Jävla idiot xtrafik!

Va i valbo i fredags med mina ladys och charlie förstås, när jag skule gå av bussen så drar idioten som kör bussen igen dörrarna först på mig och sen rakt över vagnen, den där saken som man fäller upp åkte av och hjulen blev snea. Christoffer blev ju tokig när jag berättade, men han tog de lungt, han gjorde en polisanmälan via telefon för xtrafiks växel stänger kl 16. Jag har iaf pratat med väldigt många personer runt om i landet idag men tillslut hanmnade jag rätt! Han jag pratade med sa att dom självklart skulle stå för en ny vagn, så jag hoppas de blir så!
Tänk om nått hade hänt med charlie ? han hade ju kunnat skadats ordentligt !

Han hade änglavakt min lilla pojk :)
Nu ska jag kolla på vagnar och förhoppningsvis beställa en idag :D

Älska bilden !

Rolig helg !!!

Kul kille man har som åker till garaget direkt när han vaknar på morgonen och kommer hem 12 på natten....
Nu åkte han dit igen, kul kul kul...

Vet inte alls vad jag och charlie ska hitta på idag, kanske ska knalla ner till svärmor/farmor och hälsa på en stund :) får se hur de blir:)

Bebisen är ny badad, ny äten och ny skiten så nu tycker ja inte att han har något att gnälla över på en stund, kanske man kan få städa lite utan att få en avhyvling av lilleman:)

De va då ett jävla gnäll hela tiden !

ÅÅÅH vad ja saknar vårn gamla lägenhet, inte ett enda jävla klagomål på hela tiden vi bodde där och då var de fest varje vecka, ibland varje dag.
Här har vi bott i två månader och idag var de tredje gången nån klagat på oss. Vi har inte ens haft fest, det som vi gjort som är så jävla hemskt är att ställa bilen utanför huset för att inte behöva bära charlie i kylan hela vägen till parkeringen. De har dom gnällt om två gånger men vi har pratat med hyresvärden och det är helt okej att stå utanför om man ska lasta av eller lasta i bilen så där fick grannjäveln så han teg! Nu kom tanten som bor under och gnällde om att vi kastar fimpar hela tiden.... varken jag eller christoffer röker, nån gång ibland har de väl hänt men ändå. Usch de värsta som finns är folk som gnäller !!!

Streetdance baby !

Då va man igång igen, skönt !

De va inte igår ha stog i ett par dansskor direkt, tar väl ett tag innan man kommer in i de igen...Meeen de ska väl ordna upp sig de åh ;) om några veckor är man på topp igen!

Lillskiten har varit vaken i stortsätt hela dagen :O vaaarför vill han inte sova? nu måste ja ge han lite mat och sen krypa tll sängs :)

phuuu!

Jag pillar och plockar dygnet runt ! varför blir de aldrig klart ?
Tror problemet är att det är en som städar och tre som stökar ner.... fast de är inte de heller för de blir lika stökit när c inte är hemma.... aja de är väl bara att förtsätta!

by the way, jag hatar damm!!

Today is gonna be the day..

.. När jag får saker gjort !

Har tusen saker att göra, och om  ja ska skriva dom här så kommer jag ju inte hinna klart innan dagen är slut men de får börja med en dusch iaf ;)

Utvilad? yess

C har legat och killat mig på ryggen och i håret typ hela natten så jag har sovit som en liten hundvalp, ja somnade jätte tidigt och har bara vaknat en gång av att charlie var ledsen och då var c på dass så jag tog lillen, annars så har Christoffer varit snäll och låtit mig sova hela natten, så jävla skönt !

Vad som är värre är att C har legat och kolllat igenom resten av so2 av sons of anarchy så nu kommer ja inte få se dom i ordning om ja inte skyndar mig innan han vaknar...

Idag så blev de en dubbelbokning igen, tandläkaren och bvc... lär bokaom tandarn, känns som att bvc är viktigare och framför allt roligare :)

I morgon är de löning, något vi alltid ser fram emot :) så just idag är den dagen jag brukar göra slut på de som blivit kvar, men nu har jag bestämmt mig för att ta körkort så dom pengarna åker in på sparkontot ! :) Synd att ja inte kom på de förra månaden för då hade jag fyra tusen kvar. Denna månaden har jag köpt massa saker till lill<3 , typ mediciner och allt möjligt för hans mage men de har varit värt varenda krona för nu är han mycket gladare :)

Nu blir de en dusch och sen en promenad till bvc :)


Hoppsan, är nog rätta ordet ?

Vi hade jätte mysigt igår!
Efter att vi lämmnat av Charlie hos hans gammel- farmor & farfar så åkte vi till Granliden och åt lite mat, sen vidare hemmåt och kollade på ett avsnitt av SOA och somnade in båda två.
Kl åtta ringde klockan så vi gjorde oss i ordning och åkte in på bion, vi såg svinalängorna och jag har inte bestämmt mig än om den va bra eller dålig... tror den va nog rätt bra men väldigt seg.
Efter filmen så vart vi lite sugna på lite party, så vi drog ner på 8an och drack lite... de va trevligt att få bli lite på pickalurven igen :) Fulla vart vi och klockan blev två, hemfärd, lite mys sen sov vi ganska hårt båda två!

Så glad för igår :) C är nog inte fullt lika lycklig, stackarn är bakis!
Jag har inte druckit på ett år, hällde i mig en öl och 8 smirnoff ice och är inte ens bakfull ;)
Lite seg bara men de är man ju annasr också :P

Nu ska jag röjja lite här, få de hur populär man är när damsugarn åker fram ;) hahaha

Sons of anarchy is the shit !

Igår när min kära karl kom hem från garaget så gick vi in och la oss och började kolla på denna serie.
Avsnitt efter avsnitt, de gick inte att sluta kolla! Halv fem stängde Christoffer av. Vi hann med 7 avsnitt och dom är en timme långa :)

Nu sitter jag här och väntar på att han ska vakna så vi kan kolla lite till innan vi ska ut till hammarby och lämna av pojken som ska sova hos sin gammel- farmor och farfar i natt :)

Vi skulle ju hitta på något tillsammans bara jag och christoffer men i den här staden finns de inte så mycket att göra som inte innehåller alkohol så de får bli bio i gävle:)
Jag hade velat att vi skulle åkt till stockholm och tagit in på hotell och gjort nå mysigt i storstan, men jag ångrade mig för ja vill inte vara så långt bort om de skulle vara nått med Charlie.

Funderar på om vi kanske skulle gå ut och äta innan också? något annat än pizza ! Vi får se vad som hinns med :)

Nu ska jag göra mig i ordning och sen packa lillemans saker som han ska ha med sig :)

Oooops !

Råkade säga till christoffer att min kompis skulle sälja sin bil och har sänkt priset ganska rejält, så i morgon kl 9 ska vi åka och köpa den :) haha vi som nyss köpt en ny bil och eftersom ja inte har körkort än så behöver vi inte två men blir väl att sälja den vi har nu för den är ju några år äldre fast exakt samma modell :)

Ny dag med nya tag !

Igår va inte min dag kan ja lova, har grinat halva natten... Men nu är de bra igen, hormonerna som spökar.

I morgon så blir vi barnlediga! Hoppas att de går bättre den här gången, jag bröt ihop och låg på golvet och tjöt som en dåre när Charlie skulle sova borta för första gången. Nu är Christoffer iaf hemma, då kanske de känns lättare så jag inte blir ensam. Man måste vänja sig att låna ut dom små liven, jag ska börja jobba till hösten och då måste jag ju lämna bort han varje dag :O
De ska faktiskt bli skönt att få lite ensam tid med C.. de kan vi behöva! Den enda vi gjort tillsammans på 8 veckor är att gå på bio en gång. Tror man måste få göra något iaf en gång i månaden tillsammans utan ungar, så man inte glömmer bort varann.

På Torsdag blir Charlie 2 månader, de betyder att jag får börja träna! Så de  var ju ganska passande att dansen börjar just på samma dag ;)

Så nu är de dags att bli av med överflödet, inte för att jag gick upp något under graviditeten men ja va ju lite mullig redan innan! Jag har ersatt CocaCola med bubbelvatten och efter helgen så är de slut med godis och snaks på veckorna. En påse cheddarpopcorn om dagen är inte okej! Man vill ju inte sitta i vassen hela sommarn och plaska!

Det är ganska skönt att ja kan göra så, bara sluta med godis,snaks och läsk så rasar ja i vikt. Men de är ju de jag har skit svårt att hålla mig ifrån. Första veckorna när vi kommit hem från BB så åt ja endast kakor och ingen mat alls, så jag har lättare att skippa maten och istället gå i skåpen och äta.
Dags för en förändring !





Christoffer <3

Finns inte ord som beskriver hur mycket jag älskar den pojken!
Önskar vi hade mer tid för varann, men de kommer bli bättre.
Att skaffa barn är en prövning på nästan alla förhållanden, inget är som de varit innan.
Kärleken övervinner allt och de finns inget som kommer få mig att sluta älska honom.

Alltid du och jag!


vi mot världen <3

Vem uppfann damm och varför?!

De spelar ingen roll hur mycket ja dammar, torkar och damsuger! Det är damm överallt iaf !
Specielt i hörnen i hallen... varför just där ? Jag hatar damm !!!!!!

Åhhhhh !!!

Kul att Christoffer har gett mig ett nr som ja kan nå han på när han jobbar, men ja har inte velat inga de nr ifall någon annan skulle svara men så förra veckan så sa han att de är BARA han som har den telefonen.
Nu ringde jag och då var de minnsan inte han som svarade för de va en Patrik som gjorde de.
och då blir man lite ställd, heeej, vem e de ? Patrik. va oj jaha har du christoffer där ? nej men ja kan ringa upp honom och säga att han ringer hem. Ja tack, hej då.
Sånt där är man inte berädd på mitt i natten. De va ju inte ens nå viktigt skulle bara fråga om han hade mitt bankomatkort, de kunde ju faktiskt väntat tills i morgon men har lega och tänkt på de en bra stund så ja kunde inte sova iaf... Aja de va iaf sista gången ja rinde honom på jobbet !

Hahaha !

Satt och prata med min mamma i telefon nyss, men helt plötsligt började hon sluddra och sen blev hon bara helt tyst.
Stackarn somnade :P hahahah! Verkar som ja är ganska tråkig att prata med i telefon :P

Hemma igen.

Dom tror de kan ha varit ett väldigt tidigt missfall eller nån hinna som suttit kvar efter förlossningen men va de nu va så har jag blött ut de nu... och jag ska äta cyklo nånting för att stoppa upp blödningen.
Jag hade förlorat väldigt mycke blod så jag ska äta dom hemska järn tabletterna igen också.
Är väldigt glad att allt kom ut naturligt och ja slapp en skrapning!

Kunde inte sova i natt heller så nu är jag skapligt trött må ja säga men lillskiten har sovit sen kl 10 så han är nog vaken några timmar nu....

Ibland önskar ja att ja kunde dela på mig så att halva jag kunde sova medans andra halvan tog hant om Charlie boy.

Att de alltid ska va nått som inte är som de ska!

Tidigt igår morse så vaknade jag av att jag va helt blöt.. Gick upp på toa och då var de självklart blod!
Men min mens är de inte för den hade ja för snart två veckor sen .... har haft ont i magen och inte kunnat sova i natt, ringde 1177 och dom sa att ja måste åka in ( men de säger dom jämt) så ja sket i de.
Kan inte sätta på på en buss till gävle mitt i natten med en pojk på 7 veckor i knät.
Ja ringde Kricke och han sa att han kunde komma hem från jobbet och köra mig, men de tyckte ja lät onödigt för just då mådde jag bra så ja kunde lika gärna vänta tills de blev morgon.

Nu när ja ringde in på gynmottagningen fanns de inga tider idag men dom tyckte att mitt fall var ganska akut så dom bokade om 2 andra pasienter för att ja skulle få komma in, så halv två ska ja va där. Det är antagligen något som är kvar i livmodern t.ex en bit av moderkakan...och då lär ja göra en skrapning! Bra jobbat! Är de det så har jag en sak till att klaga på om den barnmorskan som förlöste mig.

Panik !

Mitt Hjärta har stannat 2 ggr idag !
Först när C la charlie på hans täcke på golver och tog tag i alla fyra hörnen och lyfte, de blev som en "påse" och så började han svinga honom fram och tillbaka, jag tror vilken mamma som helst skulle få ett nervsammanbrott av att se de. Men de var inte de som va de värsta, jag bönade och bad christoffer att sluta men han tyckte att jag va jollig så jag höll för ögonen för att slippa se de hela.. då stampar christoffer i golvet !! Ja var helt säker på att han hade tappat lilleman, jag skrek och grät ovh blev helt förstörd... usch vilken hemsk känsla...

En timme senare sätter Charlie i halsen och tappar andan, paniken som knappt hunnit avta sen förra chocken slår till igen..Jag sliter upp ungen, håller han under magen och bankar han tre gånger i ryggen ( precis som min svärmor lärde mig i fredags! ) då släppte de och han började andas igen!! <3

Mitt älskade barn skräm mig inte så

Gode gud ge mig styrka !

Hur ska man orkar allt? Charlie har sovit en timme i natt ! Jag har testat allt från att gå ute med vagnen till att bada honom och allt där emellan. Nä i natt skulle han bara inte sova helt enkelt... 

Men vi får väl hoppas på en natt inatt ! :)

Nu böjar de snart hända grejer streetdance, babymassage, babysim

Och nästa helg så ville C´s farmor låna Charlie en natt och då ska jag och Christoffer hitta på något mysigt bara vi två <3 de var ju inte igår precis!
Vet inte vad vi ska göra men något roligare än att ligga hemma på soffan får de bli! :)

hej å hå!

När ja får för mig för att storstäda så börjar jag alltid med jobbiga saker som egentligen inte behövs göras så ofta, så sen orkar ja inte med vardags sysslor så som damsugning och strumpsortering..
Nu har ja plockat lite runt om i lägenheten och vikt å hängt tvätt, bytt sängkläder och Skurat badkaret, why?
Jo för min älskade pojkvän tömmer bara ur vattnet när han badat, jag duschar alltid efter och då spolar man ju ur badkaret automatiskt..
Men christoffer gillar att ligga kvar och "bli tung" när han tappar ur vattnet, knäppisen <3
Meeeeen nu har jag stått på alla fyra i 20 min med en svamp i handen och idiotgnuggat, rent vart de men nu orkar ja inget annat... Man behöver inte damsuga och torka golven varje dag !

Nästa vecka börjar C jobba natt vecka igen, vilket jag hatar! Han kommer hem 6 på morgonen och sover till typ 5-6 sen så äts de mat sen åker han och jobbar igen.... men nästa vecka är han iaf ledig mitt hjärta :)

Nu har ja rullat in lille man och ska ge han lite mat medans ja tar en dusch och kletar på en ansiktsmask :)



Regn i januari ?

De ska inte regna på vintern !
Jag hade tänkt att gå till affären och köpa popcorn, men ja tror de får vänta ett tag... Känner inte för att bli genomblöt i denna kylan.
Faaast de skulle ju vara gott med popcorn ( min nya drog! ) jag får ju inte äta mycket alls nu för lillemans mage inte ska bli sämre, men popcorn går bra :D

Lille bråkstaken ligger på balkongen och sover nu, han vägrar att sova i vagnen inne men så fort vi kommer ut somnar han så nu får han stå där en stund medans jag plockar undan lite. för er som inte fattade de så är han självklart fulltpåklädd och ner packad i overall, åkpåse och filtar.

Ny säng, Äntligen!

Vi har pratat om de länge och förra veckan när vi var i valbo så gick vi in på kungsängen och tittade lite och de var 40 % rabatt på den sängen vi tidagre tänkt köpa men kännt att pengarna inte riktigt räcker till, så nu slog vi till för   17,653 kr ! ;)

Adjö jävla Ikea säng



&

Välkommen hem till oss Sofiero!

Får hem sängen den 15e februari, fanns ingen bild på "hela sängen" med gavel alltså

Hur kan de va så svårt att glömma något som bara gör ont att minnas?

Ska man behöva bli hypnotiserad för att kunna förtränga saker ? Orkar verkligen inte gå och må dåligt på något som hänt för så längesen. Jag har förlåtit iaf en av dom... men ja kan inte förlåta en som inte ens ångrar de. Sen så skiter väl den personen i vad ja tycker och tänker. Men de skulle vara så himla skönt att bara få glöma.... Jag har tusen frågor som jag inte vill ha svar på men ja tror att om jag frågade skulle de hjälpa mig att förstå. Men man vill ju inte trampa någon på tårna igen..och ja vill egentligen inte ens veta.


Egentligen skiter jag i de, men ibland så kommer de upp i huvudet och då kan ja inte släppa de..
Jag och min lilla familj har de jätte bra nu, älskar dom mer och mer för varje dag <3


De enda problemet sitter i mitt huvud...


Mysigt me bajs i mun...

Charlie stackarn började tjuta helt förtvivlat, tänkte ja skulle hjälpa honom att bajsa lite med termometern.
Ja tog av blöjan och ut kom luft blandat med diare.. jag hade bajs överallt, tillomed i mun :O 
Första gången ja blivit äcklad när ja bytt på han...Tur att han är så söt :)

Mina älskingar

Christoffer mitt hjärta, gud va trött han var! Han kom hem från jobbet kl 23 ca igår kväll, byggde om lite bebis saker och sen gick vi och la oss men då fick charlie en skrik attack och sen la en kaskad spya på christoffer så halva sängen vart helt blöt så de blev soffan i natt. När ja gick upp och kissa vid två tiden va han fortfarande vaken :O han skulle liksom upp kl5... nä då kunde han inte sova. Stackarn gick till jobbet med jätte trötta ögon :( plus att han tagit åt sig extra pass så han skulle ha jobbat 16 timmar i dag följt av 12 timmrs helg men nu gick han hem vid två tiden  som tur var!
(Bilden från 2009)

Charlie hjärteliten
, har inte velat säga något innan vi visste säkert. Men vi har legat på sjukhus med honom och då misstänkte dom navelbråck eller han har navelbråck men det är antagligen inte de han har haft ont av för de är inte "klämt... jag har hela tiden trott att han skrikit pga kolik vilket han har lite av också. Han är iaf laktosintolerant :( Han får nutramigen, den mjölkfria ersättningen 217kr på apoteket räcker knappt två dagar. köpte första i tisdags eftermiddag och kl 6 i morse tog ja de sista.. billigt i längden NOT! Men visar de sig att de här fungerar då får vi de utskrivet och de blir de hundra kronor billigare iaf :)

Så jävla less

Imorgon skulle christoffer vara ledig, så ja planerade en liten överassking.... men nu har han tagit åt sig extra jobb!!!
Då tappar man lusten totalt! iof visste ju inte han va ja planerat, men de hade ju underlättat om han pratade med mig om saker å ting... aja inte mycket att göra åt nu

jaha

Tänk va humöret kan vända från dag till dag... Igår va ja jätte glad och idag ser ja bara grått.
Kanske är de vädret kanske är de något annat?
Hoppas på en bättre dag i morgon, då ska vi på kalas för lilla Olivia som fyller ett år:)
Så om Christoffer behagar komma hem nångång ska vi åka till valbo och köpa present till henne.

Lillkillen ligger och sover så ja ska lägga mig en stund ja me, får ju inte så mycket sömn på nätterna så fram mot eftermiddagen rycker de i ögonlocken. Det är så mycket som måste göras ( som vanligt) men idag är de inte min dag så de får bli en tupplur ist.

Glad :)

Är utvilad och allmänt lycklig ! :)

Idag kommer båda mina favorit killar hem, pratade nyss med C och han kommer ikväll och Charlie vet jag inte alls när han kommer:) Hoppas ja hinner med lite städning innan han kommer iaf :)

Äntligen har Christoffers födelsedags present kommit, de tog bara 4 månader... så ska springa tillprix och hämta den sen men först färga håret :)

De gick väl sådär att sova i natt ... somnade kl 21 och sov till 3 va vaken till 6 eller 8 kommer inte ihåg hur de va. sen vakna ja kl 11 :) bara vetskapen om att jag FÅR sova gjorde nog en hel del :)

Är så glad idag och ja hoppas de håller i sig :)

Va i Valbo med Rosanna, Fia, Josefine och Charlie igår, gjorde slut på 300 kr och fick med mig massa påsar hem :) och Charlie fick två jätte fina boddys av Rosanna :)


Saknar min mage!!



Min Älskade pojke :) <3

Saknar mina älskade pojkar!!

Att christoffer inte är hemma är illa nog, men nu är inte ens lill challe hemma :( fy va ja hatar att vara ensam. Inte kan ja koppla av heller... Usch vilka stora ögon han hade när ja stängde bil dörren, då började de vattna i ögonen:(

Ska ta en promenad nu och försöka njuta, har inte varit själv på 6 veckor.

och i morgon kommer dom hem båda två så ja ska städa lite här sen :)

En bra dag:)

Fikat och shoppat med milf Natta och blivande milf Nadja idag :)  Mina mys brudar :)
Efter de kalaset åkte vi till storvik för att hämta dom 13 paket blöjor ja beställt, men många paket blöjor vägde en hel del så ja fick bara med mig 3 paket, måste ha bil för att hämta resten..

Bebisen har sovit hela dagen!! :D

We can do it !

Det är svårare än jag trodde att vara mamma...man orkar liksom inte med baby skrik dag in och dag ut.
Mitt lilla hjärat ligger nu och jollrar lite efter "nattmackan" han vakanr kl 3 och klockan 6 då är han hungrig, har börjat ge honom 100 ml eller amma var trejde timme ist för 120 ml var fjärde. och de fungerar bra för då blir han inte så där panik hungrig och skriker sig blå innan maten är framme och de har lett till att jag kan amma honom mycket oftare. Han har varit så otrolig hungrig så han stressar och fårdärför inte tag i tutten men nu går de bättre :)

Christoffer mitt hjärta har åkt till stockholm för att skotta tak några dagar så ja är ensam med lilleman... men min svärfar skulle hjälpa mig med honom på torsdag-fredag så jag får vila lite. Man blir ju ganska trött av att ha ett barn med kolik. Har själv lite ont i magen när ja tänker på att han inte ska sova hemma en natt :/ men både christoffers pappa och hans tjej har ju haft bebisar själva så dom vet ju hur de fungerar, men man vore inte förälder om man inte var orolig när man lånar ut dom små liven.

Jag borde inte sitta här och skriva nu när Charlie somnat, borde sova en sväng jag åh. Det är så skönt att sitta här, lite små lampor tända, tyst förutom knappljudet från datorn och lite dovt skvalpande  från minifontänen... Först nu förtår jag innebörden av ordspråket " morgonstund har guld i mun "

I morgon blir de fika med natta, undrar ja om vi kommer ta oss förbi pizzeriorna och in på ett café den här gången :P haha ! och på  torsdag blir de shopping med rosanna i valbo :) <3

Nu ska ja kura ner mig i den stora sängen och drömma om min prins christoffer<3
vi mot världen <3

Hjälp mig !

Jag behöver en ny design! MEN JAG VET JU INTE HUR MAN GÖR!  eller ja vet hur man gör men ja kan inte och de är ännu värre...
Har gjort något så de inte går att kommentera :/  hjäääääääälp mig någon


[email protected]

eller facebook : Sophie Lc Sander

han som var så snäll...

Vi hade inga problem med charlie alls i början, han skrek när han vela ha mat. Nu skriker han jämt, han är tyst när han sover men knappt de... Vi måste få hjälp, jag klarar inte de här länge till. Christoffer har ledig vecka nu och ja hoppas att han kommer vara hemma med oss mycke så ja får hinna med lite andra saker än att bära runt på bebisen. skulle vilja ta en dusch utan att stressa kunna raka benen i lugn och ro, eller bara få sitta och skita i fred hade vart mysigt! Har inte fixat mig sen han fick kolik, just nu sitter ja här i rosa linne, blå tröja, smutsiga leggings och raggsockar... De är INTE milf! Men de skiter ja väl egentligen i, vill inte att charlie ska ha ont nå mer!!!!

Ingen som ska till finland snart? de ska tydligen finnas ett medel där som ska hjälpa mot kolik.

Skjut mig !

Inte nog med att huvudet håller på att explodera av trötthet eller magen som total rasat av stress, mitt hjärta brister när ja hör hur min son skriker. Önskar ja kunde ta hans smärta så han slapp...
Han skriker tills han är så utmattad att han somna och vaknar ganska snart igen av att de kniper i magen på honom :( Vi har fått låna en vibrerande baby sitter av sandra och den hjälpte en liten stund sen va de dags att skrika igen. Nu ligger han i den igen och halv sover... Undra om det är någon idé för mig att krypa ner i sängen? han vaknar nog snart igen...

Snälla gud, ta bort smärtan från mitt lilla barn!

I morgon ska vi lämna Charlie till Christoffers mamma några timmar så att vi kan gå på bio, men om de ska vara så här illa med hans mage så vet ja inte om ja vill åka ifrån honom...Fast ja tror att de skulle vara väldigt bra om jag och Christoffer fick komma ut och göra något tillsammans. Vi hinner inte riktigt me varann på samma sätt som innan.
Fast igår hade vi hela eftermiddagen tillsammans när lillen sov :) kollade på film och hade vatten krig ( jag vann!!! ) vi satt i badkaret och sprutade vatten med schampo flaskor och när vi var klara va de vatten i heeeela badrummet! haha :) C säger att man inte kan vinna på vatten krig, specielt inte när man va blöt innan man börja kriga... men så säger han bara för att han förlorade :)

Nu hör ja hur charlie börjar snyfta ...
RSS 2.0