En bra dag, trotts vädret :)

Fick bra betyg på maten idag av lilleman :) han tittade på sin tallrik med stuvad potatis och isterband, Pekar och säger" tatis, mjönk, kon" tog en sked, tittade upp på mig och sa" gott, bra mamma " :) då blir man glad :)

Efter lunchen så tog vi en promenad ner på stan i spöregnet, handlade lite smått :) hittade äntligen en vimpel som faktiskt var fin :) tredje jag köpt iår:p

Sitter hos mamma nu och ska snart bege mig till jobbet, Charlie ska sova här i natt för första gången och ikväll ska han med mamma på tjej middag :)
Kan bli kul :)

:/

Vad ska man säga ? Precis allt går emot mig nu.. Hade tagit barnförsäkring på autogiro men inte fan trodde jag att dom skulle dra för ett år på en gång, två tusen kronor fattigare bara så där.
Lär ringa i morgon så får dom sätta tillbaka pengarna!!

Men i helgen är de fest! Ner på systemet imorgon och stooorhandla :D de va jätte längesen ja va ut , skit taggad :))

Har nyss kastat in pluttis i sin säng, ska plocka fram lite gottta och njuta av att ha de för mig själv, kolla på nån bra film åh :) god natt :)

Välkommen till deppbloggen!

Har egentligen lovat mig själv att inte skriva här när jag är arg eller ledsen för de nöjet vill jag inte att folk ska ha! Men mina motgångar och min blogg period råkade komma samtidigt den här gången!

Skulle helst av allt vilja gräva ner mig en vecka eller två..

Har shoppat på tok för mycket .. Nog för att jag vela unna mig lite när jag jobbat så mycket men hade jag låtit bli hade jag haft råd med en liten bil...

Ångest över de åh, på lördag blir bilen olovlig... Den kommer inte att gå igenom besiktningen och jag lär börja promenera igen... KUL LIV!

Inge bitter alls!

Trött på människor som ljuger, undanhåller saker och sårar !!! Varför gör man sånt medvetet ???? Idioti!

Usch idag känner jag mig allmänt övergiven ... BLÄ!

BLÄ del 2

Har verkligen hamnat i nån svacka nu ja ... Sur och grinig hela tiden..noll tålamod med nått..

Skit drygt, jag som varit så glad hela sommarn, kanske är Bitter för att de blev höst:p

Jobbar som en dåre, men till vilken nytta ? Blir ju inte rik av att flippa burgare direkt .. Kan man inte bara få vinna på lotto? En miljon räcker bra de!

Behöver något att längta till, nått att se fram emot, ett mål, en morot! Men vad ?

Tur jag har Charlie som förgyller mitt liv <3

Bläää

Idag har jag sett mer än en person som får mig att spy, hela tre idioter.. På samma dag ?!
Inte min dag alls idag, missa tvättiden, glas bit i foten , telefon fungerar bara när den vill, en unge på nya dagiset kastade bl.a. En gaffel på mig, låg en död fluga i maten..
Plus att hyresvärden ändrade sig om tapetseringen i nya lägenheten ... Blääää vill bara sova så att de blir en ny dag!

ledig dag!

Ibland är de jätte skönt att inte ha några tider att passa och bara umgås med min lilla fina, trottsunge <3

I morgon är de löning ;) shopping time !!!!!!

Flytt !! :)

Har tackat ja till en lägenhet nu ja :) lite större, lite bättre :) plus att jag ska få tapeter till alla rum å färg till badrummet :) ska ligga på lite så kanske jag får nya bänkskivor och fönsterbrädor åh :)

Morgon mys :)

Vart sent igår kväll för lilleman så jag fick sovmorgon ända till 9:30 idag :) kollat på "bompa" i sängen och bara myst :)

Älskade unge <3

Projekt få fint hemma :)

Köket är klart (förutom väggen jag börjat måla) men inredningsmessigt är köket klart ! :)

Vardagsrummet står på tur men har inte riktigt listat ut hur jag vill ha de än, plus att jag fortfarande väntar på min stor beställning från Ellos :) borde kanske köpa en tavla där de står " under konstruktion" :p

Men iaf så fick de bli Charlies rum som ska fixas nu :) och först på listan är att bli av med lite leksaker, han har så mycket så han leker inte med hälften. Så nu har jag plockat ner en hel låda med saker som mamma kan ha hos sig, så har han lite att göra när han kommer dit :) ska ner och riva i svärmors garage när hon kommer hem tror nämligen hon har just precis dom sakerna som skulle behövas där inne :) bl.a. Två vägg hyllor och bord och stolar :)
Vill sätta in hans junior säng men de är väl lika bra att han får ligga i spjälsängen ett tag till :)

Har målat ramar till hans rum nu och de vart bra så nu ska jag fortsätta med fönster putsning :)

RSS 2.0