Söker en 120 säng om nån har en att sälja ...

Söker en 120 säng om nån har en att sälja ? Har även 2st 90 sängar till salu 200kr st eller 300 för båda !

Aberdeen !!

Så här fint var de när jag flyttade in, 1600:- skulle jag få i avdrag på första hyran om jag städade själv!! Fick jag de då tro ? NEJ !





Syns inte så bra på bilden men de är fullt i små korta svarta hårstrån på hela badkars kanten!











Min bubblare <3











Less på livet...

Får inte i mig någon mat, kan inte sova och mår bara allmänt dåligt!
Sist gång jag mådde såhär så gick jag ner 12 kg på en månad... Går jag ner så mycket nu också så blir de ju iinget kvar av mig...
Lära gå hem från jobbet för jag var alldeles svimmfärdig :(


Life is a bitch! You fuck a bitch, you don´t let a bitch fuck you!

Jag ska resa mig ur detta och bli starkare än någonsin!!

Mannen i mitt liv <3

Från  Glad



Till Allvarlig


Till Förbannad


Inte lätt när man inte får som man vill hjärtat ;)

Såg den komma och såg den gå...

Jävla lön jävel, lika roligt varje månad... man är skit glad för man har massa pengar på kontot så betalar man räkningarna och poff så är de bara hälften kvar..

Nu ska jag ta med mig mamma och charlie ner på stan för lite shopping :)
Ska köpa lite små saker bara, sen på måndag ska vi till valbo och då ska de handlas!!
Då kommer ju även lönen från custise ;)

Sen så har jag lagt undan lite som ska gå till körkortet :)

Nu en dusch sen drar vi :D


(bilden från i sommras)

Dags att ta ett steg tillbaka och se över ...

mms_img-16969132 (MMS)

Dags att ta ett steg tillbaka och se över situationen. Sluta lägga ner energi som ändå räcker till . Jag lever mitt liv för Charlie och mig , ingen annan! "what you give is what you get" !? Är kanske de dummaste jag har hört, de spelar ingen roll hur mycket jag än ger så blir jag bara sårad iaf! Charlie är den ända som är värd min kärlek också den ända som kommer få den ! Jag älskar dig Charlie Eriksson <3

....

Fick en mindre trevlig överaskning idag, så nu mår man inge vidare!
Har en stor klump i magen och de känns som jag ska spy.. vill ut och gå av mig all ilska men lilleman ligger och sover så får väl sitta här och skaka!

Ibland hatar jag människligheten!!

Skulle vilja vara en anka!

Fy för sorgliga slut :( har grinat så de g...

Fy för sorgliga slut :( har grinat så de gör ont i hela kroppen till de allra sista avsnittet av prison break .. Usch va hemskt men samtidigt fint. Ska strax slå ihop mina blöta ögon och försöka sova, men de är så fruktansvärt kallt så inatt sover jag med min One piece på ! Lillkorven ligger i sin säng och sover sött och de hoppas jag att han fortsätter med hela natten ... Den senaste veckan har vi fått sova mellan en och fyra timmar varje natt.. Men de är två nya tänder som spruckit upp så de kanske har med det att göra :) nästa tisdag åker min mamma hem :( har varit mysigt att ha henne här ! Men hon kommer tillbaka i april förhoppningsvis :) i veckan vankas jobb! De gillar vi! Sen i helgen är jag ledig och då tänkte jag ta med Charlie och mamma till badhuset , det är nämligen en liten herre som älskar de stället :)

Idag har Charlie målat sina allra första t...

mms_img456825731 (MMS)

Idag har Charlie målat sina allra första teckningar !! Antagligen bara en mamma som kan uppskatta konsten :p jag är så stolt! Ska köpa ramar nästa vecka och hänga upp dom på väggen :)

Glömde ju berätta ! Har varit ute och övni...

Glömde ju berätta ! Har varit ute och övningskört i flera timmar idag , och de känns riktigt bra! Känner mig redo nu! Jag kan köra bil, jag kan trafikreglerna, skyltarna och miljötjaffset. Behöver träna lite mer på avsnittet om fordonet och bromssträcka och sånt.. Ska boka halkbanan så fort pengarna kommer ! Och fortsätta köra så mycket jag bara kan med mats. Men nu får jag lugna mig till efter löning och ligga i med pluggandet så länge :) känns så sjukt bra att jag är så nära nu !!! Känner mig även på bättre humör nu, jag och c har spelat tärning hela kvällen och jag vann överlägset ;) då kan man inte göra annat än att skratta :)

Är så arg och irreterad så jag tror jag dö...

mms_img122399842 (MMS)

Är så arg och irreterad så jag tror jag dör !!!! Har varit så i flera dagar nu! Har en stor jävla klump i magen hela tiden. Om folk bara kunde hålla vad dom lovade så hade allt vart mycket bättre. Vi har varit ner till Sandra & emilia och lekt lite idag efter dagis, de var längesen sist dom har ju varit sjuka i omgångar så de har inte blivit av. Nu ska jag iaf gå och lägga mig och hoppas att detta jävla humöret är borta tillls i morgon men de tvivlar jag på .... God natt

Jag som skulle vara ledig ... Blir jobb he...

mms_img180660391 (MMS)

Jag som skulle vara ledig ... Blir jobb hela långa veckan iaf .. Har nämligen fått magkatarr, pga att jag har för många bollar i luften just nu . Det är stress var eviga dag! Så bestämde mig för att inte ta åt mig mer extra jobb men när dom ringer och frågar så snällt så blir jag så glad för jag vill ju jobba, tycker de är skit kul! Men sen får jag så himla dåligt samvete , vill vara med charlie så mycket som möjligt , hinna umgås med mamma som bara sitter här hemma och väntar på att jag ska komma hem, jag vill bli klar här hemma ... Men allt får vänta för jag måste ju jobba, annars blir ju inga räkningar betalda .. Nån som skulle vilja betala mina räkningar ? :) men på onsdag är jag ledig iaf då hoppas vi på fint väder så blir de kanske en liten utflykt :)

Gjorde pannkakor till frukost idag, gjorde...

mms_img141339276 (MMS)

Gjorde pannkakor till frukost idag, gjorde även en liten satts med laktosfria till Charlie. Fast de dög ju inte åt den lilla herren... Han skulle bara ha russin! Får väl testa om ett tag igen man tycker ju att alla ungar borde gilla pannkakor ? Nu sover han iaf och jag har plockat fram datorn och ska plugga till körkortet en stund. Ikväll blir de jobb på bästaste Daisys :) var ledig igår så nu längtar jag nästan tillbaka :)

Ägg !

Har varit mycket på jobbet idag.. Men nu är jag iaf ledig några dagar och de ska bli skönt!
Fast ringer dom så kommer jag ju ta åt mig iaf, som vanligt.
Ibland behöver man faktiskt vara ledig också.. Hade ju vart skönt om man kunna vara ledig ett tag och inte beskymra sig om pengar, fast jag vet ju att om jag säger nej till jobb så kommer ja ångra de bittert när lönen kommer.

Håller på för fulla muggar och söka ett till jobb och har förhoppningsvis ett på G!
Jag ska ringa imorgon och höra hur de går :)
De är något helt annat än de jag hållt på med tidigare så de ska bli kul om de går vägen:)
Men man ska väl inte ropa hej än..

Jag har iaf bestämt mig för att ta tag i körkortet igen, jag var ju nästan klar i sommras !!!
Har lagt ner massa pengar på de och så la jag bara ner de, men nu jävlar är de dags igen.
De kommer gå före rusten på lägenheten och klädköpandet, allt annat får vänta!

Ska köpa lite grejer till Charlie bara som han behöver, så som leksakslådor, strumpor och ett till par vantar ( vi måste ha två par hemma och ett par på dagis, är lite drygt om vantarna blir blöt så ligger dom andra på dagis)

Jag måste ha ett körkort nu när charlie blir större och vill kunna göra saker med honom i sommar utan att behöva vara beroende av någon annan..

Nu ska jag ta ett bad och sen blire plugg :D

På benen igen :)

Nu så mina vänner och fiender, nu är man i människa igen efter Magsjukan from hell !
De var längesen jag var så jävla dålig, trodde fan ja skulle dö!
Inte nog med de så var vi sjuka alla tre.. Inte lätt att ta hand om ett sjukt barn när man är så sjuk själv.
Tur var att Mats och Kerstin tog honom på fredagen och sen tog mamma honom natten och lördagen :)
Så fick vi vara sjuka i lugn och ro..

Idag var jag tillbaka på jobbet och körde ett dubbelpass :) Skönt att ha jobbat in karensdagen så ja gick inte back nå på att vara sjuk iaf :)

Lite trött efter att ha spenderat heeela långa dagen på grillen så tänkte att jag skulle tända lite ljus och lägga mig i ett bad och bara njuta av livet :)

Helt otroligt va jag är tacksam att jag inte har någon kronisk sjukdom, att när man väl blir sjuk så går de faktiskt över! Även om man inte tror de när man har ansiktet halvvägs ner i avloppet och hulkar....
De finns ju som som är sjuk jämt...


Livet är bra underbart när man är frisk :)

Fredag 13e, eller onsdag 1a ?

De är ju frågan de!!

Kan ju tala om för er gott folk att idag har varit en av dom jobigaste dagarna i mitt liv !

Mitt lilla barn har haft sånt jäkla oflyt hela dagen :(
De började i morse vid halv sex tiden så vaknade den lillebusen, jag tog upp honom och bytte bajs blöja som vanligt.. fortfarande hemskt lös i magen och stora blåsor i stjärten sen insidenten med idiot dagiset.
Efter en sisådär 4 bajsblöjor till så kryper vi ner i min säng och vilar lite, rätt var de var så fick jag en fin liten kräka över mig...

Men sen vart de inge mer med de, efter några lortblöjor till så ringde jag hälsocentralen för att få hjälp med såren i charlies rumpa, de blir ju liksom inte bättre av att jag är där och torkar hela tiden... han skriker i högan sky så fort jag tar av honom blöjan :( stackars liten va ont de måste göra :(

Väl på HC så får charlie en bedövninssalva till rumpen, byter blöja och vi klär på oss för att gå då ropar sköterskan på oss och vill ha avföringsprov. Jag ställer ner charlie på golvet, säger till mamma att hålla koll på honom medans jag gräver i bajset. Mamma reser sig och går mot Challe och han börjar röra sig mot henne.
Han halkar, slår i bakhuvudet i dörr karmen!!!

Så rädd som jag vart då har jag nog aldrig varit i hela mitt liv, den smällen lät som nån slog ett brännbollsrack mot en metall vägg.. Hemskt!

Tur var ju att vi var på plats, en sköterska kom springandes med kylklampar och hela kittet. Hon kännde på huvudet och de hade inte gått hål. Tack och lov !

Hon sa att så länge han inte spyr så är de ingen fara men han ska helst inte sova..

Vi gick hem och han var jätte trött så han fick sova en liten stund iaf, när han vaknade så var han ganska pigg lekte lite och myste.. sen helt plötsligt kom han in i köket och tittade på mig och hällde ur sig världens kaskadspya!! PANIK !! Ringde 1177 och hon sa att antingen tar vi oss in till akuten i en jävla fart eller så skulle dom skicka en ambulans

Sparkade upp C och in till gävle fort som aldrig förr, Charlie var pigg och glad i bilen hela vägen tills strax innan första rondellen då brast de, spya efter spya, hela jag, hela han, hela stolen och ryggstödet på sätet var dränkt. puke överallt! Jag kastar upp lilleman på axeln och springer, fick gå före hela kön . Kan bero på att de droppa om oss?

Vi fick ett rum dirr. Spya ända in på t-shirten hade han, gått igenom overol, tjocktröja och halsduk.. Då kanske ni förstår att de var en heldel som kom upp...

Dom lyssnade och klämmde på charlie men fick absolut inte ta något blogtryck, han vägrade!
Efter en fick vi besked om att vi slapp bli inlagda, eftersom att han inte var medvetslös.
Alltid skönast att vara hemma, och vi var ändå där i nästan två timmar så de känndes tryggt att åka hem. En hjärnskakning, en kortsväng av magsjuka, sår i hela rumpen.. för mycket på en dag !!

När vi kom hem så fick han sig ett bad, la en kräka i vattnet så de var bara att göra om, han fick sova en timme efter de och sen har vi legat och kramats i soffan hela kvällen <3 Nu sover han och jag ska snart gå in och nypa han i kinden så att han inte blir medvetslös? en gång i timmen fram tills kl 01:00 ska jag göra de, sen så får vi sova och hoppas på en bättre dag i morgon !


Ojoj de vart visst en hel novell .. Sleep tight!


RSS 2.0