Lördag

Ska jobba på lappens idag, öppning (Y) efter de kommer förhoppningsvis kricke och hämtar mig så kan vi åka och hämta möblerna ja råkade beställa igår (A) haha

Nu ska ja springa till bussen och be till gud attt ja hinner med för jag öppnar med chefen :O


Bild på magen kommer sen :)

Torsdag = Jobb

Trodde jag hade en ledig vecka nu, HA där fick ja för de. ska jobba stänigning idag, en öppning och en stängning i helgen ... sen har jag ju EN ledig dag dom två närmaste veckorna (Y) money money money!! Jag kommer antagligen upp i dom timmarna jag behöver för att få höjd föräldrarpenning :) annars ligger väl bas beloppet på 180kr om dagen och de kan man ju inte klara sig på!

Som vanligt vaknar jag av krickes väckarklocka och kan inte somna om, så upp och datanörda lite och äta något sen sover ja gott nån timme till :D

Nu blir de TOMTEGRÖT! <3

Fortfarande onsdag

Tog mig en sväng ner på stan för att fixa mitt busskort som inte fungerar och hämta lite post på min gamla adress.. Folkets hus hade semesterstängt och de brevet jag väntar på hade inte kommit :(

Så de blev lite shopping





Onsdag

Kryper ner i sängen igen och hoppas på att när jag vaknar ska allt vara som vanligt igen ....

Tisdag

Goood Mooorgon !!

Känner att jag har kommit ur den där sura och lata perioden ja har haft ett bra tag nu :)
Igår stor städade jag hela lägenheten, på riktigt!! Idag hade jag tänkt att ta dagen till att städa mig, bada med bullblor, salt och olja. hår inpackning och vaxa lite här och där. Måste klippa mig snarast men de hinner ja inte med idag.

När Kricke kommer hem från jobbet så ska vi på Kalas hos min svärmor,  Viktor som fyller 14 år!! :)


Åhh jag har hittat en klocka jag måste ha, ska shoppa lite nästa månad när det rullar in lite extra pengar :)

Kärlek <3

Älskar min Christoffer!!

Fredag

Hej hopp!

Jag är helt oduglig på att blogga men de kan bero på att jag inte har något vettigt att skriva.
Tror ja har fått narkolepsi eller vad de heter, när man sover hela tiden. I går sov ja till kl 16 och vid 22 tiden sov ja igen, va uppe kanske en halv timme runt tre på natten sen sov ja till halv tolv idag. Kricke kom hem från jobbet halv två och då gick ja och la mig brevid han och sov tills kl 17 :/ tur att ja hann med tvättsugan den få timmarna ja va vaken  :)

I morgon blir de jobba på lappen 12-20 (y) söndag är de ja som öppnar, lovley! Sen ledigf tills nästa helg :D får se om vi tar oss en tripp till uddevalla på onsdag, beror på om kricke får ledigt.  Skulle vilja ut på oxholmen en sista gång innan de blir sålt. De är mitt paradis <3


Onsdag

Åker antagligen hem till uddevalla nästa onsdag :D

Igår fick ja tillbaka kramperna i magen som ja har haft i några dagar men igår var det värre än värst så kricke kom hem från jobbet så åkte vi in till gävle. Dom gjorde ett ultraljud och klämmde på magen och kolla på njurar.. men dom kunde inte hitta nå fel. Men det går inte över!!! nu ska ja ner och jobba och det är inte de lättaste när man hhar jätte ont ....

??

Fungerar inte lösenordshelvetet eller ?

Onsdag

Bästa starten på dagen ! Vaknde av att Kricke kröp ner i sängen och kramade om mig och gav mig en puss på kinden <3 han han vara så mysig ibland.

Kände att jag inte hade sovit färdigt, såg dubbelt i nästan fem min :P haha skit läskigt! vi pratade en stund och kollade på simpson sen somnade vi båda två.

Jobbat från 12 -21.30... 9½ timmar i 42 graders värme!!!! Lovley! Brännde mitt stackars finger idag igen fast nu va de på andra handen :P kricke kom ner och åt med mig på min lunch rast:) kul att få träffa han i vaket tillstånd :)

I morgon är jag jätte ledig hela dagen!! :D Ja och Angelica ska ner på stan och fixa saker och ting på förmiddagen sen ska ja hem och mysa med min karl innan han åker och jobbar.

Jag har länge tänkt att jag måste skaffa körkort snart, men nu jävlar har jag skickat in ansökan om körkortstillstånd och i morgon ska ja ner och prata med dom på körskolan, kolla lite priser och så. Kanske en intensivkurs är vad ja behöver för att få de gjort? Vi håller iaf på att kolla efter en mer familje vänlig bil nu :) det är ju så mycket man ska tänka på, är man smart så köper man ju inte en bil med tygklädsel när man ska få barn sen lär de ju nästan vara en kombi om vagn och grejer ska få plats bil barn stol osv. Man får inte åka hem från BB om man inte har en bilstol till bebisen va de någon som sa.

Nu ska ja ta en dusch, fixa lite mat, slå på en film och sen sova :)

Natti Natti

Tisdag- kväll

Haft mysigt med Angelica, lill tuve sov hela tiden så ja får pussa på honom en annan dag ist.
Vi pratade lite om de där varför man bloggar när mer än hälften av läsarna hatar en.. så jag ska iaf sätta lösen på bloggen snart så ni får skriva era namn i en kommentar eller nått så ja vet vilka som ska ha lösenordet. Orkar inte riktigt att alla ska  veta allt om oss. Att jag ens bloggar är mest för att min familj och mina vänner hemma i uddevalla ska kunna följa oss i väntan på lilleman.

Nu blir de en 4e dusch idag, sen kommer kricke hem och hämtar lite saker som han behöver på jobbet sen är de sängdags, natti natti :)

Tisdag i thailand

SÅ UNDERBART JÄVLA VARMT !! :D

Lovade mig själv att jag inte skulle klaga på värmen när den väl kom, nu är den här och det är helt amazing :D
Lite drygt att jag måste spendera min lediga vecka med att jobba men det kommer ju en löning jag kommer älska så de är de värt :)

Kricke kom hem samma sekund som min väckarklocka ringde 6 i morse, han kom och la sig så ja låg kvar en halvtimme extra som jag egentligen inte hade tid me. :) Ja kom hem nyss hoppade in i duschen och när ja va klar så skulle han åka till jobbet. så jävla trist! saknar honom redan efter ett dygn. i morgon börjar jag kl 12 så då kan ja få pussa på han några timmar iaf :)

Igår hade ja Angelica och Elias på besök, kollade på en film och käka chips :D tänkte rulla hem till henne senare ikväll, trevligt trevligt :)

Är så sjukt jävla sugen på Kristers potatis mos !!!!!! måste  ner till uddevalla snart helt enkelt.

Nu lär ja stoppa nått i mun och sen knalla hem till Angelica :)

Måndag - Ledig

Det gick åt helvete med min lediga vecka:P Tess stackarn är fortfarande sjuk så jag fick ta hennes schema denna veckan, men inte gör de mig nått eller ;)  räknade ut att vi kommer få en ganska lagom slant nästa månad eftersom vi jobbar som blådårar båda två :) då jävlar ska vi hitta på något kul har vi bestämt och förhoppningsvis åka ner till min kära familj på västkusten. Har inte varit där sen jul och nyår :( brukar åka ner varannan/var tredje månad, men nu har det inte blivit av så föööör länge. får väl ta en helg efter semester stoppen :)

Idag är jag ledig för första gången på nästan en vecka, skönt :) kricke börjar jobba sex i kväll så vi har hela dagen tillsammans :D Känns bra att solen skiner just idag :)

Igår kom det in en liten tjej på Lappens, kanske 3år.. hon korsar armarna, spänner ögonen i mig och river i från tårna : Hallå!!? Får man ingen sked till glassen eller?!?!?!
Haha hon var skit förbannad :P blev nästan rädd för henne :P

Sen kom det in en annan tjej hon var nog i samma ålder 4 år kanske, haha hon visste på pricken vad det är på en hamburgare.
- Du kan plocka bort den råalöken, vill hellre ha rostad.. ömh gör ni majonäsgurkan själva? hackad gurka och majonäs? ingen senap eller har ni johnnys?
Haha så jävla klockrena ungar!

Helt otroligt va mycket man får höra och se när man jobbar på en vägkrog. förra våren jobbade jag och Sandra en kväll och in kommer en lastbilschafför och ger mig en gul lapp men ett regestrerings nummer på, jag tittar frågande på honom och han säger de sitter en gubbe och skiter på parkeringen och här har du hans registrerings nr. HAHAHAH fy fan va vi skrattade!! Vi då nyfikna går ju självklart ut när han kört iväg och dån idioten kört över korven :O Bergkvist kollade iaf upp nr och de va en karl i 60 års äldern från sandviken:P

undra om jag ska städa eller gå och handla medan Christoffer sover klart, det kanske är hur tråkigt som helst att sitta och vänta på att någon ska vakna men han ska jobba natt så han måste ju få sova :)

Ha en bra dag allihop!

Söndag

Nu är det bara en svettig dag på lappens också innan ja får vara ledig 9 dagar :D förutsatt att dom inte ringer in mig på nått av ställena. vi får vääääl seee :)

Uppe och ströp tuppen kvart i fem, det är lite drygt att inte kunna somna om efter krickes hemska väckarklocka har skrikit högt  15ggr. Men va gör de om hundra år :)

Det går inte att kolla facebook utan att bli idiothungrig! Alla människor skriver vad dom har ätit eller ska äta, ännu värre är väl när det står "varma bullar och iskall mjölk strax" fy fan va gott !!! tror ja ska baka lite i morgon :)

Foglossningen har iaf blivit mycket bättre, har inte alls lika ont längre :D skööööönt!

Nu ska ja äta lite och krypa ner i sängen och kolla på en film eller två innan ja drar mig mot storvik för en dag vid fritösen(Y)

Fredag

Jobb jobb jobb bara jobb jobb från morgon och till kväll :P

Trökigt att man ska behöva sitta inne med AC så det är svin kallt när det är så fint väder ute.
Fick mitt anställningsavtal idag på posten och jag är ju ganska nöjd med lönen kan ja lova ;) sen så är ju OB n ganska okej den också :) igår ringde dom från bemanningen så ja ska jobba på lördag också, synd att ja lovat att ja ska jobba på lappens på söndag för annars hade ja kunnat få jobba som personlig assisten då med.

Nästa vecka har jag inte en enda sak inbokad och det är ju lite trökigt, hade velat jobba lite nätter nästa vecka känner ja. men vi får väl se vad som sker :)

Nu ska jag hoppa i kläderna och bege mig, ha en bra dag gott folk!

<3

vi mot världen <3 Vi mot världen <3

Torsdag

Så rolig sommar som ja hade förra året kommer jag nog aldrig ha igen men den här sommaren är så otroligt skön :) kanske skönaste hittils ( om man inte räknar med spanien sommrarna ) är uppe tidigt varje dag och i säng någorlunda tidigt på kvällarna och de gör dagen så mycket längre :) Älskar sommaren men har kommit på mig själv med att gå och sjunga julsånger reda...  :)  När lönen kommer hade jag tänkt att börja köpa lite julklappar :D har ju några att köpa till så det är lika bra att börja handla i tid :)

Idag ska jag jobba 14:00-22:15. lika i morgon :) ganska skönt att ha en slapp fm, tänkte jag skulle göra mig lite frukost och krypa ner i sängen och kolla klart på ensam hemma ett som vi sommnade ifrån igår igen :P

Rostat bröd med apelsin marmelad och ett glas iskall oboý is the shit !

Onsdag

Skönt att det är fint väder idag då ska jag ligga på balkongen flera timmar och bara njuta:)
I morgon ska ja jobba lika på fredag. lördag ledig så då hoppas vi på fin fint väder:)

Igår var också en mys dag, vi åt mina hemma gjorda köttfärsbiffar sen kollade vi på ensam hemma 3 :) haha så jävla rolig så vi bestämde oss för att kolla igenom alla fyra men vi sov båda två innan vi sett halva ettan :P

har tvätt tid idag igen, tänkte passa på att tvätta arbetskläder, sängkläder, handukar och mattor idag. hann liksom inte med de igår.

Tisdag

Är jätte trött, det går inte att sova i vårat sovrum... på kvällen flyter man bort för det är så varmt och då är endå båda fönstrena öppna men på morgonen fryser man ihjäl istället. synd att vi tog bort soffan på balkongen annars hade man ju kunna sova där :P

Trött eller ej tvätta måste iaf göras, ska snart gå ner och hänga upp tre maskiner.

I eftermiddag ska jag fika med johanna :) trevligt trevligt.

Vi hade en jätte mysig dag igår :) bara slappa och åt :)  så nu ser det ut som ett bomb nedslag i  köket :p ska ta tag i det när tvätten hänger. Älskar såna dagar när man inte gör nästan någonting men har roligt iaf. vi satt och lyssnade på bus ringningar, haha fy fan va sura folk bli och att dom inte fattar att det är en bus ringning när personen på andra sidan luren säger samma meningar hela tiden.

vi pratade lite om lillkillens rum igår, och C har tydligen planerat precis hur han ska gör så vi ska åka och kolla på tapet när vi är lediga båda två :) lät som att det kommer bli jätte fint :) ja trodde vara vi skulle slänga på lite blå gärg på väggarna men icke :)

lite frukost innan jag ska ner till tvätten igen:)

Måndag

Har nyss varit hos barnmorskan :) fick tillbaka alla provsvar och vi mår bra båda två. jag ader lite järn brist så ja ska äta nå piller för de. skulle få tis till en sjukgymnast för att få hjälp med foglossningen, vägrar att bli sjukskriven. Ett moderskapsintyg fick ja också :)

Nu hoppas jag att vissa personer läser och tar åt sig för nu räcker det!! enda sen jag och Christoffer träffades har hans så kallade kompisar försökt förstöra mellan oss och det är många av dom som har lyckats flera gånger inte minst en person lyckades väldigt bra, hoppas hon är nöjd med sin insatts där. Jag och Christoffer ska ha ett barn i hop kan vi inte bara få ha de bra tillsammans då ? allt jävla skit snack gör mig galen och stackrs kricke får ut för de hela tiden. orkar inte med er!! väx upp för fan alla är runt 20 år och borde lägga ner fjortisfasonerna. Alla lyssnar på skitsnack men man får ju välja vem man ska lita på. Alla vet att de finns personer här i krokarna som inte gör annat än att hitta på små historier som förstör förhållanden och vänskaper. Fattar inte vad man får ut av att hålla på så där. Nu har det faktiskt gått förlångt när folk redan börjar blanda in vårat barn innan det ens är fött. Och de där med att vi inte vill ha barnet stämmer inte kan jag lova, det är också ett av era påhitt för att förstöra mellan oss. Någon har sagt till kricke att jag inte vill ha barnet och någon har sagt till mig att kricke inte vill ha bebisen. Tror ni idioter att vi inte pratar med varann eller?? hade vi inte velat ha barnet så hade vi väl inte behållt de?!? eller hur ?
tänk lite innan du öppnar munnen nästa gång.

Lördag 2

kom nyss hem från jobbet, har varit en stressig dag.

När ja kom hem var andres här och han ber mig klippa honom så ja plockar fram maskinen och frågar hur man ska ha de. när jag klippt klart går han in på toa och skriker : vad fan har du gjort!? .. haha jag hade tydligen inte fattat hur han skulle ha det :P jag tyckte inte de såg så hemskt ut men kricke höll på att skratta ihjäl sig.

nu orkar jag inte göra mer än att kolla på tv idag , så god natt folket

Lördag

Kom hem från stugan nu, stackars fredde som körde mig hem :) börjar jobba om en halv timme så jag hinner precis ta en dusch och äta en macka innan jag måste gå.

Är skit trött efter igår jag och michelle satt uppe och pratade till halv tolv och vid två tiden kom killarna hem så då låg ju jag och christoffer och pratade i över en timme.. kul att jobba efter 4 timmars sömn ...

Undra sa flundra om vi blir kvar i stugan en natt till ? hopppas de :) freddes föräldrar skulle åka dit idag och då kan vi inte vara kvar men har man tur så kanske dom ändrar sig :)

Fredag

Ibland har jag så svårt att förstå hur vissa människor tänker :/ En del fattar väldigt trögt iaf, det är ju en sak som är säker.

Jobbat första dagen helt själv idag och det har gått bra!
I kväll ska vi antagligen ut till Freddes stuga men jag börjar kl sju i morgon så fredde eller kricke måste köra in mig till fast land vid sex tiden och jag känner att jag inte riktigt kan lita på att dom orkar det en lördag morgon så jag vet inte om jag ska följa med, fast jag vill ju.. vi hade skit mysigt när vi va där förra sommaren :)  ska prata mer med kricke när han kommer hem från jobbet så bestämmer vi oss då :)

Foglossningen är en plåga! Värre igår än idag men fortfarande inte en smärt fri dag på  5veckor :( hoppas att barn morskan kan ge mig några bra tips på måndag när ja ska dit. I båda mina jobb måste jag kunna röra mig snabbt och enkelt men de är inte de lättaste så någon form av bättring måste ske snarast! :)

Nu ropar duschen på mig. see ya

torsdag

Börjar bli lite sliten efter att ha hållt igång hela vecka. Trodde jag skulle vara ledig i morgon men de blev till att jobba iaf :) inte mig emot, behöver jobb så mycket som de bara går :) Men nu är jag klar med intro så i morgon är det bara jag och klienten men vi ska nog klara det :) jag har haft bra lärare :)

Nu ska jag ta en tupplur igen och vänta på min kära guuube :)
RSS 2.0