Min födelsedag

Hade en jätte bra födelsedag igår :) De började med att jag fick 20st röda rosor av min älskade Christoffer <3 Sen kom Christoffers familj en efter en, jag fick 5 buketter med fina blommor. Massa pengar, ljusstakar, sängkläder och choklad :) Helt nöjd med dagen :) Jag har nu skrammlat ihop 3400 kr till mitt körkort + riskettan och risktvåan. Så ja vet inte om ja ska köra dom lektionerna jag har råd med nu eller om ja ska vänta till nästa månad så jag har alla pengar så jag kan göra klart de på en gång. Vi får se :)

Gud så skönt!

Har tagit bort min Facebook tillfälligt, ja var nästan besatt av den där jävla sidan. Kommer väl öppna den igen om ett tag men vet inte när och varför...

Såhär gör vi !

Jag kommer att ha lösen på ett tag framöver och bara ge de till dom jag vet håller de för sig själv. Fast just nu så är jag inte så säker på vilka de är? Men en sak är säker, jag tänker inte sluta göra de jag tycker om bara för att de finns folk som inte tycker om mig. Har testat att blogga i en annan blogg i två dagar nu men de blir inte bra, den här bloggen är något speciellt. Den har varit med i vått och torrt. Så så är de med de!
RSS 2.0