Mys helg!

Igår så gick vi inte ens ur sängen, jo typ en halvtimme när ja lagade mat.
Idag har vi inte gjort mycket mer :P vid tre tiden gick vi en prommenad bort till björksätra och tillbaka, sen hem till svärmor :) Sen skjutasde vi prickens lillasyster till mormor och morfar, satt där en stund och pratade lite:) vi fick lite saker dom köpt på ullared :)

Nu ska jag göra lite mat till mig, stuvade makaroner<3  Sen taggar vi bingolotto!!
Idag vinner vi en miljon!

Inte en till!!!!! :(

Min mamma ringde nyss och berättade att Kari dött igår av en överdos... Så hemskt han va inte ens 30 år!
Folk dör när man minst anar de. Jag har sagt de förut och ja säger det igen, De måste ligga en förbanelse över Uddevalla :(


Ikväll blir de bio, Saw3D på guldraden :) Nice de.

Trött på att bo i alkolistsandviken

Finns fan inget annat att göra än att sitta hemma när man är gravid, så som vanligt en fredag kväll sitter jag här ensam och tycker synd om mig sjäv...

och värkarna vägrar ge me sig också! tror fan inte de kan bli bättre...

Usch va förbannad jag blir på alla äckliga förortsungar

Min pappa blev misshandlad idag på bussen va några äckliga turkar! Hur kan man gå på en man som är över 50 år och knappt kan gå pga knä skador. Han hade bara bett dom akta sig så han kunde få komma fram till dörren för att komma av bussen.

Nu räcker de! Ja kan stolt säga att jag röstade på sverige demokraterna av just den här anledningen.
För ca 5 år sedan blev min bror överfallen av 4 stora negrer och min bror misste nästan livet, som tur va så fick tommy en sån adrenalin kick så han börjatande springa trotts att blodet spruta och han sprang nästan en km hem till mamma där han ramlade ihop på hall mattan, tommy hade blödningar i hjärnan och fick ligga på sjukhus i tre veckor med alla ytliga skador du kan tänka dig och några inre blödningar. Idag är han nästan helt återställd men näsan blev aldrig den samma igen.
både jag och min mamma har blivit utsatta för våldtäcksförsök också av invandrare....

Man ska inte dra alla över en kam men aldrig att en svensk skulle klappa på någon bara för att man ber om att få komma av bussen...

Pappa hade fått slag och sparkar u huvudet men de verkade som att han klarade sig fint ändå, han ahde väl blött en hel del ur näsan och munnen och var snurrig så han skulle vila några timmar så ringar han och berättar hur han mår sen.

Jag stödjer rosabandet!

Gör de du också!

http://www.designadinblogg.se/stod-rosa-bandet-lagg-in-ett-rosa-band-pa-din-blogg/

v.35+2

Nyss slängt i en tvätt och kört igång diskmaskin, ska bädda sängen, stryka gardiner och efter de får ja städa mig själv! Varmt bad med aroma terapi badsalt, olja och annat som är bra för kropp och själ :) Ska ta tag i mina naglar också, dom växer som ogräs nu när ja inte jobbar så kanske dags att fila ner dom lite och slänga på lite lack så dom håller sig hela :) sen funderar ja på fot inpackning, vi får se vad som hinns med.

Börjar samla på mig vätska så jag länner hur fötterna, nedre delen av benen och händerna har blivit större. skit drygt!

Har gått upp 7kg, bebis väger ca 2,6kg sen är de mesta bara vatten. Så skönt att jag inte blivit en jätte än iaf, men de är ju en månad kvar så de kan ju smälla till, men ja hade gått upp 2hg på två veckor iaf :)

Dags att sätta igång :)

God morgon mina 33 läsare ;)

Eftersom min kära gubbe lär ha väckning varje morgon så kändes de onödigt för mig att gå och lägga mig igen, dagarna blir så korta när man sover till tolv.

Knäcken blev jätte god, kokade noga alldeles lagom länge! NÖJD! :)
Idag blir de nog lussebullsbakning, men de beror lite på vad christoffer hade tänkt göra ikväll. Ljudet på min dator försvann nämligen när han la en windows 7 och man kan inte INTE baka lussebullar utan julmusik och krickes dator är avstängd så vi får se om ja kan hålla mig med bakn ingen tills pricken kommer hem:)

Har tvättat gardiner som ska strykas och till min förskräckelse upptäcker jag att vi inte har någon strylbräda, allt bli så mycket jobbigare utan en sån men de fixar ja nog ändå :)

Funderar på om ja ska börja rensa lite bland papper och annan skit i skåpen, det är ju faktiskt bara en månad kvar till flytten. Jag vet inte varför men sen vi flytta ihop så har de sammlats så otroligt mycket skit överallt, alla skåp och lådor är knökfulla! inte kan väl de va mitt fel (A) hahaha

När vi åkte till uddevalla så rensade jag ur bland sängkläder och lakan och tog med allt som va udda + vissa andra lakansett och dumpade hos mamma för hon har en enkel säng och krister har en dubbel så slapp de ligga här och ta plats när de ändå aldrig kom till användning, Men konstigt nog är de fortfarande massa udda lakan och skit i skåpet! jag har inte köpt nå udda så ja vet inte var de kommer ifrån!

Nä nu ska ja göra varm choklad och äta  skogaholms limpa till frukost och krypa ner i soffan med en filt :)



Knäck!

Nu har jag bakat knäck för första gången iår :) vi får väl se hur dom blir när dom har stelnat, de va ett helvete att hälla upp i formar så jag gav upp och hälde ut all smet på ett bakplåtspapper :P får klippa eller bryta sen när de har stelnat :)

Nu ska ja hoppa ner i sängen och mysa med min gubbe :) natti natti



Hittat minneskortet nu iaf så nu ska jag bli bättre med bilder :)

pengar in pengar ut....

Har idiot ångest för att jag köpt för dyra julklappar.... hoppas att min älsklning blir nöjd när tomten kommer:)
Sen fyller han ju år den 17e dec också :O åh herregud ja kommer gå i personlig konkurs!

Nä nu ska jag laga lite lunch, eller så kan ja ta christoffers matlåda som han glömde i morse i vanlig ordning. Kl tre är de föräldragrupp iaf och idag så får ja gå själv för christoffer kan inte gå tidigare från jobbet :( lär väl börja traska snart om ja ska hinna dit i tid

Hur kan man göra något som alvedon i brustablett?

Alvedon ska vara min bästa vän dom närmsta veckorna, men fy fan va de smakar illa! Måste inhandla dom i tablett form, brus är helt enkelt inte min grej!

Råkade sova lite för långe idag.... nu blir de lite snabb städning och sen kommer kricke och hämtar mig strax efter fyra så åker vi till barnmorskan.

Idag skulle vi göra nån förlossnings planering :) låter kul!

'Det gör ont att vara gravid'

De va de svaret vi fick av doktorn. Så han gav mig lite fler piller och sa att han tyvär inte kunde göra något mer och jag fick stå ut helt enkelt. Roligt att vara säng liggande i 5 veckor, nu när vi ska flytta så känns de väldigt bra:s aja vad gör man? De är väl bara bita ihop och låssas att man är viking. Nu blir de några timmars sömn till, sen till barnmorskan.

Trött på alla olika besked hela tiden

Nu får de fan vara nog! Alla säger olika! Hon jag pratade med igår sa att jag skulle ringa idag på förmiddagen för att dom skulle besluta om dom skulle sätta igång mig. Hon jag pratade med idag frågade vad jag tyckte var nödvändigt att göra, den andra jag pratade med sa att dom skulle testa att ge mig en ny medicin och hon som vi träffade nu sa att jag skulle vänja mig vid smärtan för de gör ont att vara gravid... Nu väntar vi på doktorn och han har väl en åsikt han åh. Är så hungrig nu att jag skulle kunna äta lever, men lär väl vänta med att äta några timmar till förstår ja

Blir en tripp till sjukstugan iaf..

Dom vet fortfarande inte om dom ska sätta igång mig men vi ska iaf åka in på en undersökning så allt står rätt till. Sen skulle dom testa en medicin på mig så ja slipper värkarna men fungerar inte de så har dom inget val än att sätta igång mig.

Väntar bara på att Christoffer ska komma hem så åker vi sen. Önska oss lycka till :)

Har pratar med läkaren nu..

Hon sa som alla barn morsker har sagt tidigare, kom så får vi ta en kurva......
Men ja sa till henne att de hjälper inte mig ett dugg för att ni håller på och mäter mina värkar hela tiden, det är dags att göra något åt dom!
Hon skulle prata med sitt team och ringa upp mig igen efter lunch. Hoppas hon har något bättre att säga då

Flytt första December

Nu har vi hittat en lägenhet som duger ;) Men de måste tapetseras i alla rum, inte mins hallen som är mörkgul.
Den nya lägenheten är bara 300m härifrån så de känns så drygt att behöva packa ner allt i lådor men ändå skönt att få rensa ur och slänga all skit! Men de alllra bästa är att lillen får ett eget rum :) fast han kommer nog få sova med oss i början iaf :)

Det börjar bli prat om att dom ska sätta igång mig, värkarna fortsätter och inget hjälper. Tar ja värktabletter så tar de en timme innan dom börjar hjälpa sen sitter dom i typ 2 timmar om ens de. Dom andra tabletterna som ska ta bort värkarna blir jag sjuk av, ligger och skakar i flera timmar, får hjärtklappning och blir helt groggy så jag vill absolut inte ta dom. När ja ringde in i går till förlossningen så sa hon att nu har jag gått såpass långt att dom skulle kunna sätta igång mig men en läkare skulle ringa upp mig så skulle vi diskutera saken. vet inte om jag vill de, bebis är ju inte klar än. Men jag vet helller inte hur länge jag orkar ha värkar :/

Lägenhets jakt!

Har varit och kollat på 4 lägenheter idag.

Alla såg förjävliga ut de va blof och bajs på tapeterna i den första. toaletten var sprucken, de låg en stor hög med sand, topps, hårspännen och annan skit på golvet. Fönstret i v-rummet var trasigt spis och kyl var från 1800-talet, fläckten i köket låg i små delar på köksbänken :/ MEN det var ändå den lägenheten som var finast av dom allihop :/

Nu har de lugnat sig igen :)

Har haft lite små värkar nu på morgonen men de börjar avta nu :)
Är jätte trött idag, sovit väldigt dåligt inatt pga värkar.

Idag ska vi städa här hemma och tvätta bilen!

Tycker inte om döden! :(

Det måste ligga en förbanelse över uddevalla, folk dör som flugor :/ Fick veta idag att en kille som ja kännt sen ja va liten skit tagit livet av sig i onsdags :( har inte träffat människan på många år, men de känns ändå konstigt. va nära kompis med han syster ett tag och har haft hans mamma i skolan.

Döden är en självisk utväg när man mår dåligt, tror man måste må sjukt dåligt för att kunna gå så långt. Man flyr från problemen en gång för alla utan att tänka på dom man lämnar efter sig.
Tänker på hans familj och hans vänner.. :(

De var inte ens två veckor sen ja fick reda på att min första kompis Jenny dött av en överdos.
För en månad sen ungefär så la sig min mammas kompis på tågrälsen.
En kompis pappa hängde sig för några månader sen.
Folk bara försvinner upp i de blå... :(

Innom en vecka är bebisen här!

Han kommer komma snart, ja känner de på mig! Skulle nästan kunna tro att han kommer inatt. Har otroliga sammandragningar och hemsk mensvärk! det ilar genom hela kroppen när de sätter igång.

Vet inte om ja ska kämpa emot eller låta honom komma nu....

Morgon.. Zzzzz

Trött som en bäver efter gårdagens shopping, krickeprick tog på sig spenderar byxorna sen åkte vi till valbo.
Först åt vi på Ikea, sen var de bara att börja pricka av listan. Så nu har vi köpt allt och lite till som bebis behöver den första tiden.
Tyckte inte alls om babygymet och säng mobilen dom hade på ikea så vi åkte till Toys'r'us ochj där fanns en fin säng mobil som ja ville ha och de fick jag också :) men ja tyckte de va alldeles för dyrt med 700 kr för ett babygym men när christoffer är på de humöret så bryr han sig inte om prislappar så de blev ett sånt också :)



Minnes kortet till min kamera är borta så ja kan inte lägga in bilder så försökte hitta på nätet men de va bara babygymet som fanns så de får duga så länge :)

Nu vet jag exakt vad ja ska önska mig i julklapp!

ONEPIECE!

Tänk att kunna gå ifrån Försäkringskassan med ett leende på läpparna:)

Alla papper är nu ifyllda och inlämnade! Nu får jag bara vänta på att dom ska räkna ut hur mycket jag ska få i månaden, hoppas att jag får behålla mitt leende när de beslutet dimper ner i brevlådan.

Christoffer ringde nyss så ja fick stränga order att jag skulle ta min medicin och lägga mig. Det är väl lika bra att göra som han säger :) Han slutar två idag så om ja känner mig kry i eftermiddag så ska vi åka till ikea och köpa de sista till Charlie:)

God natt så länge :)

Trött men orkar inte vila mer..

Jag har inte gjort annat än att legat i sängen i flera dagar, de går inte längre. Men jag känner mimg bättre och bättre för varje dag:)

Haha ja försökte raka benen idag, hahahah de va en upplevelse :P va liksom en mage i vägen!

Varför har dom ens en telefon på förlossningen?

Ringde 4 ggr innan dom svarade och när en idiot äntligen lyffte på luren så sa hon : jag kan ju inte göra något på telefon så du får komma in så vi får hjälpa dig. Då frågade jag vad exakt dom kunde hjälpa mig med nu som dom tydligen inte kunde göra dom andra gångerna. Då svarar idioten: Ingenting men vi kan ta en kurva. En kurva för er som inte vet de är två doser dom kopplar på magen som mäter av när man får en värk och bebisens hjärtfrekvens. . Dom har gjort hur många såna som helst på mig så dom vet ju hur ofta värkarna kommer.

Det är precis som att dom inte tror på vad man säger. Ja vägrar åka dit fören dom kan ge mig några vettiga svar. Tror inte att de är många av dom som är utbildade.

Söndag 17/10 kl 17:30 började värkarna nu är de Torsdag 21/10 kl 15:15 och fortfarande ingen som vet vad det är för fel..


Dom tog urin odling på mig i söndags och de skulle ta 24-48 timmar att få svar på men dom hade fortfarande inte fått nå svar.............


SÅ JÄVLA LESS PÅ DE HÄR NU

Börjar bli sterssad..är bebis på väg eller inte ?

Värkarna går inte över..
Igår var jag hos Christoffers mormor och morfar medans han var på jobbet, ja fick inte vara ensam. Jag tog dom smärtstillande tabletterna innan ja åkte dit och en ny dos några timmar senare och klarade mig utan några större värkar på hela dagen. Senare på kvällen tog chroistoffers snus slut så vi åkte och handlade lite.

När vi kom hem igen och vi lagt oss i sängen igen då satte de igång! fy fan alltså, de gör så ont att jag inte får någon luft.

Idag har de varit lugnt än så länge och ja hoppas att de håller i sig! orkar inte mer nu, man blir utmattad!

Home sweet home <3

Så otroligt skönt att få sova hemma inatt! Legat på förossningen i två nätter, känns som att de va helt i onödan för vi har fortfarande inte fårr några svar på varför jag jar såna hemska sammandragningar och värkar. Dom har tagit 7 eller 8 kurvor på mig och alla visar samman drgningar var 5-10e min. jag har fått både sprutor och tabletter som ska ta bort värkarna men dom kommer tillbaka lika fort igen :/

Christoffer är underbar! han har verkligen tagit hand om mig på alla sätt och vis <3 är så otroligt tacksam att jag har honom, han är mitt allt <3 <3<3

Nu ska jag krypa ner i sängen igen och försöka sova, har hört att vila är en bra medicin :)

Hatar sjukhus!

Ingen säger nått, ingen vet nått, ingen lyssnar och det är absolut ingen som är kapabel till att kommunisera! Har fått säga samma sak till säkert 8-10 barnmorsker och 5 läkare. Alla svarar olika på frågorna och vissa har inte ens några svar. Dom flesta har inte ens läst våran journal men ska ändå prata som att dom visste nått. Säger man att man här ont så har man väl de ? Visar de på kurvan att den går över hundra var 5e till tar 10e min så måste dom ju fatta att det är något som händer? Men nej då ! Dom har mätt livmodertappen 3 gånger och fått olika mått alla tre gånger så ja vet inte vem som har rätt. Dom vågar inte skicka hem oss fast dom säger att det inte kommer komma någon bebis än för jag har fått massa mediciner för att han ska hallå sig kvar. Just nu är jag väldigt irriterad för jag tar beredd på att få åka hem men icke. Tar ju en halv timme att skriva för jag får såna värkar hela tiden. Ska väl försöka sova och låta medicinen göra sitt nu. God natt

Sett eller hört något ?

Om
någon sätt eller hört någonting om någon som har sparkat sönder en
Marinblå Passat bakom folketshus i natt så hör av er. skriv ett mail
eller ring Christoffer på 073-8047303 eller mig på 0739630669







Älskar höstens alla färger

Vi har verkligen jätte fin "utsikt" fån våran balkong, rakt ut  skogen! :)

Hungrig som en get och förkyld som en tok ! Jag får inte ta någon förkylnings medicin så en avedon var fjärde timma för att hålla febern på avstånd får räcka. ska göra mig i ordning och sminka mig lite, känner man sig fräch känner man sig frisk.

Kricke har åkt iväg för att hämta bilen som står kvar i stan, hoppas han har köpt med sig frukost hem ! :)

Dags att återförenas med kudden

Allt sitter för tight! Det värsta jag vet att att inte ha strumpor på mig. Nu kan jag knappt ha på mig dom i en timme utan att bli tokig känns som fötterna ska explodera. Vi va på bio idag, kommer inte ihåg vad den heter nått med himlen ... Den var helt godkänd iaf:) trodde de skulle vara en uppföljare till 'i rymden finns inga känslor' men de va den inte. Och inte lika bra heller men som sagt , helt godkänd:) christoffer drog ner på stan, trodde han skulle klara sig hela helgen utan att festa men icke. Men han har lugnat ner sig väldigt och de är jag tacksam för. Nu ska jag sova igen så ja orkar röja här i morgon, då blir de fönster putsning och gardinbyte ! God natt :)

Ingen bra dag...

Ligger hemma i sängen och tycker synd om mig själv... Vi skulle ha åkt till christoffers gammel mormor idag men han åkte ut till åshammar ist... Fy va ja hatar sandviken! Finns ingenting att göra. Är så jävla trött på att städa och hallå på så de tänker jag inte göra idag. Sova några timmar till sen hoppas ja att de kommer nått bra på tv

Hej mitt vinterland!

Första Snön i sandviken föll idag 15e oktober. :)
Som jag har längtat och letat efter Julmust så hittade jag idag 0,5L flaskor på an affär. Åhh vilken lycka <3
Nu väntar vi bara på Juleskum och Lussebullar!

Christoffer skulle höra av sig när han är på väg hem så skulle vi åka och köpa mer julmust och massa godis :)

Jag la mitt bankkort i Christoffer ficka igår på föräldragruppen för ja ville inte lämna de i jackan utan översikt, sen glömde ja helt bort de så nu har han de och är och hjälper nån att flytta och jag är JÄTTE sugen på allt gott som man kan tänka sig!





Sköna dagar

Visst är de skönt att vara ledig... men nu vill ja ha ett jobb igen :/ kanske är lite dumt att försöka söka jobb en månad innan förlossningen. men de börjar bli långtråkigt de här! Har snart varit hemma en månad, vill ut och jobba och tjäna pengar!

Efter yttligare tjat så lyckades ja dra ur min förra chef att ja skulle få mina papper, men han kunde inte posta dom så jag får åka till storvik och hämta dom på lördag. Jag som hade tänkt att aldrig mer sätta min fot på lappens. Christoffer skulle iaf åka med mig, skönt de :)

Föräldragruppen igår va så fruktansvärt pinsam! De va som att komma in i en kyrka och säga att man är hora. Alla satt knäpptysta och undvek ögonkontakt med någon, haha! Christoffer skulle egentligen ha jobbat men han följde med iaf och de tackar ja gud för! tänk om ja hade behövt sitta där helt ensam :O

Är så glad att jag har Christoffer, han är verkligen underbar och anstränger sig för att va med hos barnmorskan och på föräldra grupper och sitter och läser på nätet om graviditet och första veckorna med bebisen. han har tillomed gjort en lista på de vi måste köpa som vi ska ha med till BB :) Han ligger och pratar med magen och följer bebisens rörelser och "busar" med den lille :) Allt känns så bra just nu :) <3

Stolt!

Är så stolt över min Christoffer! <3

Mer än så behöver jag inte säga.

Idiot!

Blir galen på min förra chef! I juli förra året frågade jag efter ett arbetsgivar intyg första gången. I augusti i år fick jag de men endast för några månader tillbaka. Nu har jag bett om de igen från första till sista timmen jag har jobbat på lappens. Först fick jag inget svar på två veckor så jag skrev ett sms och då svarar han att han ska skicka de. När de efter en vecka kommer fram så är de bara för ett år tillbaka! jag skrev klart och tydligt att jag måste ha alla timmar. Skrev tillomed från vilket datum till vilket datum och ändå blir de fel! Så nu skrev ja igen igår och då svarar han inte, vilket inte förvånar mig så jag skrev idag igen men fortfarande inget svar. Men man kan ju hoppas på att han tröttnar på mitt tjat och ger mig de jag behöver. Fixar inte han rätt papper så kommer jag inte få några pengar för att vara hemma med bebisn. Och tack vare honom så har jag fortfarande inte fått någon sjukpenning fast jag har varit sjukskriven i en månad! Undra om jag kan stämma honom? Isf ska ja de! Det är min rättighet att få bevis på hur mycket jag har jobbat och kan inte han ge mig de så ska han inte vara chef heller!

I gävle

Sitter här i min ensamhet och väntar på christoffer som är på nån arbetsintervju, de skulle tydligen ta två timmar så har får jag nog sitta en stund till. Det finns inte mycket att göra här i gävle så tidigt på morgonen, de mesta öppnar kl tio. Ska väl ta en titt i affärerna sen, måste titta ut en födelsedagspresent till christoffer Julklappen är klar, ska bara betalas :p resten är lätt, mamma vet jag på ett ungefär vad hon ska få, till tommy blir de väl att lägga ihop med mamma och krister har inte varit snäll iår så han får inget! Sen har vi ju christoffers syskonskara är inte heller klart än. Funderar på att kanske dra ihop ett gäng och åka till ullared nu innan jul, hade varit roligt :) nä nu ska jag gå och köpa mig en kopp kaffe så jag orkar hålla mig vaken en stund till :p

...

Det kommer en dag då man vet vem ens vänner är, och man märker en tydlig skillnad på vänner, kompisar och alla andra termer för folk man tror man känner. Men den du tror är din bästa vän kanske en dag lik som så många gånger förr sviker dig och du tröttnar. Ens så kallade vänner har försvunnit, ens kompisar har aldrig existerat och resten vad är de? En del människor klarar man sig helt enkelt utan!

Som sagt, mitt humör svänger ganska kraftigt

Nu är ja glad igen, christoffer kom hem och hade bokat bio biljetter :) så nu är vi i gävle och ska äta på max sen bio:d

Så jävla less!!

Trött på att bara sitta hemma... det är de man är dömd till att göra när man inte kan dricka alkohol i den här staden!
Råkar man visa sig ute efter att solen gått ner blir de ju ett jävla skit snack på allt och alla. Ja undrar om en man skulle klara av att vara gravid? tro fan inte de!

Har sån jävla foglossning så ja ikan inte gå ut och gå heller! BLIR IDIOT PÅ DE HÄR!! klarar inte av att bara ligga på soffan!! Så jävla less på allt just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Vill att min lilla bebis ska skynda sig ut nu, då blir de nog fullt upp dagarna i ända ist <3

Foglossning på hög nivå!

Orkar snart inte längre! jag kan inte sitta ner, böja mig och knappt stå still för då gör de så jävla ont! Antingen ligga ner eller gå. Det är som värst när ja ska resa mig fårn att ha suttit. Måste få tag på ett sånt där stödbälte!!!

Jonna kom och hämtade mig i morse så åkte vi hem till Tess och fikade och snacka lite skit :) Sen åkte vi ut till högbo så jag fick köra lite bil, jag är kung bakom ratten kan ja lova :D haha! Vi skulle försöka ta oss ut nästa vecka igen så ja får träna lite så ska jag väl försöka boka några kör lektioner på körskolan också.

Nu börjar de bli kväll och jag känner för mys med en bra bok, levande ljus och varm choklad!

Borde ha färgat håret idag men ja orrkar inte.. tar de i morgon :)

Bakar pizza

Idag blir de hemgjord pizza :) så snabbt och enkelt och ja känner att jag börjar bli sjuk så de passar mig perfekt idag. Har gjort klart allt så de är bara att skicka in den i ugnen när christoffer kommer hem, hoppas han kommer ihåg att köpa med sig cola! de går inte att dricka mjölk till pizza.

Har varit hos Angelica och lill tuve idag, han hr blivit så stor lill fisen :) De kom en gubbe som sålde sago böcker och försökte pracka på oss 8 böcker för 106 kr i månaden och varje bok kostade 450 kr, tror gubben blev lite grinig när ja påpekade att de blev ju 3600 kr för 8 sago böcker. Men de va ju BARA 106 kr i månaden menade han tills jag ifrågasatte hur lång tid de skulle ta att betala då, 3ÅR!! haha vilken idiot! Men angelica den blåögde gick med på de och fick sin första bok idag, men hon skrev sen att hon nog skulle skicka tillbaka sen :P hahahaha

Sophie Hemmafru Sander

Idag känner jag mig duktig!

Uppe kl 6 och väckte christoffer som vanligt men idag fick ja minnsan inte gå och lägga mig igen som ja brukar, hoppa in i duschen och fix sen begav ja mig till tandläkaren för att laga :O bet av en flisa för längesen och nu kännde jag att de va dags att ta tag i de innan jag får börja betala för tandläkarbesök.

Tog en promenad till enen, köpte mjölk, ägg och lök så idag blir både hemma gjorda köttbullar och hemma gjort potatis mos till middag :) fuskar med såsen och kör blåband.

köttbullarna är rullade och stekta och potatisen skalad nu väntar ja på att christoffer ska komma hem så vi kan äta men de är ju tre timmar kvar tills han slutar så jag ska nog stoppa i mig en macka så länge :) sen sova en timme :)

Väntar på bussen...

På väg hem, har varit i stan och lämnat in papper på försäkringskassan... Hoppas att allt går som de ska nu så jag får pengar någon gång! Tycker ja har varit ute i god tid så ja skulle slippa allt strul men nej då. Träffade Natta och lilla lukas, så söt den pojken är alltså :) nu längtar jag ännu mer tills våran bebis kommer<3 Förra veckan åkte vi in till barnenshus och köpte en bilbarnstol:) jätte nöjd med den, lite stor bara men de känns som att han kommer sitta säkert i den. I lördags kom ja på att jag inte hade nå kläder att ta på mig på dopet så vi åkte in till valbo för lite shopping, sen vidare till ovejansson där fick ja köpt massa julsaker :) senare på kvällen fick christoffer en idé, vi kan väl åka ner till stockholm och ta in på hotell i natt eftersom vi ändå ska till uppsala i morgon på dop? Så jag började leta hotell och ringde säkert till femton olika, de ska ju finnas något att göra på hotellet också inte bara en säng och en dusch för då kan man ju lika gärna stanna hemma. Men jo då de skulle finnas pool, bastu, spa och massa annat. Vad som va lite tråkigare för oss va att allt sånt stängde precis när vi kom dit. Men dom ville iaf kompensera oss för de på dom kom upp med en bricka med frukt, choklad och nötter. Så vi betalade i stort sätt 2 tusen kr för en halvdan hotell frukost. Men de va mysigt att få komma bort lite tillsammans :) man lär ju passa på nu innan bebis kommer :) i söndags var de dop. Kul att träffa resten av christoffers släckt, tror ja har träffat alla nu :) kul att vi inte hann städa efter fredagens fest innan vi åkte så de va inte så där jätte trevligt att komma hem till ett bomb nedslag men vi hjälptes åt och då gick de fort :) men fy fan va många ölburkar! Nu är jag snart hemma och ska sätta i gång med matlagning och bakning:) dumlemuffins blire ;)
RSS 2.0