Orolig!

Min brors fru Marina blev biten av en hund nu i veckan, i förrgår fick hon infektion och den spred sig till hjärtat... Hon ligger nu inlagd på uddevalla sjukhus och läget är stabilt för tillfället. Dom opererade flera timmar natten tills igår.

Fick ett sms av min mamma igår på kvällen, att hon hade blivit inlagd på NÄL (sjukhus i trolhättan) men hon visste inte varför... Hon gick till vårdcentralen igår och sökte för sitt ryggskott och då hade dom tagit en sänka på henne och den va helt åt helvete tydligen ... de ända jag vet är att de är nått med hjärtat för de är på den avdelningen hon ligger och får inte ta emot några samtal och ingen berättar för mig hur m´hon mår :/

Jag ber en bön för min familj idag <3

Bilder från förlossningen :)

Christoffer intar postion "vänta"


Rummet





Tjockis magen :)




Där va man inge glad eller, jävla skit värkar till att göra ont!


Lite dumt att släppa lustgasen



Gick inte att få in hela masken i munne :/


Fyra timmar senare kom lillknodden ut :)


Lik sin pappa och farfar


Mys pojkarna <3


En månad senare :) <3

God morgon gott folk!

C jobbar förmiddag denna veckan så det är lika bra att ställa in samma dyngs ryttm som honom. Skönt att komma ur sängen i tid, man hinner så mycket mer och går ja upp innan lilleman vaknar så hinner ja med mig själv också, de är skönt :)

Charlie har upptäckt sin tunga :P slickar sig runt munnen och lipar hela tiden :) gooooofis! häromdagen låg Pojkarna och mös och då började charlie slicka christoffer i armhålan :P hahhha

tvättmaskinen är redan i fullgång, ska plocka lite här nu och sen damsuga och torka golv :)  Blir nog en promenad ner på stan efter städningen, måste röra lite på mig efter all god julmat !

Igår var vi hon C's mormor och morfar på Annandags middag :)  gott gott, kerstin hade också gjort egna köttbullar :D skulle kunna leva på köttbullar ja ;)
Fattar inte att ja inte ätit kött på nästan 10 år... en jävla fix idé ja fick när ja va liten och de har hållt i sig tills nu, kan fortfarande inte äta allt kött och inga stora mängder men ja gör ju fram steg iaf :) förra året vid den här tiden åt ja bara pasta och potatis.

Nu ska ja ge lilltuffsen lite uppmärskamhet, han ligger här brevid och jollrar och sparkar på mig :)

Bebis skrik och snö oväder!

Inatt kl 4 vaknade lilleman som vanligt, meeeeeeeeeeeen han somnadce aldrig om efter att ja gett honom mat... han har skrikit halva natten och håller fortfarande på fast nu är de bara lite små gnäll, har nämligen satt han i bilstolen och vaggar den med foten.
Christoffer har tur han som inte vaknar av skriket.. så kl åtta åkte han iväg för att åka skoter.

tänkte ja skulle ta en promenad för charlie blir lugn när ja går med vagnen men vädret är ju inte de bästa och vagnen ligger i bilen som christoffer har med sig. blir till att sitta och vagga lillen och hoppas att han somnar snart så ja kan få sova iaf en timme till.

Nu räcker de med snö! julen har varit och våren borde vara på väg!

Dags att kramas med lilleman, kärlek borde fungera mot magknip så vi ger de ett försök till :)

Juldags middag hos svärmor :)

Har varit och ätit mat och godis hos svärmor idag igen :) jätte gott, älskar hennes hemmagjorda köttbullar :)
C tog med sin lillebror ut på en skoter tur så svärmor körde hem mig och charlie. :)

De ser ut som ett bomb nes slag här nu, vi har liksom bara varit hemma och vänt dom senaste dagarna så nu ska ja röja lite innan mitt hjärta kommer hem :)

våra nya täcken är sjukt sköna! bäddade nyss sängen och de gick väl så där :P dom är så tjocka och pluffsiga så dom får nästan inte plats i sängen :) längtar tills ja får krypa ner där och mysa med mina pojkar :)

Dags att tömma tvätt maskin och ladda en ny omgång tvätt ! :)

En mysig jul :)

Hade en jätte bra julafton! :)

Först var vi hos svärmor glada ungar överallt, massa god mat och hemskt mycket julklappar :) till och med tomten kom förbi en stund! :)

Mot kvälls kvisten begav vi oss ut till G-hammarby för att förtsätta firandet med resten av släckten hemma hos C´s farmor och farfar:) Där var de ännu ett julbord med massa god mat så då va de bara att knöla i sig igen :) GOTT!

Jag är helnöjd!
Vi fick fin fina juklappar, varsit täcke och kudde av C's mormor morfar, två fina ljusstakar/lycktor och kakfat av svärmor och mio, en kokbok av C's farmor och farfar , parfym av svärfar :)

Sen fick Charlie massa saker också, Enormt Elefant gosedjur av Jenny och Staffan, fina bamse kläder av sin gamelfarmor och gamelfarfar, sparkonto av sin farmor och mio, kläder av sin gamlemormor och gamelmorfar, skedar och en tallrik av sin gamelmoster och jonathan och ett sparkonto av sin farfar :)
Kläder och nallar kommer på posten av hans mormor och morfar :)

Plus att alla som kommit och hälsat på här den senaste månaden har haft paket med sig till honom :) De tackar vi för! :D

Ding ding ding då var de gjort ! :)

Har anmält mig till Streetdance och börjar den 27e januari !! :D

Ska bli så jävla kul att börja igen!! och va de gäller Charlie så löser vi de då :)

Nu ska ja dra mig ner mot stan för lite solning och en bit mat, och kanske köpa en lite julklapp till nån :)

Vill börja dansa igen!!

... det är ju bara en timme i veckan, men eftersom christoffer jobbar 5skift så är de inte så lätt.
Kan ju inte ta med mig lilleman dom gångerna christoffer jobbar. Har suttit och kollat på massa dans videos och längatat till ja kan börja igen. De ska nog lösa sig på nått vis :)


Tappat Julgnistan :(

En vanlig jul så är jag helt tokig såhär två dagar innan jul, stressar med bak, städning, pysslar och pyntar.... jag har helt tappat lusten :( vet inte varför...

Kanske är de för att det är första julen utan min mamma, hon och ja har alltid varit ett juleteam som fightats mot alla julmarodörer vi har i familjen. Julen är mammas och min högtid, den dagen på året vi inte har några beskymmer och ingen människa i världen kan förstöra våran julafton!

Kanske är de för att vi nyss har fått en tillökning i familjen och lilla charlie tar all tid och kraft så de inte finns så mycket kvar till julen.

Hur det än är så kommer de här bli en underbar jul tillsammans med min älskade christoffer och våran son. En jul kan nästan inte bli annat än perfekt med storfamilj, massa barn, god mat, fin gran, snö och kalle anka :)


Nu måste ja röja undan lite snabbt, min kära svärmor kommer hit strax :)

Övertrött!

Bebis somnade tidigt igår kväll och de händer inte ofta. Då passar man på att ha film mys, massa godis, kakor och annat gott :) vid halv två låg vi fortfarande och kolla på "mästerdetektiv kalle blomqvist lever farligt" och bebis vaknade för lite mat. gav han mat sen somnade han igen. Meeeeen han sov bara en och en halv timme, så sen halv fyra han han skrikit och haft ont i magen tjugo över sju somnade han igen och sov en kvart!!!! Nu har ja fått ett städrus, dom brukar komma när ja inte sovit på föööör länge. Nu måste ja hoppa in i duschen äe dränkt i både de ena och de andra :P

Fy fan för KOLIK!!

Han skriker så mitt hjärta brister... :( han har jätte ont och inget ja kan göra för att hjälpa honom.
Just nu ligger han i bilstolen och äter, så just nu är ha inte ledsen iaf :)

Min kära sambo åkte nyss till jobbet, UTAN sin telefon!! vem ska ja nu sms terra hela natten? Plus att han fyller år i morgon så ja hade tänkt att ringa och säga grattis efter kl tolv men de kan ja ju glöma.

I morgon kommer de MASSA folk hit, bara släckt iof. Tack o lov att dom kommer i två omgångar, annars hade de blivit trångt.
Klocknet.se ja säger då de. Betsällde en klocka därifrån i slutet av augusti, sista november kom den och då var de FEL klocka. Kul att det är sånt jävla strul när man betalat nästan tre tusen kronor för nått. Skulle ju vara en födelsedags present till Christoffer men vad gör man? Köpte 4 trisslotter, två bingolotter och en choklad ask som han får ta sålänge :) han kanske vinner en miljon ;) ocg gör han de kan ja lova att jag äter upp chokladen själv! :D

Nu skriker snart lilleman igen, ser de på han. dags att slänga upp han på armen och vagga runt en stund i hopp om att han somnar så ja får lite sömn i natt.

här är klockan ja beställde

Kakmonster!

Har blivit helt tokig i kakor!
Är i skåpet och tugggar hela tiden, måste bli ändring på de! Nu är jag inte gravid längre och kan skylla på de längre :p men ja lär väl komma på något att ersätta kakorna med, clementiner äter ja ju redan en påse om dan så kan lika gärna äta två :D

Kl 6 när christoffer kommer hem så halv vaknar charlie, han ligger och sträcker sig och gäspar och låter<3 men han gäspar inte tyst och försiktigt, som en hel karl låter han :P Och då lär ju ja kliva upp och ta ut han ur rummet så han inte väcker christoffer som har jobbat hela natten... Men nu har lilleskrutt somnat igen så ja kanske ska ta med han och smyga in till christoffer och sova en stund till. Men då vaknar väl charlie när ja lyfter upp han...
Kanske ska rinna ner i soffan ist :)

Hatar natt vecka! :(

De värsta ja vet är när C jobbar natt, men nu är de bara 3 nätter kvar sen ledig vecka :)

Komm på förut att jag, sophie sander har glömt att julpynta! Det händer liksom inte.. jag är världens största julfanatiker i vanliga fall men nu har de varit så mycket annat. Ska de inte matas eller bytas på lille man så vill man gosa med honom.

Tänkte att Charlie skulle få sova i sin egen säng i natt men då blir ja ju helt ensam i våran säng och de går inte!
Men det är dags att han lär sig lilla där nu, eller de är väl jag som måste vänja mig av med att ha han i sängen. Får sån separations ångest när ja ser han ligga och titta genom spjälorna på sängen :(

Ska till Bvc i morgon kl 10 så ja hoppas på bra väder så vi kan ta en promenad dit, är de 20 minus lär ja väl väcka christoffer så han får köra oss. Det är en bra bit att gå när det är kallt och jag är så rädd att charlie ska frysa eller få köldutslag i ansiktet ( de får jag nämligen ) kan ju va ärftligt..

Nu känner ja att ja bara sitter och skriver sånt som ingen kommer läsa iaf, en snabb dusch nu och sen sängen :)

Natti natti

Kul att kolla fel på klockan !

Charlie väckte mig för ca 40 min sen, ja gav han mat så somnade han om efter de.
Kände mig inte så trött så ja kollade på klockan och trodde den va 10:04 och inte 04:10! Gick upp och duschade, sen fick ja lite panik när ja kom på att christoffer inte va hemma än, han slutar ju kl 6. kollade man på klockan igen då va den ju halv fem bara!! Aja ingen idé att gå pch lägga sig nu inte, kan sova några timmar när christoffer kommer hem :)
Nu ska här städas :D

Första turen på stan :)

Idag tog vi en promenad ner till stan :) ganska kallt men ja klädde pojken bra, han var varm men inte svettig när vi kom ner till stan så de gjorde ja bra! :) Det är otroligt svårt och veta hur mycket kläder man ska ta på dom små liven, hellre för mycket än för lite så kan man klä av om de blir för varmt.

Träffade Gia och Nadja :) Gick ner till stan för att hitta en klänning till julafton men de kunde ja ju glömma med mina mjölkfyllda tuttar! hittade två fina klänningar ja ville ha men icke sa nicke :( ja som har längtat så att bli av med magen så man kan börja köpa fina kläder. Får vänta ett tag till med de, blir leggings och en tunika eller dyligt.

Lilleman har fått en björnfitta han också :D Ska beställa en till christoffer med, han tar min hela tiden och den vill ju ja ha själv :)

Kolik?

Hjääälp!
Lille Charlie har skrikit hela natten :( stackarn

Nu ligger han tyst i bilbarnstolen och tittar på tak lampan :) hoppas att de bara är lite förstoppning, tycker så synd om honom :(

Nu dusch sen träffa Natta och Lukas :D

Fredag :)

Min älskade underbara son lät mig sova i natt! han väckte mig en gång bara och då var de både mat och blöjbyte :) skönt att han sover 4 timmar isträck ist för 1½ - 2 timmar som han gjort hittils. Men vem vet de kanske bara var i natt, jag är glad ändå :) en natts vila gör så otroligt mycket :)
Har städat här hemma idag, tvättat och rensat lite blev de också :) nu ska ja kasta ihop en lussebulls deg som får jäsa medans ja står i duschen :)

Trött!

Fy vilken natt de har varit !
Charlie åt nästa ingenting i går på kvällen, vilket både jag och christoffer reagera på. Vid 12 tiden började han hulka och ha sig, en kvart senare la han upp världens kaskadspya över halva mig och hela sig själv :( jag väckte Christoffer och skulle precis lyfta upp lillen så kom de en till spya, de bara sprutade ur mun och näsa:( stackars lilleman. Ringde in till BB och sen till 1177 och vi har tydligen fått fel information och gett honom dubbelt så mycket mat som en vanlig bebis äter :/ jag ammar han och ger ersättning så han orkade helt enkelt inte hålla kvar maten.  Är så otrolig tacksam att det inte var nå värre!

Hela madrassen blev genom blöt, hur tvättar man än sån ? får ju knappast plats i maskinen.

C är ute i garaget, så ja kryper väl ner i sängen och myser med charlie tills han kommer hem. Kan kanske få ta igen lite sömn om ja har tur :)

Charlie, min skatt <3

Nu har våran lilla prins anlänt! :)
27/11-2010
02:18 am
51 cm
4094 g

Tänkte ja skulle skriva en förlossnings berättelse, men just nu finns de inte tid till de. Så mycket annat som ska göras när man är hemma fru ;) så den kommer, fast inte nu :)

Idag ska jag och Charlie baka lussebullar och tvätta, om de hinns med så ska vi jul pynta lite också :)

Herrn i huset är iväg och hjälper en kompis i garaget, så det blir en mamma-son dag idag :)

RSS 2.0