hmm

Tror jag har ångrat mig om lägenheten.

Man kan ha roligare för dom pengarna!!

Min lilla fina <3

Fy fan för feber säger jag bara !!! 42 grader hade han igår, eftersom alvedonen inte hjälpte så ringde jag 1177 och tanten fick panik och skickade en ambulans dirr som kom med blå ljus på 5 min... Vi vart prioriterade och fick träffa dr ganska direkt, alvedonera haglade! 3 olika suppar fick han utan resultat vid 1 tiden fick han igen och då hjälpte de så vi fick åka hem kl 3. Taxin som skulle köra hem oss dök upp utan bälten till bilbarnstolen ? Så han fick vackert åka och hämta! Skit sur vart han, men hallå tror han på fullaste allvar att min son ska sitta löst i en bil ? Dessutom fredag natt och då är de garanterat folk som är ute och fylle kör! Usch va arg jag blev på hur han reagerade när jag inte ville Sätta Charlie i bilen... Idiot!! Till slut var vi iaf på väg hem på ett säkert sätt :) och Charlie somnade i bilen, vaknade inte ens när vi kom hem så sov han hela natten sen :) feber fri när han vaknade men den smög sig tillbaka under dagen och har nu 38,8 med Alvedon i kroppen.. Sover gör han och de ska jag också göra :) god natt gott folk!

feber!

Lilleman har 42 graders feber, trodde de skulle bli skitsvårt att få han att somna men när jag varit på toa så hade han somnat lillis<3 satt i min säng och lekte med traktorn och 1 min senare låg traktorn på golvet och han såg ut så här <3 hoppas han är frisk i morgon ! De är hemskt att ha hög feber :( nu kryper jag ner och kramas med mitt hjärta god natt.

Kalla fötter !

Alla säger åt mg att inte ta den lägenheten som jag tittat på, den är för dyr..

Men jag vill ju så gärna, måste nog gå och kolla en gång till innan jag skriver på nå papper :)

Bebis sover fortfarande , ska snart väcka honom och äta frukost :)

Och idag mina vänner så ska vi gå på melodifestivalen !:) och kolla när faster Tilde uppträder som loreen :) spännande :)


Gulliga sms man får !

En riktig mes!

Vilken jäkla mes jag har blivit !! Gråter till lyxfällan? Haha!

Är i nån känslosvacka tror ja, vad jag än tittar på på tv så gråter ja :p haha

Ny Leksak :)

Vaaarfööör??

Kul att vakna halv sex och inte kunna somna om :/ plus att jag vart väckt i natt när c kom och visade Charlies nya leksak:) vill bara soooova lite , bli utvilad , slippa gå en heldag med gäspningar! Men ne 4h sömn ska tydligen räcka för mig ! Istället för att bli irriterad på mig själv så tänkte jag hoppa in i duschen och sen fixa lite "hotel frukost" till Charlie och mig :) inte varje dag man har två extra timmar att slå ihjäl :p.

*stirrar upp i taket*

Mys kväll med mig själv :)

Vad mycket man hinner när man kommer upp i tid :) kl 8 i morse var jag, ekan, therese och Sara på Ica maxi för storhandling! Vad vi inte visste när vi fyllde varsin vagn var att bagaget på tettes bil var propp full! Haha vi fick sitta med kassar upp till hakan på hemvägen :p men nu är de fullt i kyl och frys och skafferi :D älskar att fylla upp :D har hunnit med att övnings köra , hämta möbler och köpt lite grejer på jysk till Charlie :)Stor städat hemma och möblerat, varit ute och lekt också :) i morgon ska jag till kremlan och skriva papper så kan jag börja jobba sen:) jag kommer jobba ihjäl mig i sommar !! Plus att jag ska hinna med en flytt i sommar åh :P men de är huvudvärk för en annan dag, dags att sjunka ner i soffan och invänta greys:)

Tröttmössa!

Känner att jag skulle behöva vara ledig typ en vecka och bara hinna med allt! Tvätt högen växer , disken växer , allt bara blir liggandes , har inte haft nån dammsugare på en vecka för den gick sönder... Måste städa !!! Måste plugga!! Måste övningsköra!!! Måste få mer tid för min son !!!! Har sjukt dåligt samvete att jag jobbar så mycket, 3 dagar har jag varit ledig denna månaden och de är inte mycket! Tänkte höra med brudarna på grillen om nån vill byta lite så att jag jobbar nått dubbelpass och blir ledig en extra dag ist :) hade vart skönt :) visst börjar ofta kl 17 och då är de ju nästan kvällen för lillis men han är på dagis till kl 13 så då blir de inte många timmars mys .. Men jag ska inte klaga för jag har faktiskt ett jobb och de är inte alla som har .. Och jag jobbar för våran skull, de är en enorm känsla att kunna klara sig själv, betala räkningar, sätta mat på bordet och kläder på kroppen! Jag är 21 år jobbar näst intill heltid, ensamstående mamma och här sitter jag och gnäller när jag egentligen ska vara stolt över mig själv ! Som faktiskt klarar av de :)

För många bollar i luften igen ?

Lägenheterna jag var och tittade på var ju bara skräp! Men i morgon ska jag kolla på en på klaravägen :D den var lite för dyr för min smak men de kan ju vara värt de om man trivs :) har räknat och kommer ha råd om jag fortsätter att jobba som jag gör nu :) vill ju verkligen bo i barrsätra! Nära till dagis och Christoffer och lite närmare till jobbet :D

Söndag

Vart hos Carro och fixat mina naglar idag :)blå glitter toppar ! dock bröt jag av en nu på kvälls kvisten :( men har iaf 9 kanon fina naglar !! :D jobbar och sliter några dagar framöver nu :) och i morgon ska jag kolla på en lägenhet :D hoppas hoppas hoppas att den är fin! Den ska total rustas innan inflyttning så om inte annat så kanske den blir fin :) Nu blir de soffhäng resten av kvällen , kanske slår upp körkortsboken om jag orkar :p

Inte ok!

Hur kan man vara bakfull som ett svin när ja inte ens var full igår! Drack två glas vin och två cider ??!! Klockan är åtta på kvällen och jag mår fortfarande dåligt ! Iof så har jag inte druckit något alls på flera månader så där fick ja för de :p hade väldigt trevligt igår iaf :) skönt att få släppa allt ansvar bara för en kväll. :)

Fredag !

Hej va de går mellan pattar och lår! Vaknade i morse av att jag fick en sked vaniljkräm i munnen :/ efter de har hela dagen varit knepig:p kom till dagis och upptäckte att Charlie bara hade en sko på sig !! Panik sprang hela omvägen tillbaka och vart låg skon ? Jo i trappen !! Sprang tillbaka till dagis och vidare ner till jobbet :) hann precis. Sen kom vädret fy fan alltså ! Ner på stan och köpa vin och sen hämta liten på dagis och hem. Ikväll ska vi äta tacos och sen ska jag dricka vin med vänner :) blir nog en bra dag trots dess underliga start :p nu ska jag bada medans pojkarna är på parkbadet ! Ha en fin helg gott folk :)

Torsdag

Nu tänker jag alldeles för mycket igen.. Sagt upp min lägenhet idag, måste ha en trea men klädkammare eller en fyra. Kan inte bo trångt att jag tog en två var ju för att jag inte visste hur ekonomin skulle se ut men nu vet jag de och jag har råd med en lägenhet vi får plats i och framförallt trivs i !! Vill att livet ska rulla vidare nu, känns som jag har stått och trampat på samma ställe i fyra måader. Nu ligger jag i soffan hos c och hittar inte min dator som han städat bort.. Hade liksom behövt den nu så ja kan plugga till de där jäkla körkortet !! Men jag kryper väl ner i sängen ist då ... God natt !

Kyla !

Vill ha sommar nu ! :) de var fortfarande ljust ute när ja kom hem från jobbet ikväll , då känns de inte som att värmen är långt borta :) nu sitter jag här och fryser som en gris och ska väl gå in och lägga mig bredvid min älskling :) han har varit på jätte bra humör hela dagen, skrattat åt allt och varit jätte busig enda sen han vaknade till han somnade :) söt unge !! Åh va jag älskar dig <3

Gaaaah

Håller på att krypa ur skinnet! Jag kan verkligen inte plugga själv , har aldrig kunnat ! Nu är de inte alls långt kvar till jag ha skrivning så de börjar bli bråttom !!! Tänkte ta med mig körkortsboken och en kopp kaffe och sätta mig på altanen och läsa :) vill ju klara de här !!!!

Love hurts

De är så jävla lätt att dölja allt med ett leende, man kan lura vem som helst bara genom att klistra på ett smile ... Så de är väl lika bra att fortsätta så era falska idioter, för de tänker jag göra ..nodd and smile, nodd and smile

Korv !

Så jäkla segt med korta jobb pass , känns så onödigt att gå ner och jobba 3,5 timmar då är hela kvällen förstörd ... Men men de är ju jobb de åh :) blir lite värre i sommar med två jobb 75% på kremlan och säkert lika mycket på daisan :) kung lön juli, aug och sep :D och i september åker vi utomlands jag och min prins <3 får se om de blir till farmor i Spanien eller något annat :) nu ligger jag bredvid min lilla pojke i sängen och lyssnar på hans ljuva snarkningar och väntar på att min körkortsbok ska komma hit så jag kan plugga lite innan de är dags att nana:)

Plugg !!

Helt slut i skallen efter att ha läst 60 sidor i körkortsboken ! Läsa är ju inget jag brukar göra direkt :p har även bokat lillauppkörningen " samma dag dom riktiga uppkörningen så jag vet precis vad jag ska tänka på :) men nu har jag slagit igen boken för idag och ska strax ge mig ner på grillen för några timmars jobb :)) liten pojke får följa med och få lite mat i sig han åh :) lyxxxx !

Livet

Så jäkla trött på missförstånd , svartsjuka, lögner, otrohet och allt annat som tvunget måste förstöra hela jävla tiden ! Men av de ena kommer de andra .... Sömnlös natt och då tänker jag på tok för mycket !


Tur att liten väcker mig med ett leende på läpparna <3



Morgon frippa!!

Längtar redan :)

Suttit och kollat lite bloggar och hittade sjukt snygga naglar !!! Så nästa gång blir de sånna här tror jag fast jag hinner säkert hitta nå ännu snyggare tills dess ;)

Resultat :)

Fick bli lite grönt glitter också ;)

Naglar !

Förra helgen gjorde jag geleförlängning :) eller rättare sagt så gjorde Caroline de på mig :) sjukt nöjd ! Ska kika förbi Carro efter lunch så skulle hon fixa ett släpp ja fått:) hade jämt nagel förlängning förr , älskar att ha fina naglar :) nu ska vi kasta oss i duschen och bege oss ut på en morgon promenad :) ha en trevlig dag!

Hard work work !

Idag är man ledig gott folk! Och i morgon också ! Tänka sig va ?:) helt galet va jag har jobbat på den här månaden, 1 ledig dag har jag haft... Så nu ska jag passa på att ge min fina lilla kille massa kärlek i helgen :) hoppas de blir finare väder så vi kan vara ute :) köpte en sandlådan till honom igår , han vart så glad så han sprang ut på altan i strumplesten och kastade sig i den :)

Är de nu man slutar räkna ? ;)

Igår fyllde man 21 år fy fan va gammal jag känner mig !! Tycker att jag nyss fyllde 16...Hade iaf en kanon dag, hade inte tänkt att ha nå kalas men de dök upp folk ändå:) så jätte fina presenter har jag fått :) Micro, gardiner, duk, handdukar , foto ram, blommor , stressbollar, pengar, presentkort och en jacka :) Jonna drog med mig ner på stan en sväng så då passa man på att klippa av sig håret också ... 20cm borta :( men de behövdes så nu känner man sig som en ny människa :D Idag blir se påsk lunch hos Charlies farmor :) och ikväll väntas jobb :)

IPhone <3

Nu så mina vänner och ovänner så är man stolt ägare till en iPhone 4S :) nån som vill köpa min sonyericsson Xperia x10 ( den stora ) :) köpte den kontant så den är inte låst till nån operatör (: 14 månader gammal :)

Spännande ;D uppkörningen bokad! Fast de ä...

Spännande ;D uppkörningen bokad! Fast de är ett bra tag kvar så jag hinner öva ordentligt innan :D är toook nervös !

RSS 2.0