Livet från den ljusa sidan <3











Vilka miner han gör ibland go ungen <3

Blir ju tokig på 3 ! Min telefon har legat...

dsc00001 (MMS)

Blir ju tokig på 3 ! Min telefon har legat i butiken i 2 veckor utan att dom hört av sig! Jag och tessan åkte in igår och hämtade den.. Skulle jag ringa och då har dom inte fixat felet! Dom hade bytt display, vilket jag sa åt dom att inte göra. Högtalare var fortfarande trasig! Så nu har jag den här dumma lånetelefonen igen och nästan inga nummer kvar heller

Det händer allt för ofta att folk somnar n...

dsc00066 (MMS)

Det händer allt för ofta att folk somnar när dom pratar i telefon med mig! Haha! Tessan har varit här idag, vi färgade håret på varann så nu är vi snygga må ni tro :)vart ingen klippning, så ja kunde ju vart snyggare om man säger så :p vantar på att c ska sluta, han skulle åka hem och hämta bacon och mina räkningar, så ska väl ställa mig vid spisen nu ja så de blir nå mat :)

Grill kalas med grabbarna igår :) gott var...

dsc00080 (MMS)

Grill kalas med grabbarna igår :) gott var de och vi åt oss till matkoma allihopa :)i morgon kommer svärmor hem så de blir till att flytta hem till smultronbacken igen ... Ska plocka ihop våra saker och damsuga lite nu medans bebisen sover. Sen kommer tessan och då ska vi färga hår, bättre sent än aldrig eller vad säger man ? :p vid sex tiden så kommer natta och klipper mig också, ska äntligen få lite ordning på de här jäkla håret :)

Godare att ha nappen åt fel håll :p har va...

dsc00071 (MMS)

Godare att ha nappen åt fel håll :p har varit på körskolan idag, kört motorväg och de gick bra. Mitt problem bakom ratten är att bromsa in vid en korsning eller rondell... Jag släpper kopplingen för snabbt och då rycker bilen... Måste ut och träna tok mycket! Hoppas att mio har tid att köra med mig när dom kommer hem. Men jag lär ju tvunget köra en manuell bil så får väl fjäska lite med christoffer, han tror att jag kommer köra sönder kopplingen och det är väl inte helt omöjlig :p haha nä nu ska jag städa lite, hörs hej

Kylskåpsmagneter är skit kul de:) Idag...

dsc00064 (MMS)

Kylskåpsmagneter är skit kul de:) Idag kom iallafall fastighetsskötaren hem och kollade på allt ja ringt och klagat om. Hoppas på en ny spis:) och en fungerande kran till badkaret och ett handfat som inte läcker :) så nu sitter och väntar på att c ska komma tillbaka så jag får veta vad som sas där hemma :)

C klär verkligen i hans mammas nya jacka ;...

dsc00063 (MMS)

C klär verkligen i hans mammas nya jacka ;-) haha. Hade en mys kväll med tessan igår, bingolotto, godis och cola :) charlie skulle sovit hos sin gammel mormor&morfar men dom kom tillbaka med honom efter en timme? De var väl lika bra de för han har inte varit snäll inatt! Unge och vara enveten! Han skulle ligga i varan säng och absolut inte i hans, visst fick han de men då blev han ju pigg och började dra mig i håret och nypa c i näsan och busa. Efter mycket om och men, vaggande och sjungande så somnade han i sin säng :) just nu ligger han på golvet och är as nöjd för han han minsann fått ut en dvd-skiva ur fodralet :p jag är så grymt sugen på hotell frukost, Undra om man kanske skulle åka nånstans i helgen som kommer?... Först ska jag ha råd med körkortet sen får vi se om pengarna räcker till en liten semester:)

Nått fel !

skulle gå in via datorn på bloggen och ta bort dom inläggen som bilden inte kom med på men de va ju lättare sagt än gjort. Tog ju bort fel inlägg hela tiden... tekniska Gösta de är ja de :)
Men nu tror ja att de blev rätt fast de står lite fel tidstämpel på  vissa inlägg, men skit i de :)












Haft en tok mysig kväll med min kärlek, my...

dsc00056 (MMS)

Haft en tok mysig kväll med min kärlek, mys framför brasan, bubbelbad, champagne:) nu blir de film och sängen så man orkar med morgondagen:) hörs hej!

Jag kämpar på men just nu känns de inte så...

dsc00052 (MMS)

Jag kämpar på men just nu känns de inte så ljust... Skyltarna har jag nött in så dom sitter men de där med miljöfrågor är inte riktigt min grej må jag säga. Jag brukar läsa några kapitel i boken först och sen göra frågorna på datorn men nu ligger boken hemma så jag gör testen iaf och bara gissar typ, en del frågor är ganska självklara men vissa är lite klurigare. Det ska nog gå bra tillslut de här åh :)

Det regnar och charlie sover :) blir lite ...

dsc00051 (MMS)

Det regnar och charlie sover :) blir lite ensamt och tråkigt när han sover och c jobbar man känner liksom inte för att göra något alls .... Men jag lär ju plugga som en dåre till de där jävla körkortet om de ska bli klart iår. Måste ut och övningsköra också! När och hur de nu ska gå till...

Vilken natt! Bebisen har vaknat varannan t...

300838_101502768 (MMS)

Vilken natt! Bebisen har vaknat varannan timme och grinat.. Inte nog med de så va han pigg kl 6 ... Får hoppas att han sover mellan 9 o 12 som han brukar. Tror han har haft ont i magen för han fick en hel burk plommonpuré i onsdags och de kom inte ut något fören igår kväll. Nu ska vi duscha och äta frukost och sen försöka lägga han:) hörs hej

Min bebis älskar att pussas med mamma <3

294704_101502768 (MMS)

Min bebis älskar att pussas med mamma <3

Flyttar till hus en vecka :) svärmor m. Fa...

dsc00038 (MMS)

Flyttar till hus en vecka :) svärmor m. Fam. Åkte till cypern i natt så nu ska vi vara husvakt för tredje året i rad :) jag älskar de här huset! Här finns bubbelpool, bastu och grill, vad mer kan man önska sig? Så nu håller jag på att tina fläskfilé så ska vi grilla när christoffer kommer hit:) han är hemma och städar och plockar ihop saker som vi behöver här. Jag har bara 1 körlektion inbokat denna veckan så resten av tiden ska jag bara njuta , hoppas på finväder så vi kan vara ute i trädgården och leka :) nä nu ska jag marinera köttet och starta grillen :) hörs hej!

Gia mys dag <3 de var allt förlängesen vi ...

dsc00037 (MMS)

Gia mys dag <3 de var allt förlängesen vi sågs. Ska dra mig bort mot körskolan nu så håll er borta från vägarna :)

Värsta dagen på länge! Vi satt och åt mat,...

dsc00036 (MMS)

Värsta dagen på länge! Vi satt och åt mat, kort och gott så var de en larv på min hårdmacka.... Han hade byggt bo i min macka!! Han kanske hade en kompis som nu ligger i min mage och simmar... Fick panik men kunde inte spy först, de kom efter en stund när jag kom på att det kanske klacktes ägg i min mage...har iaf slängt allt vad mat heter finns inte en pryl i skadefriet och så går jag skurat noga. Ringde 1177 och dom sa att de inte var någon fara och ifall att jag fått i mig något så skulle de dö och komma ut den vanliga vägen:)

Eftermatencigg! 2 timmar kvar tills jag få...

dsc00033 (MMS)

Eftermatencigg! 2 timmar kvar tills jag får gå hämta min älskade son<3 de börjar bli allt svårare att lämna bort honom ...men jag lär ju vänja mig för snart ska han ju börja på dagis och jag får förhoppningsvis tag på ett jobb eller börjar plugga. Nä nu ska jag återgå till arbetet :) hörs hej!

Gud va jag saknar min lilla filur <3 på jo...

dsc00018 (MMS)

Gud va jag saknar min lilla filur <3 på jobbet nu och ska snart sätta igång, hoppas på finväder så vi kan ta en promenad senare:)

Testar att sms blogga :) sover själv hemma...

dsc00011 (MMS)

Testar att sms blogga :) sover själv hemma för första gången på länge, christoffer har börjat jobba igen efter sin semester och självklart började han med natt vecka! Charlie sover hos sin farmor i natt så att jag skulle slippa knöla ner han dit i morgon innan jag börjar jobba:) får bli sängen nu så jag orkar upp i morgon. Jag och tessan pratade i telefon i 3 timmar igår så kom inte i säng fören halv 1, lite seg idag!

!

Jag vill vinna en miljon !

sleepless in seattle

Närmare bestämt Sandviken.....

orkar inte ens börja skriva nå vettigt, så de får räcka såhär !

kärleks unge <3

Barnet kan gå men hjälp av saker, han går med sin "rullator" och en annan läragå-leksak och sin vagn! haha de ser lite roligt ut när en stor bsrnvagn kommer rullandes i vardags rummet och bakom den står en liten grabb på 75cm :D Min goa lilla unge <3 han älskar verkligen att gå! stället sig upp mot saker har han gjort ett tag nu men nu för nå¨n dag sen så släppte han med ena handen och idag släppte han med båda, stod 2 sek sen satt han sig ner :D <3


Idag kom mitt paket från stadium :) Charlie kommer bli så fin i hans nya kläder :):)
jag då som vanligt fick mig en grå mys tröja, de är dom jag gillar bäst ;)

Jag har jobbat fm idag, trött som ett ägg när klockan ringde i morse eftersom att min lilla skit vaknade 02:30 och somnade om 05:45... så sliten som ja va idag har jag inte varit på länge, de va nästan så jag kunde se påsarna under ögonen när jag tittade neråt :P 6 koppar kaffe och en promenad med brukaren så va jag på topp igen :)

Gick hem till svärmor efter jobbet, C och lill-C var där och höll på med bilen.
Jag tog med min en av C's små systrar och cyklade till prix och hämtade mitt paket :)
Att umgås med den där lilla damen är ett sant nöje varje gång :)

Nu ska jag plugga lite körkort så de blir klart nångång :) Hörshej


Jag ser soolen :D

Hoppas på lite varmare väder idag !! Hade suttit fint men några sista fina dagar denna sommaren :)

Igår hade vi fin besök av tant Tessan :) Sen kom även Sandra och Emilia.
Charlie  svansade efter Emilia hela tiden, vem kunde tro att han va en sån toffel ? :P hahahah

Lyckades även beställa lite kläder igår,


WARP K CURRIGE TEE LILAC
WARP K CURRIGE TEE BLUE
WARP K CURRIGE TEE CERISE
SOC K SW PT F11 GREY MEL F11
WARP W TOWA HOOD GREY MELANGE

På jobbet..

Sitter här i min ensamhet och tittar på Sex and the city, börjar bli lite långtråkigt de åh.. Som tur va så lyckades ja koppla upp mig på nån grannes nät ;) Lite busig så där ja.

Brände mig rejält idag när ja lagade mat, nästan hela höger handen är bubblig av vätskefyllda blåsor... men vänster handen ska väl få komma till användning ibland den åh....


Nää om man skulle knäppa upp powerking nr två och sätta på ett till avsnitt med brudarna i Manhattan :)

3e jobbet jag inte sökt denna sommaren :)

Har fått nytt jobb igen som jag inte sökt :) De är visserligen bara lite extra då och då men alldeles lagom för mig som har tre månader kvar på min mammaledighet :) Personlig assistent vart de den här gången :)
Hade intro igår kväll och idag ska jag jobba min första natt! :)

Vi vart barnlediga i torsdags så vi bäddade bilen och åkte till Rättvik, full vart vi! 
Sov tre timmar, så ja va lite seg på introdutionen igår :P

C tog med dig charlie och åkte till Biltema i morse för att jag skulle få sova ut :)
Han har blivit duktig med Charlie :) <3


Nä nu ska jag plocka undan lite här och sen laga mat :)

Hörs HEJ !

Så typiskt !

När man för en gångsskull är barnledig utan att ha något inplanerat och bara njuter av livet.
DÅ ringer min pappa halv åtta och väcker mig!!!! Och då är de ju morgon i vanliga fall så jagh kan ju inte somna om !!! KUUUULLLL!!!!


Vi hade skit mysigt igår iaf :) åkte ut till trebo för C´s mamma o CO ville se båten.
Jag tog en liten hamnpromenad med ungarna medans C fick visa vad båten gick för :)

Sen åkte vi ut bara han och ja och ankra i en öde liten glänta nånstans och bara njöt av solnedgången :)
Efter de åkte vi hem, film chips,dipp, godis och cola :)



Om man skulle gjort ett Nytt försök ?

Bebisen verkar ha deckat nu, så ja ska väl slänga mig i sängen och sova nån timme till:)


De är meningen att jag ska ut och övningsköra idag men inte tänker ja ge mig ut på morotvägen i de här vädret ! Lägg märke till att jag skrev morotvägen och inte motorvägen :P hahahah

Mitt i natten!

Jag har fått en jävulisisk liten plan :) Mohahahahahahah
RSS 2.0