Trökblogg .. Ja vet!!

Idag har vi varit på badhuset med Billy, Emelie och Elias :) massa plask och skvätt:) C åkte med Charlie i gula som vanligt och jag är ju lite rädd och feg av mig när Charlie är med, men efter mycket om och men så tog jag pojken i knät och utför gick de :) han skrattade som en galning hela vägen ner :) så jag är glad att jag gjorde de, även fast jag var hemskt orolig att han skulle göra illa sig .. Går de bra när han åker med C så går de ju bra med mig med :) fegismorsa! :p


I morgon kommer mammsen :) snart dags för mig att börja jobba dubbla jobb så då flyttar barnvakten in :D de är så tråkigt för Charlie att behöva vara så mycket på dagis, bättre att vara med mormor när mamma och pappa jobbar :) vi får väl se hur länge hon blir kvar men iaf juni och juli ut tror jag :D beror på hur länge vi står ut :P

Dags för en uppdatering :)

Full fart dagarna i enda :) igår var de Morsdag och den började vi hos Charlies farmor med Porterstek, glass och jordgubbar och tårta (som hon tappa i golvet ) haha fram mot em åkte vi vidare ut till h-by för lite båttvätt, fyrhjulings körning, skogspromenad, tårtfika och korvgrillning :) en kanondag med andra ord :)


när vi kom hem på kvällen åkte jag på en djävuls huvudvärk !!! Som fortfarande var kvar när jag vaknade i morse ... Åkte till hcentralen och tog massa prover, blodtrycket låg på 60/40 som i vanliga fall ligger på 120/90 ... Så de var lite lågt! Läkaren var förvånad att jag överhuvudtaget stod på benen. Till slut konstaterade dom iaf att jag fått migrän:/ yey!!

Fick ett piller och de hjälpte så nu är de full fart i rabatterna. :) tänkte åka och köpa färg till min kökssoffa som kommer ikväll och längre skruvar till hyllan i vardagsrummet som hela tiden ramlar ner :p have à nice day

Måndag !

Idag har de hunnits med en hel del !!

Började dagen med att åka ner till arbetsförmedlingen, och de fina svaret jag fick när jag talade om att jag äntligen visste vad jag ville göra var " du har ju redan ett jobb, så jag vet inte vad jag kan göra för dig och vi tänker inte stå för din utbildning " VA? Jag bad inte om nått nytt jobb eller nå pengar till en utbildning ? Jag bad henne ge mig lite riktlinjer.. Vart ska jag vända mig ? Men nä de kunde hon då rakt inte hjälpa mig med!! Sist jag var där på möte så sa hon " de är aldrig någon som kommer anställa dig som är 21 år, outbildad och ensamstående mamma, och de att du har barn är ju inte till din fördel direkt" får hon ens kläcka ur sig såna saker ? Då var jag den ända outbildade på de mötet , den ända som hade barn OCH jag var också den enda av alla där som faktiskt har ett jobb !!!! Men nej hoppet är ute för mig.. Jävla kärring. Har jobbat sen jag var 14 och tänker fortsätta med de tills jag är 70!!

Men inte fan förstörde de min dag inte jag vet att jag kan göra de jag vill! Även om jag inte får hjälp därifrån så fixar jag de ändå ;)

Jag, Jonna och Charlie gled vidare ner på stan och jag hittade mig ett par spring skor :D så hoppas att vi ska komma igång nästa vecka :)

Taggaaaaad!!

Som vanligt har jag väldigt många bollar i luften :p

Imorgon ska jag på ett "möte" och om de går som jag vill blir jag väldigt glad!!!

Har äntligen listat ut vad jag vill göra ! Iaf ett tag, så de kanske blir till att plugga lite i höst :)

Min söta lilla pappa ringde nyss och sa att han satt in tusen kr så jag ska köpa ett par spring skor, han vet ju att jag älskar att springa och promenera på våren så de var väldigt lägligt ! Ska kolla i morgon på intersport om de finns några som duger annars får ja åka till Valbo i veckan :)

Har även bestämt mig för att bo kvar här ett tag, så ist för att flytta får de bli rust! De är så jäkla drygt att flytta så nästa gång får de bli till ett hus :P

Får bra lön denna månaden plus tillbaka på skatten så ska unna mig lite nya möbler ! Och kanske köpa en bil! Om jag klarar skrivningen vill säga :)

Även tok taggad till p-festen i helgen ! Älskar mina Daisy brudar <3

Nu ska jag plugga lite innan läggdags :) natti natti :)

Flight SK150!

Vilken fest! De gjorde ni jävligt bra Sandvik!! Lotta, Måns och Jerry! :D
Skulle kunna gå idag igen ja :)

Bakfull och jävlig nu då och funderar på att beställa pizza ... Men då ska man ju orka knäppa igång datorn åh :p

Helt solo!

Spelar ingen roll hur mycket vänner och familj man har, när man känner sig ensam.
Att hitta en person som står vid ens sida i vått och torrt är sällsynt !

Vet inte vad jag ville säga med de här men jag kände mig väl lite ensam nu när alla ungar sover och c kom och hämtade Charlie ... De blev så tyst och tråkigt. Tänk att jag inte får träffa min lilla prins fören i morgon :o hur ska detta gå :(
Saknar honom redan<3

They say I deserve the best, but if the best isn't you..I dont want it




:/

Kalas :)

Med mat i magen ger vi oss ner på ekostigen på kalas för Charlies fastrar som fyller hela nio år idag :)

Första gången jag träffade dom så var dom 5 år! Fatta va fort tiden går...

Älskade ungar <3

Fy fan !

Helt fantastiskt vilka äckliga horor de finns i den här stan !

Tänk att min magkänsla aldrig har fel !!!!


Gaaah

Fy fan va folk de har varit på grillen ikväll !! Men jag och Emelie tacklade kvällen tillsammans :) hejja oss <3

Har en jobbig magkänsla.. Vet inte vad de är men nått är de:/

Panik över sommaren, hur ska jag få de att gå ihop med alla jobb och Charlie ? Vill ju vara med honom så mycket som möjligt men samtidigt tjäna lite extra pengar så vi kan åka till spanien i september. Löser sig gör de nog, de gör de alltid.

Vill verkligen ha ett dagtids jobb! Då kan lillis vara på dagis och sen har vi hela eftermiddagar, kvällar och helger ihop! De hade vart nått de!

Lär väl börjar plugga till hösten så kanske man kan få sig ett dagtids jobb sen.. Men jag vill ju vara kvar på daisan också .., hjääälp!!!

Rygghelvete!!

Igår kväll när jag satt i soffan så gick de en ilning genom ryggen på mig, och jag fick jätte ont.. De blev bara värre och värre så jag tog mig till sängen och efter de kunde jag inte röra mig alls :/ ringde c som skulle komma hit och blåsa ut alla ljus. Men tydligen så hade jag somnat när han kom :p stod McDonalds påse på bordet och ljusen var släckta men inte märkte jag att han va här inte :p kul tjej !! Ryggen känns lite bättre idag iaf , lyckades ta mig in på toa iaf :) i h lyfte upp Charlie gjorde jag också. Men nu ligger vi här i min säng och jag vet faktiskt inte hur jag ska klara av den här dagen om inte ryggen rättar till sig ... Jobb i kväll också, måste jobba har redan varit ledig på tok för mycket ...

Uppkörning :)

Den klarade jag galant !:) fick en väldigt trevlig tant att köra med, skönt de så man inte råkade ut för en sur gubbe :)

När jag hade parkerat och stängt av motorn så sa hon bara" de här är helt godkänt"och då började jag grina och slängde runt halsen på henne, trodde hon skämtade med mig:p men fick se pappret och hon hade inte anmärkt på något men hon sa att jag lär komma i högre fart ut på motorvägen :) annars var allt bra :) jag är KUNG! Så jävla glad!! Synd bara att de är typ en månad kvar tills jag ska göra skrivningen men då hinner jag iaf träna ordentligt :D

Nu ska jag hoppa in i duschen efter en hektiskt dag på jobbet :) puss på er sötnosar 😚

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1955232/images/2012/pic_202067683.jpg" class="image">

Hej :)

De här med att blogga går i vågor ... Har haft häcken full de senaste och då blir de inte mycket skrivet !

Har iaf haft en kanon dag :) efter att jag lämnat lillis på dagis så gick ja till Carro och fick fina naglar :) polkagrisar blev de idag :) sen förbi jobbet en snabbis innan jag hämtade Charlie och vi gick till hans farmor och lekte lite :)

efter de åkte vi ut till h-by och klappade kosorna och åkte fyrhjuling, både Charlies och en jätte stor som vi fick plats alla tre på :) mysigt :)

hem och laga mat och sen hjälpte Charlie mig att storstäda, han dammsög hela hallen skälv men lära ta över sen annars hade de ju aldrig blivit klart :p piskat mattor och tvättat fönster han också hunnits med :)

Charlie lekte med Mats och Kerstin medans jag, c och Therese åkte på bilbingo premiären:) vann självklart ingenting men kul vs de ändå :) nu ska jag krypa ner och kolls på kvällens desperate:) natti natti :)


Bjuder på mina nagel bilder, undra vad jag ska ha nästa gång ? :D svarta glittertippar kanske :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1955232/images/2012/pic_201834259.jpg" class="image">

Sömnstrejk!

Lilleman går på reservtanken nu, han somnade halv tio igår och vaknade först kl 2 och kl 05:45 var de dags att kliva upp... Han går om kring och fjantar sig nu bara för att hålla sig vaken :p han är bra go den där lilla killen <3

Idag ska vi åka till storvik och grilla så hoppas att de fina vädret håller i sig :)

Min femte lediga dag och jag vill inte jobba i morgon ! Vill vara ledig en vecka till minst !! Men så länge ingen annan betalar mina räkningar så lär ja väl då ....

Frukost och plugg nu :)

Pluggandets dag idag!

Lillis är på dagis och jag ska ta en dusch och sen så blir de idiot plugg hela dagen !! Tänker inte ge mig fören de sitter som sten !:) de börjar ju gå lättare och jag känner mig inte helt lost när jag håller på med frågorna längre men de räcker inte så nu jävlar !!:)

Lite ledsen men nöjd ändå !

Suttit och grinat till greys igen, kanske för att jag vet hur de känns ... Mycket känslor :p


Har iaf varit på varenda affär i gävleborg idag och fyndat massor ! Ångest över hur snabbt man kan bränna pengar men va gör de? Kommer ju nya nästa månad :D

Tacomys med Sara :)

Kanon mysig kväll igår, närmare 50 st ljus var tända, god mat, trevligt sällskap och gott att dricka :)

I morgon är de onsdagen vi länge väntat på, roadtripp &shopping de ska bli superkul :)

Lillis och jag leker i hans rum och vi ska snart äta frukost, sen går vi ut i solen och leker ända tills de är dags för lunch:)

Ska väl plugga lite när han sover middag men jag har tagit ledigt i morgon så då har jag hela kvällen på mig :D

RSS 2.0