STORSTÄDNING!

Blev så jävla förbannad förut när jag inte hittade en penna så jag bokstavligtalat upp och ner på hela vardagsrummet.. Hittade 4 pennor men de såg ju ut som hej kom och hjälp mig :p så då var de igång... Tog mig en liten paus nu och lilleman somnade han åh :p ska väl fortsätta så de går att va här :p

Vart ingen semester för min del ... Chefen ringde nu och frågade om ja kunna jobba på torsdag och snäll som man är säger man ju inte nej ...men men de blir ju pengar iaf :)

1DAG KVAR TILL SEMESTER !!!

Tänk att i morgon denna tiden har jag semester en hel vecka framåt ! Är se inte underbart så säg ;)


Lortig som man är så borde man väl hoppa in i duschen , men vart är orken ?:o

Knata bort till grannen och kramas lite innan läggdags också :) fin kväll :)

Hmm..

När jag inte bloggar på några dagar har jag som mest besökare ?

Hinner inte riktigt med att skriva, har börjat på många inlägg den senaste veckan men har varit något som stört mig varje gång :P

3DAGAR KVAR!!! Till semester! Bara en vecka men de är fan skönt de åh innan Sommarn och alla dess jobb startar :)
Ska passa på att njuta av min fina unge så mycket jag bara kan!
Har lite små utflykter inplanerade :) vi älskar att vara ute och leka så nu håller vi tummar och tår för bra väder annars får vi väl klä på oss :)

Charlie har ögoninflamation på bilden därav de röda ögat :(

Nu slog klockan ett och de är dags att slå igen mina gröna :)

Tur att mamma är här :)

Vilken härlig dag alltså :) hållt på i tvättstugan sen kl 12 :) nio timmar ! All min, mammas, Charlies och christoffers tvätt på en dag ! Hejja oss:)

Lagade så galet god mat idag så kan knappt tro de själv :) potatisgratäng, kött, bea, sallad och vitlöksbröd :) marinerade köttet i fajita mix :) kanon gott !

Vi skulle vart på bio ikväll men den ända filmen vi vela se började kl 18 och då höll vi fortfarande på i tvättstugan så se får bli donken och hyrfilm :) mysigt de åh ibland!

Cyklade iväg och mötte min käraste Gia med familj på aga grillen en sväng åh :) tråkigt att hon bor så långt bort :( saknar dig giselat!!!!!

Charlie trodde han skulle få lördags godis ;)

Idiot!

Har åter igen kuggat skrivningen med några fjuttiga poäng! 3 ifrån denna gång och 2 ifrån förra gången !! Känns så jävla värdelöst ! Men ny tid är bokad, nästa gång tar jag de! Kanske måste läsa boken för att klara de ? Har ju bara kört frågorna på datorn..


Strosa runt lite i Gävle och fick med mig lite fina saker hem :) mössa och en t-shirt till Charlie och vimplar till hans rum :) och lite leksaker så klart :)

Gick även förbi polisstation och gjorde nytt pass, mitt går liksom ut i morgon ..skönt att ha de klart redan nu, ska åka in och fixa ett till Charlie också men vill vänta med de för nu känns de som att jag hellre åker till skara sommarland .. Vi får se! Tror Charlie skulle uppskatta de mer :)

Sen får vi inte glömma att tacka Skatteverket för återbäringen !!!! :D skönt med lite extra pengar ;)


Bild på nya mössan :) söt va ?

Sjuk, plugg och jobb!

Orkar inte vara sjuk längre ! Vill veta vad de är som är fel ! På fredag får jag förhoppningsvis svar på de !

Sitter och pluggar nu medans bebisen sover :) hade behövt att vara ledig ikväll så jag kunna plugga då också men jag lär väl sitta vaken halva natten om de behövs !

Röd dag idag =dubbelt betalt :) känns rätt gött!

Nä nu lär jag återgå till plugget så jag hinner med nått innan de är dags att ställa sig vid spisen å göra köttfärslimpa:)

Btw så här blev soffan :) ska måla en gång till bara sen ska den få pryda vårat kök :)

HAHAHAHAHAHA

Nej jag är inte gravid ! Vet inte vem som startat detta rykte och skiter väl egentligen i de.
Jag har en spiral för att jag inte vill ha fler barn på några år. Så "Linda" du har nog hört fel ;)

RSS 2.0