Hamnade visst i Uddevalla i helgen :D

Min kära kom hem vid tolv tiden i fredags och skulle egentligen bara duscha och sen ut på krogen.
När han kom ut ur duschen frågar han: Hur lång tid tar de att åka till uddevalla ? 5 timmar kanske de är 45 mil, svarar ja.
okej, vi åker nu då. säger han.
Haha trodde han skoja så ja fortsatte måla mina naglar. Sen började han ringa folk och fråga om de va någon som hade en GPS att låna ut. Då fattade ja att han va seriös. Kl 3 kokade ja kaffe till termosen och så packade vi bilen. Kvart i 4 lämnade vi smultronbacken :) De va motorväg bort till tegelbruket utanför storvik, sen efter nån mil så hamnade vi påen jävla ko stig, över 2 mil fick vi ligga i 20-30 km/h de va lite segt kan ja lova!  Vi hade med oss en skiva med kanske 10 låtar på sen den lyssnade vi sönder ganska snabbt.
Sen kom övertröttheten-vi skrattade åt precis allt och satt och citerade barnfilmer la till med varsin dialekt och sjöng lite. När vi kom till "Håle" (en liten by utanför Marestad) då brast de. Åh såg du håle? utbrister Kricke.Men va fan missa ja håle? svara ja. och har man då ine sovit på ett dygn så kan man inte sluta skratta åt nått sånt :P

Väl framme i Uddevalla.
kl var 08:15, Vi gick hem till Krister och bankade på fönsteret men ingen som reagerade. Dörren till trapphuset har ju aldrig varit omöljlig så ett litet ryck så kom vi in :) men dom vaknade inte fast vi stod och ringde på dörren och på telefonerna. ja öppnar brevinkastet och ropar " Honey i'm home" Då hör man hur de börjar röra sig där inne. Krister öppnar dörren och ja flyger in och slänger mig ner i sängen och kramar mamma. Haha de va längesen ja såg nån så chockad :)
Vi tog med oss mamma och åkte till McDonalds och åt frukost. Sen kunde varken ja eller kricke hålla ögonen öppna längre så vi åkte hem till mamma och sov.
Efter en timme var de alldeles för ljust för att kunna sova så de va bara att kliva upp.

Lite halv döa så åkte vi till stan och åt pizza. fy fan va dom har gått ner sig på italia pizzeria, de har qalltid varit skit gott men nu smaka de helvete! Efter äckel pizzan så åkte vi hem till min bror och hans fru och fikade, de fanns massa gott men både jag och kricke var fortfarande illa mående av pizzan, mamma hade tur som fick en god pizza :P När vi varit hos Tommy och Marina en stund så tvingade vi med min mamma på bio Resedent evil i 3D. Haha fy fan va rolig hon är alltså, hon hade aldrig sett 3D förut och va helt fasinerad :)

Träffade Malin och hennes kille där också, fick lite dåligt samvete att jag inte hört av mig till nån av mina vänner men ja kännde att de inte fanns tid att träffa någon mer än mamma och tommy den här resan. Men de va skönt att ja fick krama om malin ordentligt:)

Somnade så gott den kvällen, vi låg och mös en stund i soffan innan vi tröck ner oss i mammas 80säng:) jag åkte ner på golvet en gång som ja kommer ihåg ( de va säkert fler bara att ja va för trött för att minnas)

Vi packade bilen och tog med oss mamma till Caktuz för att äta en god frukost innan vi begav oss ut på vägarna igen. Självklart kunde vi ju inte lämna staden utan att säga hejdå till min kära broder så vi åkte förbi han också.

Allt blev klart så snabbt och vi hade sagt att vi skulle åka vid två, tre  tiden och vi var klar redan 12 så jag sa att vi skulle åka och titta på en fin sak, ja fick både mamma och kricke att klättra i berg :D ska lägga upp lite bilder från de när christoffer behagar lägga in dom på datorn. högst upp på begert fanns de ett sten bord. kricke tog sats och hoppade upp där och knäppte massa fina bilder :)
Efter detta åkte vi och släppte av mamma och sa hejdå till krister.

De får inte ta ett år igen innan vi åker ner! Nu har vi ju en bil som håller att åka långt i så de blir förhoppnings vis en resa snart igen :)

Online pizza, min värsta fiende

Sååååå trött på pizza nu så ja tror ja spyr, har blivit alldeles för lat! Men idag va de inte mitt fel iaf, christoffer och ja skulle varit till willys och storhandlat men han har tydligen annat för sig.

Har varit i valbo idag på förmiddagen med Jonna och shoppat :) köpt massa fint bla vinter kängor och massa tjocktröjor och smink. Och massa annat.

Igår blev de bilköp:) lägger upp en bild sen (om jag lyckas knäppa ett kort på den, christoffer har kört runt i den ända sen vi fick den)

Nu ska ja äta, kanske blir en sväng på stan ikväll om ja orkar,  trött på att bara sitta hemma jämt

Städar bort sommaren

Nu ska de bli höst och vinter i vårat hem :)

Tända ljus på kvällarna är så mysigt nu när de börjar bli mörkt ute. Vi har ju redan ganska mycket höst färger i vardagsrummet. men det är mycket som ska göras, ny tvmöbel, bort med bokhyllan, nytt soffbord och lampan i hörnet ska bytas ut!!! sen så vill ja ha bort den fula vit fotöljen men de kunde ja ju glömma :P haha

Jonna va nyss här och fikade, gull ungen hade med sig en mjukglass från McDonalds till mig :D ja som va så sugen på en sån :D hon är ju för söt !

Nu ringde kricke och va hungrig så jag lär väl ställa mig vid spisen ;)

Äntligen måndag ! :D

Mys med mitt <3 Christoffer igår:) Bingolotto, sen blev de att kolla på valvakan men vi somnade båda två innan de va klart:P

Idag ska jag städa lite här hemma, sen ner på stan och prata med "förskingringskassa" tänkte gå hem på mamma ledighet nu för de finns inget jobb åt mig så är så illa tvungen :(

Men då får ja tid till körkort och så tänkte ja kolla om de finns någon matlagnings kurs eller nått man kan ta, har jobbat i kök över 5 år men ingen som helst utbildning (A)

ikväll hade ja tänkt att baka blåbärs muffis :D gott

Partiet som avskaffar helg har min röst!

Är så trött på helger så de finns fan inte !
Alla affärer är stängda, de går inte att ringa några viktiga samtal för allt sånt är också stängt!
Man får ingen post, bussarna går jätte sällan och allt annat är också bara skit på helgen! men de
värsta är att alla bara super, är man då gravid så får man sitta själv på sitt växande arsel och tycka synd om sig själv! Om ni tänker efter så är jag nog inte ensam om att hata helg. Visst man är vanligtvis ledig, men det är inte alla som är de. Jag har varit ledig en enda helg sen i maj och de va för två veckorsen när min pappa var på besök.
Nä nu ska ja gå och lägga mig och sova så ja orkar jobba i morgon. Godnatt!

3 timmar kvar!

Nu börjar ja bli riktigt seg i skallen. Andra natten irad med endast två timmars sömn på dagen igår. Men christoffer ska jobba över i dag för de va nå stoppjobb så jag kan sova hela dagen :) nu behöver jag bara tre pass till för att komma upp i mina timmar, ber till gud att dom ringer från Lappens eller lss i nästa vecka och ger mig lite mer jobb. Så jävla tråkigt att de inte finns jobb så jag måste gå hem så här tidigt... Va ska man göra då på dagarna? Städa, laga mat, tvätta, diska? De gör ja redan. Alla andra jobbar ju eller går i skolan. Är nästan lite sugen på att gå en kurs av nått slag:) eller så får ja väl sätta fart med de där jävla körkortet som ja aldrig kommer att lyckas med! För er som inte visste de så finns de 3 saker att trampa på i en bil gas och broms, inga problem. Koppling, vad fan är de för jävla på hitt då ? Den ska man ju ha till allt , blev lite smått snurrig när ja va på körskolan sist. Men Jonna har lovat mig att vi ska ut och köra grus väg så ja får lite bättre koll på hur en manuell bil fungerar :) nog om de. Nu är ja på jobbet och är klar med allt, kl sju kommer morgon personalen och då hjälps vi åt med alla morgon bestyr , sen får ja gå hem :D

Knappt en timme kvar :d

Sitter nu och väntar på morgon personalen som ska vara här om 5 min, sen är de inte ens 45 min överlämning och morgonbestyr! Sen får ja gå hem, fast nu är jag inte trött längre :p men ja hinner nog bli! Det regnar ute och är 7 grader, jag har inte ens en jacka med mig :s men det är bara en kvarts promenad så de ska nog gå ändå:) nu så är de dags att sätta igång igen , caio

På jobbet...

Är hur trött som helst, men tiden går ganska fort iaf. Har med min dator så jag kan spela sims 3 :d 7 timmar kvar tills ja får krypa ner i min varma säng. Det är första gången ja jobbar natt, och de känns ju inte så där jätte bra att jag Är så trött så jag snart somnar. Men nog ska jag klara att hallå mig vaken ;) idag när christoffer kom hem från jobbet så åt vi lite mat och sen direkt ut till boänge för att skruva bil, han är allt bra duktig min karl :) nä nu blir jag tokig, gäspar hela tiden. Känner inte för att dricka kaffe heller för då blir väl halsbrännan ännu värre och de vågar jag inte riskera. Om de ändå hade funnits något att göra, kl 2 ska jag göra en sak som tar 5 min sen är de inge mer fören kl 7. Ganska dumt att göra allt som ska göras direkt när man kommer till jobbet, då har man tråkigt resten av natten ist :p nu känner ja att jag bara sitter och skriver sånt som ingen kommer orka läsa iaf så ja säger väl god natt:)

Vad gör ja vaken nu?

Är inte så där jätte bra på att vända på dygnet, ska iväg och jobba natt men kunde inte sova längre än till 6 i morse... Ska försöka gå och lägga mig om en stund och sova till pricken kommer hem från jobbet:) men nu ska jag snart krypa ner i badet i väntan på att tvätten ska torka. I morgon kommer svärmor och co hem, vi har ju bott i deras hus den här veckan så ja ska dit och damsuga och plocka i hop de sista som är vårat :) städa köket och vattna blommorna gjorde jag igår. Nu är karet fyllt, have a nice day :)

Morgontrött och på väg till jobbet

Ska jobba efter att ha varit ledig i 3 dagar och då blir man lite seg och inte så jätte taggad på att åka till jobbet. Har inte sovit många timmar i natt, när christoffer kom hem igår kväll så låg vi och pratade tills 5 i morse:) så är lite små sliten idag, men de är de värt! Fast christoffer har varit hemsk i natt, han brukar alltid ligga still när han sover men inte i natt inte, fy fan va han har sparkat mig och till och med slängt ner mig på golvet! Haha hämdenär ljuv;) Är så jävla sur, jag skulle ha öppnat idag men igår kväll fick jag ett sms om att de är jag som stänger ist... Så jävla värdelöst att planera något, som vanligt lär ja skita i de jag hade tänkt göra. Ska bli så skönt att snart få gå hem på mamma ledighet:) Inatt drömde jag att lilla charlie föddes, det blev kaos, vi har ju inte fått klart någonting än. Tur att de bara var en dröm, han kan få vänta iaf en månad till med att titta ut :) vill ju att han ska vara färdig bakad :)

Tack Christoffer!

Jag har fåttt sims3 av min älskade pojkvän!
Vi satt hela kvällen igår med varsin dator och spelade våran familj :) Kan ju säga att vi har lite olika upp fattning om hur vi ser ut! haha
De sista han sa innan han gic till jobbet var " Nu är de Sims förbud tills ja kommer hem!" haha de kan ju han tro :P

Idag ska ja till körskolan och köra min första lektion :) ska bli jätte kul!
Sen måste ja hem och städa för här ser ut som hej kom och hjälp mig efter gårdagens "Lan" :P

Spela lite nu, sen sova nån timme till... fint de :D

XPERIA X10!!

Christoffers telefon gick sönder i morse så vi åkte in till valbo för att köpa en ny åt honom. Jag har ju kontantkort, för jag litar inte riktigt påp mig själv när de gäller abonemang ( lätt att man ringer för mycket ). Men då sa Christoffer något smart, Om jag tar ett 3 abonemang med fast pris så får ja plocka ut en iphon4 och isf skulle kricke köpa en xperia x10 till mig så får han min iphon. de lät som en plan tyckte ja :) när vi kom in i affären igen så stämmde tydligen inte pris lappen som satt vid Xperian:( dom vela ha 5000 för den och de känndes som att de va lite att ta i...
Så då sket ja i att öppna ett abonemang, för jag är ganska nöjd med den telefonen ja har nu och ja behöver inte 3000 fria minuter i månaden. Men ja hoppas ju att tomten kommer med EXPERIA X10 till mig:)

Bebis magen :)

V. 29
28+1

framifrån



från sidan




Det är ju ingen stor mage jag har för att vara i 7 månaden har gått upp 4kg.

Idag tog ja studenten

Bloggar med mobilen för förstå gången:) var i skolan i morse och skrev ut mig, känns som att jag inte kommer vilja börja igen efter mamma ledigheten iaf. Tror inte att det är handels som jag vill gå och då måste jag börja om i ettan och då går jag ju inte ut gymnasiet fören jag är 25 år :o haha! Nä ska de bli någon mer skola en min del får de nog bli folk hög skola. Det kändes faktiskt i hjärtat när jag gick ut från bessmer, jag som kämpade sååå för att få komma in. Men nu börjar ju livet på riktigt, har ju min underbara lilla familj<3 det känns skönt att ha det ur världen nu så jag jag ägna alla mina tankar jag all min tid åt min son och min christoffer:) Nu blir de en sväng ner till stan och fixa lite saker :)

Fredags mys

Gia är här, vi äter oss fetare och kollar på tv:)

jag har städat nästan hela dagen enda tills ja fick ont i magen :/ fick världens kramper på ena sidan,när ja märkte att de inte gick över så tog ja en alvedon och nu har de börjat lätta :)

Stör mig på att det är mycket mindre chips i pringles rören !!!

Jag behöver ett jobb !!

Jag måste jobba minst 80 timmar den här månaden för att få ut den föräldrar penningen som jag vill ha, men nu har dom dragit ner på personal på lappens så de kommer nog inte bli så mycket mer där :( och de andra jobbet va ja ju bara semester vikare så där lär de ju inte bli nå mer heller :( De är inte många arbetsgivare som anställer en tjej som är gravid i 7e månaden. Ska gå ner till F-kassan och försöka kompromissa lite med dom, helt jävla omöjliga kan dom väl inte vara..

Igår va ja och gia i stan och tog en fika på Maragoni :) Jag fick ett ryck och gick till körskolan och bokade tid för min första körlektion :D

I morgon kommer min pappa, så idag ska här städas och bakas och handlas. Vi ska fira hans födelsedag i helgen , men med tanke på hans hjärta så blir de ingen tårta, popcorn på sin höjd kan han få äta. Rent kött, grönsaker och mjölk är vad som bjuds :) haha stackarn. Han fyller 52 nu och både hans pappa och farfar dog innan 45 pga dåligt hjärta :(

Nä nu ska jag sätta igång snart kommer Christoffer hem och då ska vi äta ungsbakad falukorv och hemmagjort potatis mos :)

Sjukt dålig uppdate

Bebis växer snabbt nu, han väcker mig på morgonen och håller mig vaken på kvällarna.
Vill att han ska komma ut nu!!
Vi va hem till Christoffers mormor och morfar förra veckan och fick massa saker både till lille och till oss.
En spjälsäng, bebis kläder, sängkläder till oss en köks pall, en liten blå barnstol och en hel kasse mamma kläder men dom var från kusin sophie :)
En bebis tar väldigt stor plats fast han inte ens har kommit ut än, lille man har mer kläder än jag och christoffer tillsammans:) Han är redan bortskämmd och värre blir de :)
Mormor hade plockat fram små tofflor och en mjukdjur som christoffer hade när han var liten, sånt tycker jag är så roligt :)

På lördag kommer min pappa på besök! :) har inte träffat han sen i december förra året så de ska bli kul :)
RSS 2.0