Kuuul!! Charlie har blivit förkyld , jag f...

mms_img-16608761 (MMS)

Kuuul!! Charlie har blivit förkyld , jag fryser och snorar.. Har varken tid eller lust att bli sjuk nu! Har tio jobb dagar framför mig, och har verkligen inte råd att vara hemma . Halkbanan igår gick iaf kanon bra :) hade kortast bromssträcka av alla ;) första delen var jätte kul , andra delen hade nog varit roligare om ledaren inte hade varit en jäkla surgubbe:P så på måndag ska jag ringa körskolan och boka en sista körlektion :) sen är de bara en jäkla massa pluggande som gäller !! Idag skulle jag vart på arbetsförmedlingen på nån jäkla kurs men den blev flyttad tills på måndag .. Åkte ut till h-by ist och lekte garage assistent :p så ni vet jag hur man byter däck, luftar bromsar , fyller på vätskor och även vart alla olika vätskor ska i :) duktig ibland ja :D tvättade även bilen men de känndes ganska bortkastat när de började regna och hagla efter grusvägen... Nu ska jag ta en power nap innan bebis vaknar :)

Mitt hjärta <3 kärleken till ett barn är ...

mms_img-15572305 (MMS)

Mitt hjärta <3 kärleken till ett barn är helt obeskrivlig! De har varit full Gary hela dagen idag , och självklart hade han inga varma kläder på sig när jag hämtade honom sovandes på dagis så jag fick väcka honom för att klä honom sen somnade han så klart inte igen.. 20 min middagslur är på tok för lite för pojken! Så trött och grinig har han varit till å från hela dagen. Min pappa har varit på besök idag , bi var ut och käka och sen spenderade vi en timme på lekplatsen i stadsparken :) synd att de var så blött bara, Charlie var så på packad med overol och galonisar så han kunde knappt röra sig :p men kul hade vi ändå :) när pappa åkt hem så gick vi hem till Charlies farmor och vart bjudna på mat och så lekte vi lite med fastrarna ute på gården :) en fin dag med andra ord! Nu sover min skatt och jag ska snart göra de samma för i morgon blir de halkbana! :D

Långt mellan gångerna ! Har beställt en ip...

mms_img139720176 (MMS)

Långt mellan gångerna ! Har beställt en iphone 4s nu ja ;) kanske blir lite mer bloggande när jag kan använda appen :) händer en hel del med lilleman nu, han härmar ord, hämtar saker om man ber honom , kan ta på sig tröjor själv, gör rörelser till olika barn sånger. :) han är väldigt ordningsam, städar undan sina leksaker när han lekt klart, lägger flaskan i diskhon när han druckit klart, plockar kläder och lägger i tvätt korgen (han tar dom gärna direkt från byrån) , plockar saker från bord och golv och lägger i soporna :) de går så sjukt fort fram nu :) stolt mamma !

Nu var de ett tag sen sist .. Hänt mycket...

mms_img516959807 (MMS)

Nu var de ett tag sen sist .. Hänt mycket den senaste veckan. Mamma har åkt hem, men hon kommer förhoppningsvis tillbaka redan denna veckan :) jag har bokat halkbanan, ska ner på körskolan i morgon och betala den så denna gången kan jag inte backa ur :) Har fått riktigt fint här hemma nu :) tar ett rum i taget och Charlies rum är nästan klart ! Köket ska bara få sig en spegel och en tak lampa så är de klart där också :) har en byrå och en tavelram som ska målas i vardags rummet sen lägger jag penseln på hyllan för gott ! Fy va jag hatar att måla ! :p har inte jobbat alls mycket på senaste tiden, känner att jag inte orkat vill hinna vara med Charlie då mycket som möjligt ! Idag gjorde jag tacos till oss två , mysigt att han också kan äta riktig mat så slipper man laga mat till sig själv :p nu ska jag kolla på greys och sen sova tidigt så jag orkar med morgon dagen :) natti natti :)

Lost

Isn´t it ironic how we ignore the ones who adore us, adore the ones who ignore us, love the ones who hurt us, and hurt the ones that love us.

RSS 2.0