Usel på att blogga !

Blir inte många rader i den här bloggen inte .. Har knappt hunnit äta den här veckan, jobbat från 7-21,30 flera dagar i rad och fler blir de.. Trött och sliten tjej här, men kul är de iaf :) Planerar att ta en veckas semester i september och åka utomlands med mina favoriter men de är inget spikat än.. Vet inte riktigt vart man ska åka heller, sol vill man ju ha iaf :)

Den tackar vi för !

Hämden är ljuv ;)

:)

Tänkte att de var ju faktiskt ett tag sen som jag skrev här så en liten uppdate kanske skulle vara på sin plats :) Som vanligt jobbar jag sju dagar i veckan, trivs verkligen på kremlan i år, älskar dom jag jobbar med. De gjorde jag förra året också men nu känns de som jag vill va kvar efter sommaren ! Ska försöka plugga på distans och jobba samtidigt så man inte dränker sig i studielån;) utan utb kommer man inte långt om man vill jobba inom vården :) Körkortet är klart iaf :) har haft de en månad nu och jag har blivit sjukt lat ! Som idag gruvar jag mig för att jobba bara för att jag lär gå eller cykla till jobbet :p va ut i går så jag törs inte köra idag ... Charlie växer så de knakar, han härmar ord, säger treords meningar och nån enstaka fyrords mening, sjunger med i sånger.. han har full koll på allt, tar jag på mig mammas skor blir han arg och skriker "mommo koko ajaj" ( mormors skor ajaj) eller om man frågar honom vart tv dosan är så går han runt och letar tills han hittar den :) känns som han förstår nästan allt man säger :) stora killen <3 Charlies pappa har rakat av Charlie håret ... Tur att de växer fort säger ja bara !! En liten bild på min korv i "Takton":)

Malin Hjoberg <3

Fick man säg en avhyvling av min lilla Malin. Har ju varit lite torrt här i bloggen ett tag :p men nu är de fart igen ;)

RSS 2.0