Christoffer, the love of my life <3

Just nu ligger han och sover, de känns nästan jobbigt att behöva väcka honom.. fast bara nästan :)

Idag blir de äventyr så nu ska ja plocka fram brödrosten så vi får i oss lite frukost, de ska vara en bra start på dagen har jag hört :) Ni får veta mer om äventyret när vi är tillbaka :)




Fortfarande ingen bebis För våran del :(
Josefine Jensen, ett stort grattis till dig som fick en liten pojke nu på morgonkvisten :)
Hoppas att våran lilla fis kommer snart han också :)

hmmm

Konstigt att vissa människor som ALDRIG hör av sig längre helt plötsligt börjat skicka sms och ringa.

Jag byter nr i morgon eller på måndag beroende på när mitt nya sim kort kommer. Tycker det är skönt när man kan välja vem som ska ha ens nummer.

Kommer ha kvar mitt gamla nr också ett tag, men de går inte att ha kontant kort i min nya mobil, allt kostar ju pengar så man lär ha abonemang. :)

Äntligen är min älskade telefon här! <3

I love it! Nu behöver jag bara ett sim kort :P fick ett sånt där microsim när jag beställde C´s Iphone och de passar ju inte i min telefon... Så C fick klippa sönder sitt sim kort och ja fick beställa ett nytt :)

Ont i magen!

Man kanske inte skulle testa allt samtidigt, gjorde en tokstark curry gryta och slängde i mig tillsammans med nästan ett helt paket multivitamin plus ricinoljan tidigare idag. Blev ett långvarit besök på toa för den som ville veta de:P
Nu har jag otroligt ont i magen.. mensvärk fast i hela magen

Igångsättning? :D

Ringde in till Förlossnigen nu, ska in i morgon till förlossningen och prata med en doktor ang igångsättnig :) hoppas hoppas hoppas :D

Dååå provar vi igen!

Fy fan va vidrigt det är med ricinolja, de går knappt att svälja de.
Kanske fungerar bättre nu när ja inte går och lägger mig direkt :)  Tänkte ta en promenad meeeen sen kollade ja ut och de är snöstorm så ja stannar nog hemma :D

Ricinolija = ren skit!

Jävla skit snack om att ricin olja skulle fungera, tog 15ml igår kväll fick lite mol verk och mådde illa när jag vände mig i sängen och vaknade med världens halsbränna kl 4 och har fortfarande inte kunnat somna om pga den.

Men jag fortsätter väl med mitt äckliga te och hoppas på bebis idag ist :) Vi var ju beräknade den 26/11 först enligt min mens så ska han komma på fredag. Hoppas hoppas hoppas :D

Igår kom C´s efterlängtade julklapp Iphone4 :) Jag älskar att se han så glad :D Så nu hoppas ja att min julklapp Experia X10 kommer idag :)
Det är så dumt när man har beställt massa saker för då vet man inte om det är värt att traska hela vägen till prix för att hämta ut de :P Nu väntar ja på: Min telefon, skor, björnfittan, vantar och naturligtvis C´s klocka som fortfarande inte kommit!

Kanske ska försöka sova nån timme till, så orkar man göra lite nytta idag :)

haha vilken IDIOT!

Telefonen ringer; Hej Sophie, jag ringer från tidningen "vi föräldrar" du har vunnit en prenumenation på våran tidning plus en present. Hela paketet är värt över 500 kr men du får de nu endast för 199 kr! Grattis!

Jag svara: men ja har ju skickat in ett brev om att jag vill prenumerera och då skulle jag få sju nr och två presenter för 178kr, vad är de som är bättre med de du erbjuder nu då? och ska jag riva den här räkningen och få en ny?

Hon : Alltså du har ju 14 dagars ångerrätt, du kan ju skicka tillbaka tidningen eller så betalar du den.

Jag: Jag tänker ju inte betala samma tidning två gånger.

Hon : Ne, men då får ja tack för mig. "klick"

Jävla stolpskott! :P

Åhhh jag slipper gå! :D

Underbara människor de finns! :) C's mormor ringde och frågade om dom skulle komma och hämta mig och köra mig till B.morskan så jag slipper gå i de här vädret.
Kan lungt säga att ja har hamnat i världens bästa familj :)<3

Vilket kanon väder!

Älskar snö och vinter, men just idag kunde de gärna fått vara solsken ist. Jag ska gå bort till barnmorskan sen och det är en bra bit.
C jobbar och har för övrigt bilen på verksta. Men vadå, man är väl viking;)

Igår blev de ett barbord och fyra stolar på ikea :) Tror bestämt att min pojkvän är shopoholick!
Nu väntar vi bara på att den stora tv'n ska komma så vi kan sätta upp 40tumarn i sov rummet sen är det nog klart här :) Äntligen!! :)

Jul stök blir det på C´s lediga vecka, eller vi ska försöka med de iaf. Man vet ju aldrig när bebis tänker komma till världen :)

Ska ta mig kopp nr 10 med hallonblads te nu efter frukosten :) hade lite små sammandragningar igår men fortfarande inget att hurra för! :(

Nu blir de stuvade mackaroner till frukost ( de får man äta när man är gravid ) och sen storstädning :)

Lite molvärk bara, ger mig på kopp nr 6 :)

Verkar inte fungera alls som jag hade hoppats på de här teét! "Misströsta icke" står de i bibeln, så än ger vi inte upp hoppet:) Har ju 14 té påsar kvar och massa nejlikor.

De ser ju inte så där jätte upphetsande ut och smakar som hästskit luktar.


Lillemans rum börjar bli klart :) lite till som ska fixas bara :)



Ger mig på kopp nr 5!

Inga käningar alls idag... fast ja har ju sovit tills nu :P ska ta mig en kopp till nu och städa lite så får vi se vad som händer :D

Hallonblads te med nejlikor.

Började igår kväll vid halv sju tiden och drack min första kopp, där efter springa jag 20 vändor i trappen.
Fick några små värkar och lite "mensvärk".

Kopp nr två vid åtta tiden ungefär, efter någon timme fick ja några täta sammandragningar som lugnade ner sig när vi gick och la oss halv tio.

Självklart så kunde varken ja heller C sova så vid tolv tiden gick ja upp och gjorde min en 3e kopp te, dock inga känningar efter den somnade strax efter att den var svald.

Nu äe kl 05:45 måndag morgon och ja ska gå på kopp nr 4, önska mig lycka till :)

V39. lite dumt med vit bakrund och vit tröja men man ser ju ändå:)

10 days to go!

Nu är vi strax klara med lägenheten :) de ska upp lite tavlor och grejer på väggarna i lillemans rum och vi har två hyllor som vi inte vet vad vi ska ha på, känns som att inget vi hade i förra lägenheten passar längre. Där var de så många olika stilar, både 80, 90, 00 och 10 tal på möblerna, nu vill vi ha de stilrent och allt ska passa ihop. Men de får väl bli en 5e tripp till valbo den här veckan antar ja :P

Jag har gjort jätte fint i Charlies rum, var på kalas hos svärmor igår och fick med mig massa saker som christoffer haft när han var liten och massa annat från resten av barnasakarn också,så nu får han gärna komma ut :) Vi tänkte vi skulle försöka sätta igång de hela i morgon :P Ja ska ut och springa i trappor och dricka hallonbladste. Thats gotta do it !

Det är SVINKALLT här! och de blåser från fönstrena, ska ringa allokton på måndag så får dom komma och täta fönstrena här. Jag drar mig för att gå upp och kissa på natten för ja vill inte sätta ner fötterna på de kalla golvet och så ska de inte behöva vara!

Jag och jonna var ju ute i skogen i veckan och plockade granris som jag har satt upp på balkongen idag, men de blev lite för glest så ja ska försöka ta mig ut i morgon igen och plocka mer :) Så ska ja sätta i ljus slingan nästa söndag för då är de första advent

Jag har hittat ett par kängor nu iaf, Äntligen! Beställda och betalda, hoppas dom kommer i veckan :)

Home sweet home.

Känns skönt att vi bor här, innan bodde jag hos honom men nu är de här vårat hem. Som vi tillsammans bestämt hur vi ska möblera och inreda. Ska knäppa lite kort sen när de blir klart och de dröjer inte länge för allt är i stortsätt klart nu.:) Bebis rummet har ja inte ens börjat i än men de känns som de minst viktiga just nu eftersom han kommer att sova hos oss den första tiden och då kan ja pilla lite varje dag istället för att bara smälla upp allt så ska ja skräddarsy rummet så våran lilla pojk får de bästa och finaste :)

Jag är såååå dum ibland, tänkte inte alls att vi köpt en stor byrå så jag packade in alla mina kläder i klädkammaren. så nu har vi en tom byrå, men den blir garanterat full när magen är borta och ja kan plocka upp alla mina 3 resväskor med kläder som ja lagt ner i källaren.

Nu ska ja hoppa in i duschen och sen på kalas för C´s lillebror som fyller 6år idag :)
C jobbar, och kommer inte hem fören sent ikväll så ja ska försöka pilla lite här efter kalaset så han blir glad när han kommer hem :)

Ja ska ALDRIG mer flytta!

Tack alla söta som hjälpte till med flytten!

Jag och christoffer började i går morse, jag packade och C bar lådor och allt annat.
Tur att Kim kom och hjälpte till med soffan och sängen, annars hade de aldrig gått!

C´s mormor och morfar va med en stund och hjälpte till också men annars så lyckades vi packa en hel lägenhet och flytta allt och plocka upp mer än hälften innan kl var tio helt själva.

Jag förstår väl att folk inte vill hjälpa till att flytta, de är ju skit drygt. Men då ska man inte heller säga att man ska göra de och sen inte dyka upp...

Då blev de flytt iaf ! :)

Christoffer ska fixa gubbar som han bära och jag får försöka packa lägenheten meddans dom bär för än så länge så har vi inte packat en pryl ...

Björn fittan beställd!

Nu äntligen har jag beställt min efterlängtade mössa :D och lite annat förstårs :)

Kan bli att vi flyttar idag, nya lägenheten är helt klar nu. :) jag har städat så ja tror mina tummar faller av snart av :O

Ikea i mitt hjärta <3

Då har vi varit på ikea och köpt massa nödvändigt för en gångskull :D

Hatthylla, skohylla, tvbänk, soffbord och knoppar till köksluckorna :) nu är de jätte fint här i nya lägenheten, lite möbler bara sen kan man nästan  bo här ;)

I skogen med filosofen :)

Va ut i skogen med Jonna en stund och plockade massa gransris och drack varm choklad, jätte mysigt :)






De blev en hel hög med gran barr


Jonna kämpar och sliter ;)

Nya lägenheten :O

Va i nya lägenheten nu och jisses va fint de har blivit :) meeeeeeeeeeen.....



..... Det är olika färg på den grå väggen



Ser ni att den är i två färger ?

Då sååå ;)

Jahapp, vart en tur till gävle iaf! Jag fick mina tapeter jag ville ha! :D
Vi skulle inte ha åkt till gävle idag men eftersom dom tapeterna vi ville ha inte fanns i sandviken så va de lika bra att åka dit iaf så vi får lägenheten klar nångång! :)

Nu ska ja gå över med lite fika åt grabbarna :) Stackars kaffebryggaren har gått på högvarv flera dar i rad nu så jag är rädd att han snart ger upp hoppet om livet :P

Igång tidigt idag.

Jonna mysan kom och hämtade mig tidigt i morse så åkte vi och handlade lite sen vidare hem till mig och fika :) Kul att sitta och snacka lite skit:)
Jag och C var på väg till gävle för att köpa tapeter och hämta en koppling till andra bilen, meeeeen så blev de inte. Anders kom och skulle tapetsera innan vi hann iväg så vi får ta gävle lite senare :) 

Känner mig inte alls lika nere idag, peppa peppa ta i trä! :) Känns som att allt kommer bli bra till slut :)
Det är så mycket nu, rusta nya lägenheten, packa, flytta, städa, föda barn, F-kassan som bråkar om mina pengar. inte konstigt att man blir lite yr. Plus att det snart är jul och då kommer den årliga julstressen.

På tal om F-kassan så kommer jag få mycket mer penagar än vad ja trodde, bas beloppet är ju på 180 kr om dagen och de är de dom flesta får men om hon jag pratade med har räknat rätt så ska ja ha minst de dubbla, tur man jobbat som en blåneger hela sommaren! Men de jobbiga är ju att de tar sån tid innan utbetalningarna kommer igång. Ska ha en månads retruaktivt plus för denna månaden så de blir väl som en vanlig lön den här månaden om dom lyckas få ut några pengar till mig :)

Åh va fint det är ute <3

Älskar verkligen vintern, när man kan sitta inne och titta ut på den fina snön :)
Allt har sina för- och nack delar, vintern är hemsk om man får stå ute och vänta på bussar, hallkar på isen eller när de snöar och blåser samtidigt. Men nu sitter jag är med mitt kaffe och njuter av dom vita träden utanför mitt fönster :)

Why?!

Jag har grinat hela dagen utan anledning :/ Jag och c höll på och brottades, så bet han av min nagel och ja började tok grina... Märker på han att han tycker det är skit drygt med mina humörsvängningar.. Kan ju inte hjälpa de heller, försöker verkligen hålla tillbaka men tårarna rinner ner iaf.

Blir nog sömnlös i natt igen, har försökt sova sen kl åtta för ja har varit trött hela dagen plus att vi har tok städat i nya lägenheten. I vanliga fall hade ja somnat som en stock innan ja lagt huvudet på kudden.

Nu vill jag bara att bebis ska komma ut så jag kan bli mig själv igen.


Ett nytt försök att sova kanske ? godnatt

Konstig känsla ..

Undrar varför ja har den här konstiga magkänslan hela tiden... När ja får en sån här känsla så är de nästan alltid något som inte stämmer.

Orolig ?

Kunde inte sommna igår kväll, 02:40 kollade ja på klockan sista gången. Hade en jätte konstig känsla...

Nu snöar det!! Love love love

Slipat som aldrig förr !

Jag och C har slipat 3 rum och fyyyyy vilken kramp ja har i armen nu! Tur man är stark ;) haha

Svärfar hade tapetserat 3 väggar i vardags rummet, han kommer på tisdag och ska göra resten men de tyckte C inte va snabbt nog så nu är han kvar där borta och gör de själv med hjälp av en kompis :) DUKTIGA KILLAR!

Jag är dränkt i slipdamm, C stod på en pall och slipade övre halvan av väggarna medans jag satt under och slipade nedre halvan. vilket betyder att jag ser ut som en sombi direkt ur thriller videon :P

Ett bad nu sen mysa ner i sängen :) Ja gissar att C kommer hålla på att tapetsera hela natten så det är väl ingen idé att vänta på han :)


Jag längst fram till höger ;) haha

Jag är så snäll:)

Pojkarna är i nya lägenheten och kämpar med tapeterna, och ja söt som jag är har bakat dumlemuffins åt dom:) väntar på att kaffet ska rinna ner så ska ja gå bort med lite fika åt dom:)

I nya lägenheten :)

Nu är ja i nya lägenheten och har sopat upp ALLT slip damm, vilket tog typ en timme :P snart kommer väl C och svärfar hit och börjar tapetsera hoppas ja :)

16 Dagar kvar tills Beräknad förlossning

Orkar inte vara tjock nå mer! Vill ha min bebis i famnen nu och inte i magen.
Funderar på om ja ska gå ut i svalen och springa upp och ner i trappen några gånger så kanske de sätter igång;)


locking good

Duktiga pojkar som hållt på i nya lägenheten! :) Va dit i går kväll och de hade hänt en hel del på bara på några timmar :) Så nu ska de bara hängas upp tapeter.


fredagkväll

Åh va ja har tråkigt .... sitter jämt bara hemma.
C och hans kompisar håller på och flyttar saker och river tapeter i nya lägenheten så han blir väl kvar där hela kvällen.

Kommer de nått bra på tv tro ? annars blir de sängen tidigt ikväll

Nuså :)

Min prins hade handlat med sig frukost :) Vi städade klart och åt, så nu sitter ja här och väntar på han och Sophie O.

I morgon är de farsdag, men C missar nog den :p han får bli firad nästa år istället :) Har helt glömt att skicka ett kort till min pappa...... not good, de får man väl höra sen. Är inge kul när dom "kräver" ett kort eller en present då blir de lätt att man glömmer ;) får väl ringa eller skicka ett sms så blir han nog nöjd far min :)

Ne nu ska ja göra i ordning fika nr2 för idag :)



Min pappa :)

De kunde ju ja tro..

Efter två timmar kom han hem och hade med sig sin pappas tjej och hennes barn, så de blev fika med dom :)

Men jag har fortfarande inte fått någon frukost!!!! är idiot hungrig nu och christoffer har åkt igen, så nu får ja väl  vänta två timmar till innan de blir någon mat..............................................Finns liksom inget hemma heller och ja vågar inte gå ut när det är så halt ute.

Amerikanska p-kakor till frukost! :)

Det är ju så jävla gott, fast det är synd att ja nästan jämt föräter mig på dom :P När man kommer på hur gott och enkelt det  är så blir de att man äter de varjedag i flera veckor. Och C älskar dom :)

Han har åkt för att hämta sin pappa som ska börja tapetsera våran nya lägenhet idag :) så jag ska väl plocka undan lite här för vi får fin besök från uppsala idag :) C´s Kusin sophie o kommer vid tre tiden :D



Conil de la frontera <3

Nu har vi äntligen fått nycklarna !

Nu är de bara svärfar som ska hänga upp tapeterna sen kan vi flytta :D

En sväng till järbo nu med hjärtat för han ska köpa massa saker till sin skoter, sen blir de middag hos C´s mormor och morfar :D

Hur blir man av med bitterhet ?

Jag skadar bara mig själv och ingen annan genom att hata personen i fråga, kan ju lova att de inte rör henne i ryggen. Orkar inte vara bitter nå mer, men hon tog nått som va mitt 2 gånger dessutom... Det är längesen nu så jag borde väl släppa de. Livet stora gåta älska, glömma och förlåta. Jag kan älska och ja kan förlåta dom jag älskar men ja kan aldrig glömma.

Tycker de borde finnas någon slags "sudd" att köpa så man kunde radera vissa saker ur hjärnan som man bara vill glömma. 

Vet inte varför ja hänger upp mig på de här, de va längesen nu. Gissar att det är graviditetshormonerna som spökar.

Våfflor och tapeter! :D

Nu ringde dom från Allokton ( våran hyresvärd ) och tapeterna och nycklarna har kommit idag! LOVELY!

De firar vi med våfflor! :) har verkligen saknat våfflor, men igår åkte vi till C´s mormor och lånade våffeljärnet så nu ska här gräddas som aldrig förr :)

10-11-12 :)

Idag är den dagen vi hela tiden hoppast på att våraan bebis ska komma ut, han får så häftigt personnummer isf :P
Fast nu har jag ändrat mig , han kan få komma 6dec ist, då har vi hunnit klart i nya lägenheten :) Skulle han mot all förmodan titta ut innan så är han jätte välkommen, längtar efter han :)

Tack och go´natt !

Dags att dra på nattsärken och rinna ner i slafen!
Inge bra alls att jag vänt på dygnet nu när C har haft natt vecka. Han kan vända tillbaka dygnet utan problem men när ja ska göra de tar de flera dagar innan ja får nå flyt på dagen plus att jag mår sjukt illa när ja sovit för lite.

Äntligen!

Nu har jag fått till en standard design iaf :) måste vart nå fel på min dator tidigare för de som ja gjorde nu har ja gjort 15 gr förut. Nu ska ja försöka få in den fin fina design som ja har hittat :) hoppas de går :D

Kul att man inte sett röken av C idag... han åkte till garaget när han vaknade och kom hem för en timme sen och då åkte vi ner till verona och köpte pizza, åkte hem och åt sen åkte han till jobbet. Men nu är de iaf sista natten sen ledig vecka :D

Alla i hela Sandviken älskar verona pizza, men inte jag! Vi har köpt därifrån 3 gånger och de har inte blivit rätt en enda gång. Vi beställde 3 st för kim skulle också ha  och närvi kom dit så hade dom bara gjort två. och ja sa att jag ville ha en margarita med sallad och kebab sås då har dom gjort pizzan med salladen i ugnen och vitlökskrydda och ingen sås :/
förra gången fick ja sallad och kebabKÖTT, fast jag klart och tydligt sa såsför er som inte visste de så äter jag nästan aldrig kött, har varit vegitarian i många år och då vill man inte ha kebabkött på pizzan!


INTE VERONAPIZZA PÅ BILDEN

Får ingen ordning på bloggen..

Ni får ursäkta hur de ser ut här, hoppas att någon snart kan hjälpa mig :)

Måste PACKA! Men vart ska man börja ?

Känns som att vi kommer att behöva allt fram tills vi flyttar, vilket vi absolut inte kommer att göra.
Men ja vill inte packa vardagsrummet, för då känns de som att bo i en flyttlåda. Det ska ju helst vara hemtrevligt så länge de bara går ;)
Tänkte ja skulle ta köket och packa tallrikar och sånt som vi inte andvänder så ofta, tex. vi kommer säkert inte andvända 57 glas och 38 muggar.. eller när ja tänker efter så är det iof inte omöjligt! men typ mat lådor och sånt ? demåste ja väl kunna packa ? fast då ska ju christoffer ha med sig matlåda tilljobbet bara för att.

Ja skiter i att packa!!! har ändå inga lådor att packa i.

Jul sakerna skulle jag iof kunna börja pilla lite i, just nu har jag ett helt skåp fullt plus alla christoffers julsaker i källaren och sen har jag en hel bananlåda där nere med tomtar ja fick ja Lena förra året :) Så får de bli jag ska rensa julsaker :D

Sängkläder kan man väl packa i sop säckar ? inte behövs väl lådor för saker som är mjuka ?

Sen har jag kläder för en hel armé nere i källaren som ja slängt ner där i omgångar för att ja blivit för tjock så inget passar. kanske ska börja rensa i de också allt kan man inte spara, kommer inte andvända hälften av de ändå när magen är borta.

Bara så ni vet så är de ingen bloggdesigerner som har designat den här bloggen men de står de här under för att jag har gjort nått fel när ja ladda hem en design igår och nu kan ja inte rätta till de :/

Men vad är de för fel!!

Jag har en stilmall till och en annan kodmall och de går inte att ändra!

De går inte att byta design :/

Har hållt på i en och en halv timme och testat massa olika men ingen går. så nu ger ja upp och rinner ner i sängen!

Städa bloggen!!

Nu är det kaos här inne tycker ja, ja bara smäller in mer och mer reklam  så nu ser de bara dumt ut.
Skulle vilja ha en annan design men de är ju så drygt att sitta och hålla på med de där och en header kan ja inte ens göra själv för ja har inte photoshop :( Snälla hjälp mig någon !

V 38

Graviditets v 38
fulla veckor 37 + 1 dag
månad 9

Barnet:

Barnet är fullgånget

I flera veckor har ditt barns utveckling mest handlat om förbättringar av organens funktioner, inte någon uppbyggnad av dem. Barnets hjärna och nervsystem fungerar bättre för varje dag, men den här utvecklingen fortsätter genom barndomen och ända upp i sena tonåren.

Nu betraktas barnet som fullgånget. När är det dags att föda, då? Barnet bestämmer själv när det är dags.

Forskning visar att våra gener avgör hur länge vi stannar i livmodern. Barnet har ärvt sina gener från dig och från pappan. Det finns inte mycket du kan göra åt saken, förutom att vänta.

Mamman:

Svårt att sova

När barnets huvud eller rumpa är i läge blir det ofta lättare att andas, men du får mer tyngd på magens nedre del. Du kan känna hur det sticker till när huvudet trycker mot bäckenbotten.

Nu är det riktigt svårt att hitta en bekväm sovställning. I ärlighetens namn är det svårt att hitta en bekväm ställning om du så ligger, sitter eller står, men det är snart över.

Försök att inte bli irriterad på människor som frågar om du har gått över tiden eftersom du är så stor ("Tack så mycket, det kändes fint att höra") eller varför du inte har fött än ("Precis som om jag visste?"). Försök att inte bry dig om detta. Gör något kul varje dag om du orkar. Gå på bio, färga ögonfransarna, gå till frisören, ta en promenad i friska luften, ät middag med dina vänner, njut av lugnet före stormen.

snyft...

Min älskade har åkt till jobbet igen :(

Nu ska jag äta soppa och färskt bröd och kolla på gray´s anatomy :)  sen röja lite här hemma, har varit en slapp dag idag men nu måste ja ta tag i städningen för i morgon kommer de inte bli gjort. Lika bra att sätta igång när man har orken och de är oftast på kvällen eller morgonen :)

Nu börjas de igen

Nu har de börjat i magen igen, lika som igår..
Mensvärk och svettig som en gris!

Skit Allokton!

Tapeterna och nycklarna hade inte kommt än !
Undra hur dom tycker att vi ska hinna bli klar innan första december?
De ska
- rivas tapeter
- slipas och spacklas
- hänga upp nya tapeter
- måla tak
- måla en dörr
- städa efter tapetseringen
- in med alla våra grejer
- städa gamla lägenheten
- slipa och måla dörr e gamla lägenheten
- måla tak i köket i gamla
- föda barn

Tror dom att vi ska klara av allt de här på en dag ?  njaaaaaa 

PLUS att det är första advent i samma veva, de vill säga JULSAKER ska upp !


Nu behöver jag en lussebulle :(

Ingen bebis än ..

Inga mer tecken på att bebis skulle vara på väg, det är en rolig liten filur som luras hela tiden :P

Nu ska ja ta mig ut i den fina snön och hämta nycklar och tapeter till den nya lägenheten så att grabbarna kan börja rusta :)
Ska försöka ta mig till Ikea någon dag och köpa knoppar till köksluckorna, dom som sitter där nu är inte fina precis.

Hoppas att det inte är så halt ute nu, skulle inte vara så kul att trilla med den här stora magen..

Bebis eller inte, de är frågan de!

Slemproppen har gått, otrolig mensvärk, kallsvettig, svullna läppar (fish-face) en å annan sammandragning ( dock inte regelbundet) tror ja ska krypa ner i sängen och försöka sova ist för att gå och vänta på att bebis ska komma för om jag går runt här och hoppas och tror att han ska komma idag så gör han inte de iaf. Lika bra att ställa in sig på att ja kommer gå över tiden, annars kommer ja stirra mig blind på 30e november.

God natt gott folk!

Hatar att han jobbar nätter!

Idag har vi haft de mysigt, varit nere hos svärmor i flera timmar:) vi åkte dit vid ett tiden men då fick c tid till hälsocentralen för sitt öra, så han lämnade mig där och åkte iväg :P
Äntligen fick han medicin! han har gått med hörselgångsinflamation i en vecka nu!! :(

Vi va väl där tills halv fem och när vi gick till bilen var de säkert en dm snö! vi kunde knappt komma hem, sommar däck är ingen höjdare i snöstorm.



Vi hade planerat att äta på donken, men ja fick inte åka med för att de va så halt och om man krockar när man är gravid så är de 90% chans för missfall. Men c kom inte tillbaka och ja blev liye smått orolig efter en timme och ingen som svarade när ja ringde...

Tillslut ringde han! Han höll på att åka rakt igenom rondellen på väg till donken så han hade vänt och åkt ut till G-hammarby för att byta däck och kunde inte komma fram till mig på telefon.
När han äntligen kom hem igen så hade han köpt med sig mat, men som vanligt på sandvikens mc donalds så får man ALDRIG rätt mat i driven.


Nu har C åkt till jobbet :(och jag ska mysa framför tvn en stund:)

På väg hem från barnmorskan :)

Usch vad ja hatar att bli stucken i fingrarna :( vet inte varför men de går en ilning igenom hela handen och armen när det klickar till i den lilla nålsaken :/ men nu har dom stuckit färdigt! Om två veckor ska ja till barnmorskan för sista gången förhoppningsvis :) det är tre veckor kvar nu tills våran älskade son är beräknad:D åh va jag längtar! Nu suger det i magen vill ja lova! Köpte med mig en nybakad jättestor baugett så nu vill jag bara komma hem så jag kan äta god frukost och mysa framför tvn med en filt och levande ljus<3

God natt!

Nu ger jag upp.. har inte velat gå och  lägga mig innan ja blev tillräckligt trött så ja slipper vrida och vända mig sjuhundra gånger innan ja somnar, det är då man börjar tänka och då somnar man aldrig.

Med ett leende stänger ag av datorn nu och går och lägger mig, och när ja vaknar igen så är min älskling hemma <3


Godnatt! :)

Bebis har hicka!

Känns jätte konstigt nu när bebis hickar, de känns liksom hela vägen längst ner i bäckenet :P det är som en ryttmiska sparkar :) stackars liten ar ofta hicka, de måste vara dygt för han.

De får bli ett bad också innan sängen kallar!

buhuuuu :'(

Saknar min prins!!
Hatar vissa av hans arbetstider... dock är han ledig ganska mycket och de är underbart!

Nu har ja varit på prix och köpt chilinötter, skumtomtar, chokladkaka och julmust så jag har ju lite att trösta mig med :)

Usch nu börjar natt veckan :(

Fy va hemskt att behöva vara ensam på nätterna när C jobbar :( tycker inte alls om att sova själv.... får ladda hem tusen simpson avsnitt så ja har nått att göra :)

Nu är ja jätte hungrig men har inte den blekaste aning om vad ja är sugen på... ett stängidgt problem :P

Gratis bio is the shit! ;)

Samla poäng och få massa fina grejer, bla present kort på http://www.nelly.com klicka på reklam bandet till vänster och gå på bio Gratis!

Fuck off and die!

Så jävla trött på alla brudar som skriver till christoffer hela jävla tiden... Man håller inte på och flirtar med en kille som har flickvän och ska ha barn inom en månad! Det värsta är ju att han inte fattar varför jag blir sur, men de är inte så jävla konstigt med våran historia. Skulle kunna sätta skott pengar på varenda brud som håller på och skriver till han hela jävla tiden.

Nya telefoner i huhållet :)

Jag har nyss betällt en Iphone4 till min älskade pojkvän och så fort den dimper ner i bervlådan så åker vi till valbo och köper en vit experia x10 till mig :)


Stark bebis!

God morgon! Lilla bebisen börjar bli stark nu, de gör riktigt ont ibland när han sparkar och boxas där inne. Men det är mysigt iaf:) 24 dagar till BF så han kan komma när som helst nu :) idag blir de nog inte mycket gjort, C är ute i garaget och skruvar och ja ligger hemma och har ont i magen. Är hungrig men vet inte alls vad jag är sugen på... Och ja vet att om jag äter så kommer jag få ännu ondare i magen:s tror ja ska ta ett bad och sen göra lite varm choklad och slå på en film :)

Saknar...

Sen ja blev gravid så har ja tappat kontakten med istortsätt alla...Jävligt tråkigt faktiskt men men.

Vet att flera av dom ja syftar på läser min blogg, jag saknar er





Lite biler från roliga dagar














De blev ju en rolig fredagskväll...

Sitter och funderar på om ja ska äta eller om ja ska gå och lägga mig....

Christoffer åkte iväg för att skruva med sin pappas bil, så de blev ensamt här ikväll!!
Åh inte kommer de nå bra på tv heller blir vä en macka i sängen och sen somna in, har faktiskt varit väldigt trött idag så några timmars extra vila skadar säkert inte :)

Helg igen ...

Vad ska man hitta på i helgen tro? Borde väl börja packa och så men de känns som att det är så jätte långt kvar till flytten, fast det är de ju inte.

Många som har frågat vad i hela världen vi tänker med som ska flytta samma dag som vi har beräknad forlossning.
Men det är inte många bebisar som kommer när dom är beräknade och om de nu skulle vara så att han gör de så får de väl bli så då, vi hade tänkt att ha de mesta klart innan eftersom vi får nycklarna nästa vecka så kan man ju bära med sig en tavla om man har vägarna förbi. De blir bra tillslut :)

Snart är de jul! Jag vet inte vad ja ska köpa till nån, jag har köpt till christoffer men ingen mer. Ja brukar vara klar med julklappar redan i augusti men inte i år inte. Hittar inge roligt att köpa, tycker det blir samma saker varje år och det är tråkigt.

Nu ska ja rinna ner i soffan med ett glas julmust och vänta på att min älskling ska komma hem :)

vi mot världen <3

Nycklar och tapeter! :D

Nästa vecka får vi nycklarna till den nya lägenheten så vi kan börja rusta :D eller inte vi, christoffer och anders ska rusta jag ska sitta här och bli fetare :)

De blev samma tapeter i sovrummet som vi har nu och så tog vi en ganska ljus grå i vardags rummet med en mörkare mönstrad fond vägg :) Och vi va helt överens! otroligt men sant ;)

Nu ska ja pilla i mig lite frukost och sen lägga mig i mitt morgon bad :)




Min vovve Mahia, hon är kvar i spanien fortfarnade :(

Besök hos barnmorskan!

Idag så var ja hos barnmorskan på ett extra besök, Gia va söt och följde med mig :)
Ja frågade barnmorskan om de var normalt att de kliar på händer och fötter och mage, då började hon prata om någon leversjukdom :/ så på måndag ska jag till sjukhuset och ta blod prov.

Nu blir de mys framför tvn med julmust och cheezballz:)

Frukost :)

Oboy och rostade mackor med marmelad :) Love it!

Chocktillstånd!

Christoffer gick upp nyss för att gå till jobbet, som vanligt så gick ja upp och gav han en hejdå puss vid dörren och sen gick ja på toa och kissa.
När ja va klar så skulle ja gå och låsa dörren, släcka lampan och sen krypa ner igen.
Helt plötsligt ser ja att christoffer står i vardagsrummet, höll seriöst på att skita ner mig!!

Barnmorskan idag halv två, ett extra besök för att våran lille kille försökt att ta sig ut förtidigt.
Hade värkar igår en stund men tog två alvedon och då lugnade det ner sig :)


Nu ska jag försöka sova en stund till, om de går.. Mitt hjärta slår fortfarande dubbel slag :P

Magen har växt en del :)

V 23 :)




V 36 :)

Verona pizza och mys med hjärtat

Nyss ätit pizza och myst lite med min pojk, nu sitter vi här med varsin dator och nördar:P
Funderar på om man skulle ta och krypa ner i sängen och kolla på tv snart..

Börjar få ont i magen igen och de orkar jag verkligen inte igen.

Äntligen!

Nu är jag klar med allt, bara ett bad som återstår!

Skit väder = Mysdag

Nu vill jag inget hellre än att kl ska bli fyra så att mitt <3 kommer hem, men först har jag lite att göra som vanligt :)
-plocka ur och i diskmaskin
-slänga i en tvätt
- bädda sängen
- Och de bästa till sist, ett varmt bad med levande ljus, oljor, skum och bad salt :)

Föralltid <3

Tänk att kärlek kan vara så stark.

Trodde aldrig att vi skulle hitta tillbaka till varan och komma så nära igen.
Men vet ni vad ? Jag älskar honom mer och mer för varje dag!
tror inte de finns nå stopp på kärleken iaf inget ord som berskriver de.

Snart kommer våran son, en liten människa som är en blandning av mig och min älskade <3 

Christoffer Eriksson, jag älskar dig!

Det ser ljusare ut:)

Jag har kommit på en lösning på mitt enorma problem! Att christoffer ska jobba eftermiddag på julafton finns inte, då kan jag lika gärna åka ner till min familj i uddevalla och fira julen där. Men eftersom vi ska ha bebis snart så får christoffer tio dagars ledighet som har måste ta ut inom en månad efter bebisen är född:) så om lillen kommer i tid eller lite senare så kan c ta ut sina pappa dagar där runt jul :) fast jag förstår ju honom om han vill vara hemma direkt när bebisen kommit, men man kanske kan spara en dag eller två ? Eller om någon barmhärtig själ kan byta pass med honom. Fast ingen vill väl jobba julafton :( igår hade vi jätte mysigt :) vi åkte till valbo och kollade lite, va in på media markt och bestämde oss för att vi ska ha den största tvn ;) fast de tar vi när båda har inkomst. Christoffer tyckte vi skulle köpa den telefonen jag vill ha men jag tycker fortfarande att fem tusen är en mycket för en telefon. Dom kan få sänka priset med en tusenlapp iaf ;) sen åkte vi till ikea för att fika men så blev de inte , vi gick och plocka så skit ist :p när vi väl va tillbaka i sandviken stannade vi på prix och christoffer ska som vanligt ställa till de och höll på att välta en hel pyramid av cola flaskor :o hahahaha fy fan va jag skratta! Hem och krypa ner i sängen och kolla på allt bra som går på femman en tisdag kväll :) christoffer somnade innan nio så jag fick kolla på desperate utan några invändningar:) nu ska jag försöka sova några timmar till och sen sätta mig och ringa några samtal:)

Arg!

Fick nyss reda på att christoffer ska jobba eftermiddag på julafton och natt på nyårs afton:( fy fan!

Tusen saker att göra!

Tur att Christoffer har skrivit en lista åt mig :)
- Lämna in kontraktet på nya lägenheten  check
- Ringa Sandvien energi check
- Ringa skatteverket check
- Ringa Svenskadressändring check
Nu ska alla ovanstående skicka hem blanketter vi ska fylla i och skicka tillbaka, fy va drygt de är med allt som ska göras när man ska flytta.

Nästa gång vi flyttar blir de till ett hus och där tänker ja bo tills ja går i pension!

Vi kunde inte alls komma överens om vilka tapeter vi skulle ha i nya lägenheten, så de får bli samma som i den vi bor i nu :P Tråkigt men enkelt och då slipper vi bli osams om den saken. Ska försöka få en annan fondvägg i vardags rummet men vi får väl se hur de går med de. Lille mans rum blir blått, sen ska vi köpa en rulletapeter själva och sätta upp en fond vägg där inne, är så tråkigt med helfärgade rum. Skulle vilja ha som en photowall, vit med tre balonger i olika blå färger. Men vart hittar man de ? finns väl bara i mitt huvud.


Hittat många fina men ingen som passar i ett bebis rum :/






Börjar bli tjock nu ja :)

V. 36


Fint med smutsig spegel ;)


Ny vecka med nya mål !

Har just varit nere på allokton och hämtat kontraktet på den nya lägenheten och tapetkataloger :) dom står för tapeter till båda sovrummen och vardagsrummet, hallen är orange/gul med en röd/orange bård så där måste de tapetseras också men de får vi väl stå för själva.

Christoffer är på jobbet, han började på Sandvik idag! Duktig pojk! :) så ja ska väl ge mig på mina hemma fru sysslor så som bädda, städa, tvätta, diska och laga mat :) blir nog till att baka lite lussebullar ikväll igen, dom fick höga betyg i fredags :D

RSS 2.0