Här har vi den lilla busen :) vi håller på...

mms_img-96821769 (MMS)

Här har vi den lilla busen :) vi håller på att testa att ge honom mjölk denna veckan och de har gått förvånansvärt bra! Så nu håller vi tummarna att de håller i sig:) idag ska vi äta flygande jacob, de är ju väldigt mycket grädde i de men han får bara lite sås för smakens skull så hans lilla mage inte får en chock :)

Just när man börjat stå på egna ben så är ...

Just när man börjat stå på egna ben så är de något som rycker bort marken under fötterna ... Men jag vägrar lägga mer energi på de nu. Och tänker börja klättra uppåt på en gång igen! Finns ingen anledning att fortsätta älta !

Skönt att de börjar rulla in lite timmar n...

mms_img558458009 (MMS)

Skönt att de börjar rulla in lite timmar nu, vart jobb idag också... Fick dock en sönderbränd hand flata på köpet så nu är man lite handikappad.. Hann iaf handla idag innan jobbet, önskar att de kunde se ut såhär i kylen jämt .. Måste bli mer duktig på att hålla efter med handlingen ist för att springa till Prix varannan dag. Var och fikade hos C's mormor och morfar också och där var moster Carro:) och jag ska bli hennes försökskanin när hon utbildar sig ,:) ska bli skit kul !!! Charlie har även fått ny jacka och nya skor, två mössor och ett par byxor :):) så nu är han jätte fin :) känns så onödigt att korva på honom overolen om vi bara ska åka bilen, lättare med jacka då :) nä nu ska jag sova godnatt :)

Hade dagen planerad dagen till punkt och p...

Hade dagen planerad dagen till punkt och pricka ... Men så ringde Sara och fråga om jag kunna jobba så de vara bara att släpa röven ner till grillen :) i morgon ska vi iaf ta tag i allt som skulle gjorts idag :) sen ska vi hem till C's mormor och morfar och fika <3 underbara människor !!!! Nu ska jag krypa ner i min kalla säng för lite skönhetssömn och invänta morgondagen :)

Dagis ?!

Alltså...1260kr för 3 gånger på dagis? lite väl saftigt måste jag säga!
Man kan ju undra vems inkomst dom har baserat de på...

Charlie ska iaf inte vara kvar på Solgården!

3gånger har jag kommit dit och han har haft samma blöja som när jag lämnade honom? INTE OKEJ !!
Blöjan har vägt lika mycket som han själv nästan..

Vi försöker få in honom på natt&dag men de är inte de lättaste.. Men på solgården blir han inte kvar iaf !

Hej å gå vilken dag ! Eller vilka dagar ka...

mms_img437105244 (MMS)

Hej å gå vilken dag ! Eller vilka dagar kanske man ska säga!:) vi har varit på en kurs med 50% fika och mat ! Kl 10 var de frukost kl 12 var de lunch buffe kl 14 var de kakbuffe sen hade vi öppen bar på hotellet från. Kl 18 fram tills vi åkte vidare till " helt enkelt" och där var de också öppen bar (han skulle stänga notan när vi blev för stimmiga) :p förrätt och varmrätt bjöds de på ! Och idag har de varit lika förutom middagen och alkohol ! Klart godkännd kurs som jag gärna går igen :) på hem vägen vart jag åksjuk utav bara sjutton och kräktes som en gris ... Ingen härlig upplevelse efter all den maten ! Haha :)

Lite dålig uppdatering , ja vet ... Kan in...

mms_img175842869 (MMS)

Lite dålig uppdatering , ja vet ... Kan inte säga att de kommer bli bättre heller , har lite fullt upp för tillfället :) och hinner inte skriva så mycket mer nu heller för i morgon ringer klockan halv sex , sen bär de av till Gävle på Sibylla skolan:) god natt !

Söker jobb!

I morgon hade jag tänkt att säga upp mig från Custice... De var inte alls vad jag hade väntat mig!
Ne jag är inte telefonförsäljare men så nära man kan komma.. Så i morgon gör jag mina sista timmar på de företaget!

Har sökt några jobb idag som känns lite bättre och även skrivit in mig på proffice så de kanske dyker upp nått lite mer välbetalt där :)

Har precis lagt lillemanen så tänkte krypa ner i soffan och vänta på att C kommer hem :)

Natti Natti

God morgon gott folk !

God morgon gott folk !

RSS 2.0