Onsdag

Är helt slut! va uppe shalv sex i morse, åt frukost och sen iväg till jobbet :) det har gått skit bra, tror jag iaf:P så i morgon kör vi igen. tror faktiskt att ja kommer klara de där galant men de känns skönt att få gå ett intro pass till så att ja inte glömmer något viktigt. Jag trivs iaf och det känns bra :) på söndag så ska jag jobba på lappens (Y) med Tess :) saknar henne och frida...

Nu ska ja ta en snabb dusch och då har förhoppningsvis Kricke hunnit komma hem när ja är klar så vi kan åka till willys och handla. De blev inge av de igår eftersom han skulle köra hö och inte var hemma fören elva.

Sen måste ja sova en timme, har skit ont i huvudet. De blev ju att vi låg och pratade ett bra tag när han kom hem igår eftersom vi inte träffats på hela dagen, så ja somnade väl runt halv ett och 5 timmars sömn för en gravid tonåring är inte tillräckligt :P fast huvudvärken skyller jag på vädret :)

Tisdag

Vilken dag! varit på utbildning och sen fönster shoppat i gävle med gia, och så tog vi en promenad i en park :) mysigt mysigt :) i morgon ska ja på intro igen :) lika på ons & tor på lördag får jag äntligen börja jobba :D

I dag har jag kännt hur lilla Charlie har sparkat och rört sig hela dagen, han är ju så mysig !! vill att han ska vara här nu !!!

Nu måste ja städa lite och gå ner och sätta upp en tvätt tid, när kricke kommer hem ska vi åka och handla mat :)

Charlie <3

Mammas och Pappas stolthet <3





Tyvär så fick vi inga bra bilder på bebisen :( Men han är söt ändå :) <3

Måndag = Ultraljud!

Äntligen måndag 28 juni som vi har väntat på :) Idag ska vi få se våran lilla avkomma för första gången :D
Christoffer skulle komme hem vid lunch för han är och jobbar nu. vi ska vara där halv 2,  och vi ska skjutsa svärmor förs så vi måste åka strax innan ett så borde antagligen inte sitta här! måste hoppa i kläderna och gå bort till prix och köpa mjölk och bröd. De blir ingen bra dag om sophie inte får den perfekta frukosten :P haha

lägger  nog upp en bild eller två på lillskiten sen :)

Söndag

Dags att sätta lösenord på bloggen kanske ? vet att de finns några äckliga fittor som är här inne och läser som absolut inte har något med mitt och christoffers liv att göra. men jag har ju hammnat i en håla där folk är ute efter att förstöra för andra. att vända och vrida på orden och sen skicka dom vidare måste vara storvik, hammarby och sandvikens absoluta favorit nöje här i livet. så dra du åt helvete

Lördag

Inte ens förbannad, bara jävligt besviken!!

Är det något jag hatar så är det när folk inte håller vad dom lovar och sen försöker skratta bort de.

Alkohol förstör så jävla mycket!!! hatar de! Redan några dagar innan ja fick veta att jag var gravid hade jag bestämmt mig för att sluta dricka, för jag klarar inte av de och de vet ja om! Kanske insåg de försent men jag tycker att ett stort misstag räcker för att man ska sluta med skiten. Men när man inte fattar själv hur dum i huvudet man blir när man dricker är det inte då det VERKLIGEN är dags att lägga ner skiten? Man måste ju försöka lyssna på folk i sin närhet, dom vill en ju bara väl.

Torsdag

God morgon god morgon! :D

Vi försov oss i morse och det är ju aldrig bra, men ja hann ner till tvättstugan i tid iaf och christoffer kom väl fem min sent till jobbet. Va less ja blev när ja kom ner i tvättstugan idag och såg att vi hade tvätt tid igår kväll, ja trodde de va i förrgår. ja gick hemma hela kvällen igår utan att göra något vettigt alls när ja kunde ha tvättat och sluppit stressa som en tok idag.

Kl elva kommer johanna och hämtar mig då ska vi åka och fika, innan de lär ja ner i tvättstugan och hänga tvätt och slänga in tre nya lass med tvätt i maskinerna. det tar väl en timme att fika så när ja är hemma igen så måste ja direkt ner i tvättsugan igen och hänga upp tvätt och lägga in tre masikner till. Sen måste ja göra mig i ordning för att åka till storvik och jobba men innan ja springer till bussen måste ja ner och hänga upp den sista tvätten. Som tur är så skulle kricke vika och ta hem tvätten sen :) annars hade jag nog inte hunnit med all tvätt idag. Fatta att mitt schema är ganska späckat idag.

På måååndag är det ULTRALJUD !!! längtar så ja håller på att bli tokig :D
jag känner mig inte gravid :/ men jag har ju inte fått någon kula än, de ser mer ut som att jag är lönn fet. Det känns liksom inte riktigt som att det är på riktigt än, Sophie Sander som mamma? nja, klingar inte riktigt. Är så jävla rädd att vi inte ska klara av de :( att vi inte ska orka eller miss sköta barnet. Drömmde en natt att soc tog vårat barn, vaknade helt kallsvettig och märkte ganska snabbt att bebisen inte har kommit till världen än.
Ne då, vi kommer att klara de här tillsammans ja och christoffer! :) vi kommer bli världens bästa föräldrar :D

Här har jag inte tid att sitta och filosofera, bumms in i duschen ! :)

Onsdag

Vilken lång och seg dag det har varit idag! Gick upp sammtidigt som kricke vid halv sju tiden, åt frukost och så... sen vart ja så jäkla trött så ja tänkte att ja skulle sova några timmar till men nehe då de kunde ja ju bara glömma, först ringde kricke och skulle ha nå nummer sen ringde pappa och ville tjöta lite sen ringde dom från nya jobbet och gav mig alla tider för intro plus några jobb pass (y)

Kricke kom hem och gick och la sig och sov i två timmar och åkte sen iväg igen, ska bli skönt att få jobba i morgon blir ju tokig av att sitta hemma själv hela dagarna.

Men gud va skönt det är med sool :) strekte på balkongen dom två timmarna som kricke sov så vi får väl se om ja har fått någon färg :) jag blir aldrig brun, det är skit drygt !

Igår va ja iaf iväg och köpte en hel del bebis kläder :) plus att vi hade lite innan så nu tror jag nästan att vi har allt vi behöver dom första veckorna iaf :) fast ja kommer ju fortsätta handla iaf, kricke blir tokig på mig :P haha


Magen vecka 18 :)

Tisdag

God morgon!
Jag blir så glad när jag vaknar på morgonen och ser solen tränga sig in genom gardinen :) Idag ska jag försöka ta mig ut i solen i tid och inte precis när den börjar gå ner.

Igår var en riktig mys dag :) jag åkte ner till stan och tog en glass med gia på donken, kricke ringde och sa att han hade fått sluta tidigare så han kom dit och tjöta med oss en stund. Gia skulle till storvik så ja åkte med kricke hem och då fick han för sig att jag skulle raka av han håret :O han började framtill själv så då kunde jag ju inte vägra nå mer men de sved i mitt hjärta när dom små lockarna föll till marken:( det är inte de lättaste att raka skallen på folk ska ni veta så jag vart allt lite stolt endå fast han ser ut som en galen maffioso.
Sen va det ju raka vägen in i duschen för de var små små små hår överallt och då menar jag ÖVERALLT dom gnagde sig innanför kläderna :P Sen åkte vi ut till Boänge kricke fixade en stupränna och vi blev bjudna på mat :) gott gott!

I helgen är det midsommar :D och det ska firas!

Nu ringde det på dörren och in kom två gubbar med ett nytt kylskåp och ja då springer och öppnar dörren naken med ett täcke runt mig :P haha. ursäkta, sa ja och sprang in i sovrummet och klädde på mig :P hahahah

nu har vi iaf fått ny spis och ny kyl :D lovley nu är det bara badrummet som ska rustas och nya golv i hela lägenheten sen är ja nöjd :D

Nu ska ja äta lite frukost och beundra vårat fina kök en stund sen åker ja till storvik och träffat mittshit :D:D

Måndag

Min hjärna tar kol på mig! Jag drömmer helt sjuka saker hela tiden, varje natt i snart tre veckor. Vissa nätter är de värre än andra men det är alltid någon form av mardröm. det måste bero på graviditeten. Vaknar varje morgon med en klump i magen och vet inte vad som är dröm och vad som är verklighet. Folk säger att man kan få sjuka tankar när man är gravid men det är inget ja märkt av förutom att jag är hundra gånger mer svartsjuk, blir tokig om christoffer står och flirtar med nån eller håller på med sin telefon. Men de går över får vi hoppas.

Men nu skiner solen och det ser ut som det ska bli sommar väder idag :) så nu ska ja röja upp lite här och äta frukost och sen bege mig till storvik :)

Söndag

Seg som fan idag, va me kricke och anders ut igår och det är verkligen utmattande att vara nykter med massa fulla människor runt än. Man har ju en tendens att vara jävligt tjatig och dryg när man är full :P men de var trevligt måste ja säga, krickes kusiner va me dom åh :) synd bara att jag blir så jävla trött på kvällarna, kan ju bero på att ja hade jobbat hela dagen.

Ätit amerikanska p-kakot till frukost, kollat på en film och myst lite är vad vi har hunnit med idag men snart bär de av till kungsgården på grill kalas för jenny som fyllt 30 år. ja kanske skulle ta och hoppa in i duschen om ja ska hinna bli klar.

i morgon är det en vecka kvar till ultraljudet :D sååå spännande dom flesta tror att det är en flicka eller en pojke och en flicka :O ja tror sten hårt att det är en liten grabb men de återstår och se :)

Får se i morgon när ja ska få åka iväg på min utbildning så ja kan få börja jobba! känns som att ja måste komma igång med jobb nu annars kan de bli tokigt.

I kväll kommer michelle till the big bay så jag ska åka dit och träffa henne och sen ska vi ner till hennes syster och kolla på vagn och säng :D ska bli kul att få hem lite grejer så ja kan få pilla lite i bebis rummet :D

dags att sätta fart :)
byebye

Torsdag 2

Va arg man blir när man får reda på att det är någon annan som döpt sin unge till de namnet vi tänkt till våran lilla skit. Att det är tre tusen andra som har namnet redan är ju en sak men när det är någon man känner så är det lite drygt för då kan ju vi inte ta de namnet!!

just nu sitter jag och kollar på massa coola baby kläder, ska ta och besatälla hem lite efter ultraljudet när vi vet vad det är för kön :)

Jag ringde återbud till sjukgymnasten, känner att ja inte hinner med de idag. tvätttiden börja kl 13 och kricke kommer hem halv fyra och är hungrig, han äter ju bara mackor under dagen så när han kommer hem ska de stå lövbiff i och hasselbacks potatis på bordet. och ja skulle vara där klockan två, de blir lite tajt när ja inte ens vet vart de ligger så ja lär leta mig fram.

I morgon börjar jag kl 7 !! drygt att komma upp halv sex. specielt när kricke får ligga kvar en timme till :P

Nu blir de dusch sen lite lunch innan de bär av till tvättstugan :)

Torsdag

Älskar att solen är tillbaka !! hoppas att det är fint väder på söndag, då är vi lediga båda två och kanske kan hitta på något skojj :)

Jag blev iaf godkännd av den personen ja skulle vara personlig assistent åt så i morgon ska ja gå introdution och sen på utbilödningar nästa vecka, kommer bli jätte bra de här. Så i helgen ska ja jobba på Lappens.

Igår fick ja nå damp rus och började skrubba kök och badrum så nu är de renare än ett sjukhus (y)
När Christoffer kom hem så åkte vi till willys och stor handla. Mycket bättre att göra så varannan vecka ist för att springa till prix flera gånger om dagen, det är ju då pengarna springer iväg.

Sen var de kalas i kungsgården. :)

Idag ska ja till sjukgymnasten kl 14 fast ja vet inte vart de är någonstans men ja ska nog hitta :P hoppas atgt ja kan få hjälp men rygg/rumpan nu då! orkar inte få ont så fort ja ska resa mig upp eller böja mig ner.

Nu ska ja diska upp efter frukosten och sen göra mig i ordning och ta mitt feta arsle ut i solen! :)

Onsdag

Uppe innen tuppen som vanligt, är så jäkla lätt väckt och Christoffers väckar klocka är inte så snäll. Förkylningen börjar gå över som tur är. för idag kan jag  inte vara sjuk! Ska hem till den som jag ska vara personlig assistent åt och det kanske inte är så bra att sprida bakterier men jag är nästan frick nu bara lite hosta och snuva kvar så de smittar nog inte :)

Kalas fint väder idag, skulle vara kul att göra något idag men kricke jobbar till fyra och innan dess har det nog kommit moln:(

Inte alls kul att han jobbar hela veckorna och jag helgerna, vi hinner liksom aldrig ses :( inte på samma sätt som när båda var arbetslösa iaf. Men de är väl bara bra att inte flåsa varandra i nacken 24 timmar om dygnet :)

Nu hade jag tänkt att ta ett bad och äta frukost för att sen ta en promenix ner mot stan. Hoppas jag får veta idag om ja får jobbet så ja kan få börja åka på utbildningar och få veta lite hur ja ska jobba så ja kan ta åt mig pass på lappens också. känner att jag vill jobba som en galning i sommar så jag kommer upp i högre föräldrar penning :)

Misstänkt foglossning !! :O har haft ont i flera dagar och ja har trött att det har varit ischias men var på hälsocentralen igår och hon sa att det antagligen var foglossning så jag ska ringa barnmorskan nu och kolla om hon kan hjälpa mig på nå vis för så ont som jag hade igår är ingen dans på rosor vill ja lova.

nä nu lär ja sätta igång om ja ska hinna med allt :)

Tisdag

Jävla förkylning!!!! smidig kille jag har som åker på konsert och drar på sig världens idiot förkylning. har knappt sovit något alls i natt för det går ju inte att andas genom näsan och när ja sommnar så stänger ja munnen och då får ja ingen luft och börjar hosta.. skit drygt. Huvudvärk på höög nivå. Ska vandra bort till prix snart och köpa mer halstabletter och annat som är bra. Nu blir de varm choklad och jims värld.

Ett stort GRATTIS till Angelica sjölund som fyller 18 år idag :D

Måndag

Uppe och ströp tuppen i morse! Christoffer började jobba idag igen och inte ville han gå upp helt ensam, nej nej ja skulle upp ja med. Skit trött så ja somnade om när han hade åkt. Vidare ner på stan för att luncha med carro :) när jag kom hem igen ringde de en kvinna ang. ett jobb :D Tusen tack Stine och Therese som fixat jobb åt mig nu är min sommar räddad förutsatt att jag blir godkännd av personen jag ska vara personlig assistent åt men de skulle tydligen inte vara några problem sa hon på arbetsintervjun :D så på onsdag får vi se hur de går!

Nu håller jag på att städa och ska snart springa ner i tvättstugan och slänga in christoffers skor :)
sen blir de laga mat så den står på bordet när pojken kommer hem :)

hejsvejs

Söndag


Usch va jag har drömmt hemska saker i natt !! och när jag vaknade var inte christoffer brevid mig :O då vart ja rädd att det inte var en dröm men han hade gått och lagt sig på soffan för att inte väcka mig med sitt hostande. men de var en hemsk kännsla att vakna ur en mardröm och inte veta om det är på riktigt eller ej.

Kuuul att man har fått nå fel på Ischias nerven ! har inte tid att ha ont i ryggen, måste ju jobba. ska ringa en läkare i morgon som får göra något åt saken. Mamma sa att jag skulle kleta på tigerbalsam men självklart är det ju kanel i de och jag är jätte alergisk mot de, så de sket sig ju! får ta en alvedon och bita ihop helt enkelt. (y)

Idag blir de jobb på Lappens 13-20 hoppas de börjar idiot regna så de inte kommer massa folk :)
Imorgon sätter jag igång på allvar och söker jobb !! de måste ju finnas nååååågot någonstans.
Nu måste ja äta lite frukost och hopppa i kläderna så jag inte missar bussen, för de vore ju dumt att komma sent till jobbet när chefen redan hatar en :D

Have a nice day folket !

Lördag

Har jobbat hela dagen.. var nästan helt klara med städningen när klockan var sju så de va bara att räkna kassan och gå hem :D as skönt!!

Christoffer skicikade ett sms förut som ja blev lite chockad av "förlåt" stod de... han var tydligen på väg till stockholm för att gå på Kiss konsert.

Hungrig som en tok nu så ska väl gunga ut i köket och koka lite soppa och sen slå på en film :)

natti natti :)

Fredag

Våran lilla bebeis ska nu väga över 80 gram och vara ca 14 cm lång :D  tänk va fort de går! lillaskiten va inte större än en snorkråka för några veckor sen. inte långt kvar till ultrljudet nu ! :D

Jobbade igår, känns inte alls bra att jobba där längre. Nu gör jag de bara för pengarna, innan tyckte jag de va riktigt kul men de är väl tur att världen är full med falska och fega människor hur hade våran jord sett ut annars, kors i taket!! Ska iaf jobba i helgen också, skönt att få ihop lite timmar.

Idag har min svärmor tagit sjuksköterske examen! grattis grattis. Så vi åkte värsting bilen till hennes avslutning i gävle. släppte av dom och medans vi väntade så åkte vi in till stan för att äta frukost (y) gick till subway och de va ju gott som vanligt men förr blev man mätt på en halv men dom måste ha blivit mindre nu ? dåååligt isf. Sen fick pricken ont i magen och ja mådde skit illa så jag gissar att de va något som inte va riktigt färskt!

Nu känner jag för en skål fil och kolla lite på tv, sen bumms i säng! christoffer är ute på äventyr ikväll så det är lite tomt här men de ska nog gå bra ändå :)

Natti Natti gott folk:)

Tisdag

Mer än ett dygn sen ja rökte sist! Men ja var jävligt grinig igår och christoffer va på rethumör så de gick ju bra :p
nu har jag ttvättat allt iaf, tre stora ikea kassar med tvätt. funderar på om jag ska åka till skolan och va med och spela brännboll eller om börja rensa i källaren.

Igår blev ja skit sugen på popcorn och choklad och då säger christoffer: finns de inte popcorn doppade i choklad? och det är ju hur jävla gott som helst så vi bestämmde oss för att göra egna. men när vi satt och kollade på reseptet så blev vi väldigt mycke mer sugna på snickerskaka ist, så vi åkte till prix och köpte de som saknades. och fy fan va gott de blev !! :D

just nu vill jag inget hellre än att skatte pengarna ska komma! börjar  bli lite smått sugen på att shoppa lite sommar kläder. hittade en jätte fin bikini som jag skaaaa ha :)

tänk om min kära chef kunde ringa mig idag och säga att sommar schemat är klart så man kan börja planera lite i sommar:)

Nu vaknade gubben min och han ska väl ha frukost:P byebye

Måndag

Godmorgon, fy va trött jag är! Vaknade i natt kl 5 och var helt säker på att vi hade försovit oss, det va jätte ljust ute och jag kunde självklart inte somna om. Men de gjorde jag tydligen tillslut ändå:P  Tycker att de fina vädret kan komma tillbaka nu, så man kan få lite färg på benen.

Vi är tydligen i vecka 16 redan :O trodde de va vecka 14, högst 15. har snart gått halv tiden så idag gör jag ett nytt försök att sluta röka, de gick inte så bra sist. Men bebisen börjar bli stor nu och alla organ sitter på plats och man är ju ganska korkad om man medvetet skadar sitt eget barn bara för att suga i sig en ciggarett. Det värsta är ju att alla runt mig röker men Christoffer har sagt att inte ska röka framför mig och då blir det ju lättare. Jag måste komma på något att göra när jag blir röksugen, typ virka eller lösa korsord :P de löser jag nog :)

Idag ska här storstädas (Y) det vet inte Christoffer än men han lär ju märka de när han kommer hem :P vi har skjutit på att rensa i alla skåp en vecka. men först ska ja ner i tvättstugan så man slipper gå naken imorgon.

nu blir de tacopaj tilll frukost :)

Söndag

Jag vet att ja är helt oduglig på att blogga, men jag har inte haft tillgång till en dator för min är ju dum i huvudet och kricke har hållt på att uppdatera sin så den har man ju inte vågat röra :P

Älskar att solen är framme nästan varje dag !!!
Min kära pojkvän är bakfull och ligger och sover så tror ja ska gå ut en sväng i solen å träffa angelica:)

Krickes mamma spådde min häromdagen, så hon tror stenhårt att det blir en flicka men ja tror inte på sånt där :) vi får se den 28juni på ultraljudet va de blir och då äntligen kan vi börja måla inne i bebis rummet :D

Här orkar jag inte sitta och vara blek, på med kortbyxor och ut i solen nu ! ::D

Tisdag

Blev väckt i morse av att jobbet ringde och frågade om ja vela jobba, men har lite kvar i skolan ja måste hinna med innan ja tar långledigt så ja sa att ja inte kunde. Så nu sitter ja och försöker att räkna ut arean på alla möjliga olika former och figurer, känner att matte är inte riktigt de jag vill göra en solig dag som denna!

Funderar på om jag ska smita bort till prix innan kricke är tillbaka och köpa lite jordgubbar :D det är ju sååååå jäääävla gott :D glass har vi i hela frysen. Men då får jag skynda mig! tror de får bli lite färskpotatis också.

 vecka 9 tror ja :)

RSS 2.0