Yehaaa idag ska vi till badhuset! Varken ...

mms_img544113325 (MMS)

Yehaaa idag ska vi till badhuset! Varken jag eller Charlie har varit där förut :-) så nu väntar vi bara på att en kille ska komma hit och köpa x-boxet sen åka ner och köpa en ny bikini till mig, har gått ner en hel del i vikt så den jag hade i sommras är alldeles förstor:-) åhhh de ska bli så roligt! :-D

Good Work !

Fy fasiken va jag är nöjd med denna dagen, fullt ös in i de sista på grillen. Tro det eller ej men vi stängde på en KVART !! :D
Nu när vi har erbjudande på Super så har de varit en hel del folk och de har tagit ca 45 min att stänga dom senaste gångerna. Men inte idag för jag och Sara är så jävla bäst :D
Så tack Therese och Sara för denna glada dag på jobbet :)

Nu ska jag dra igång ett avsnitt av gilmoregirls :) Natti Natti :)



Hela mealet för 49:-

Min lilla bulldog <3. Igår va ing...

mms_img-94452820 (MMS)

Min lilla bulldog <3. Igår va ingen kul dag på jobbet kan jag säga... Jag kort och gott HÖGG Emelie med flottskrapan i handen, det var självklart inte meningen men jag har jätte dåligt samvete iallafall... Vaknade idag med världens jävla nackspärr, hur kul är de på en skala? Så nu ligger jag i Sacosäcken i Charlies rum och försöker leka lite med honom , tur att han nöjer sig med att jag bara är här inne med honom idag och leker mest själv :-) <3

HAHA !!

Vart ´på skit humör hela morgonen, har inte haft några cigg och charlie har inte velat sova middag så jag kunnat göra mina morgonbestyr.
Nu la jag han i sängen med nappen i mun och han liggger helt tyst och pillar med täcket :) somnar nog snart.
Så snabbt som ögat började jag med maten och städningen, skulle hänga upp en väska som ramlat av kroken och kan ni gissa vad som låg i den ? Ett helt paket cigg ! :D


Ska ringa min mamma och prata med henne en stund medans riset kokar :)

Hej hej

Jag vill också !!

50 cent<3 Har lyssnat på honom sen barna ben, kanske inte så mycket på sista tiden men ända alltid varit en idol.
Nu kommer han till SANDVIKEN idag och jag ska jobba !!!!!!!

Får ha drive luckan öppen så kanske vi hör iaf :)

Hittade biljetter på blocket nu för 300kr styck, men kul att stå där själv då.. Alla har ju redan köpt biljetter liksom och C vägrar gå med mig.

Ska ladda ner "Get rich or die trying" så fick jag min egen 50 cent show :)


Tidig kväll !

Så jäkla trött efter att charlie vaknar 5 ggr varje natt i en vecka... Fick dock sovmorgon i morse men de gjorde mig mog bara ännu tröttare..

Har sanerat köket nu ikväll, helt sjukt va snabbt de blir lortigt när man har små barn!
Kladd och gegg överallt :)

Testade nya blöjor, Pampers activefit.
Höll på att bli galen i morse när jag tog upp Charlie, då hade blöjan läckt igenom! Bytte på han 2ggr i natt, inte så mysigt att somna om med kiss i blöjan. Så de kan inte ha varit så hemskt mycket i den.. Inte nog med de, sätter ner pojken på golvet och leker lite, han klättrar upp i mitt knä och jag håller han bakom ryggen så han inte ska ramla... Bara de att jag får hela tummen full i bajs! Bajs på täcket, golvet och TUMMEN!! Plus kiss i sängen!  Jävla skit blöjor!!  Dom såg så fina  ut på reklamen så jag lära köpa dom... men de kommer ju inte hända igen!

Så nu har jag bäddat rent där och ivåran säng idag igen...typ 3 dagar sen sist. Jag tänker då rakt inte sova med ett bajs täcke!

"vår torraste blöja" Ha!



Nog om de.
I helgen vankas de jobb och jag är skit taggad ! Hoppas de blir lagomt med folk, så man hela tiden har något att göra fast inte behöver stressa ihjäl sig :)

C är ledig så de blir en Pappa&Charlie helg <3

Har börjat tänkt lite på Charlies kalas, Vi har en liten lägenhet och stor släckt... Ska prata med min kära Svärmor i morgon om vi inte han få ha släcktkalaset där =) lättare att få in alla då :)
Sen så kan ju Charlies kompisar komma nån dag i veckan ist :)

Nä nu lär jag hoppa isäng !!! God natt suckers :)


<3

I'm a lover not a fighter, but I'll fight for what i love

Kväller.

Nu har mitt hjärta åkt till jobbet :( och tessan har åkt hem..
Så nu sitter jag här i min ensamhet och äter clementiner och dricker julmust!

Det går skit bra med min "morot" 3e dagen utan nå friterat och onlinepizza :)
hoppas att man kan lätta på ett kilo eller två också :)

Idag har vi storhandlat, köpt bra mat! inge godis alls faktiskt..
Så vart de tacopaj till kvällsmat, alltid lika gott :)


Har även pratat med min mamma en bra stund idag :) Hon trivs på hotellet och känner sig inte alls dålig av strålningen :D Min fina fina mamma <3 är så stolt över henne som genom går detta alldeles ensam!
Hon sa idag att de var skönt att vara på hemmaplan efter 15 år i uddevalla... förstår henne, göteborg är en underbar stad.


Nu ska jag dra igång en film medans jag väntar på att få gå och lägga mig.... lär vänta på C´s kompis ska komma hit och lämna pengar han lånat.

Nu äntligen!

Nu har jag laddat in alla 386 kort på charlie 9-10månader så tänkte bjuda på en bildbomb :)












Syltnäsan :(




























Fina fina bebis <3 i morgon blir han 11 månader <3



Trevlig dag !

Varit i valbo med frugan idag, köpte en del dock inga kläder... Eller ah en sån där mysig ylle tröja till charlie, annars vart de mest glas i alla dess former :) Shotglas, glöggglas, ett vinglas (råkade göra sönder ett för ett tag sen) och jätte fina höga glas med snöflingor på :)

En låda till charlies rum att kasta ner alla små leksaker i vart de också, Innan har han haft en lastbil med flak, en gåvagn, och ett kloss hus som jag sorterat upp leksakerna i (tvångstankar!!)
Men nu tog jag bort dom tre och satte dit lådan, så slipper jag sitta och sortera fem gånger om dagen...
Typ alla plast leksaker i en, alla mjuka leksaker i en och klossar i en... Kanske man sparar nån minut :)

Köpte ett par skit fula "hundtofflor" till C :) hahaha
Han har alltid iskalla fötter så jag hoppas att han andvänder dom :)

Sen vart de mest krimskrams :)


Nu tänkte jag göra mig en macka och dra igång DH, missade ju de pga att jag jobbat ikväll:)

Men först ska jag ringa upp min käraste och uppdatera honom om dagen som varit, vi har ju liksom bara mötts i dörren idag :(
Älskade Christoffer<3

Full fart! Barnet vägrade sova middag ida...

photo_effects-13 (MMS)

Full fart! Barnet vägrade sova middag idag och somnade halv sju, trodde han skulle sova för natten men akk så fel jag hade! En timme senare slog han upp blåljusen och var hur pigg som helst! Tänkte att jag skulle hinna städa nu när c jobbar och bebisen som sov... De får helt enkelt vänta nån timme! Imorgon bär de av till valbo med min BFF :-) tänkte inhandla lite grejer till Charlies rum som jag aldrig blir nöjd med hur mycket jag än gör om. Sen så skulle jag haft julgardiner till vardagsrummet och lite småplock till köket... Sen blir de jobb 15-20:30, älskade sibylla <3 Nu har Charlie krypit i och ur hopp borgen 15 ggr under tiden jag suttit här i hörnet och skrivit så ska försöka smita och hänga upp tvätten medans han underhåller sig själv :-)

Vilket humör! Ingenting dög åt Charlie i m...

mms_img-13995479 (MMS)

Vilket humör! Ingenting dög åt Charlie i morse.... Han bara skrek vad jag än gjorde. Nappen försvann och vällingen låg i bilen. Katastrof! Nu är han hur glad som helst :-) Jag har satt upp en morot, inga chips och strips fören jag har fått mitt körkort! Förhoppningsvis så kommer jag bli klar väldigt snart :-) strips och chips är ju de bästa jag vet! Imorgon ska Christoffers morfar gå handledarkursen så kan jag köra med honom sen ! :-D

Spökar ut lillkillen i en rosa mössa :-) ...

mms_img-19754217 (MMS)

Spökar ut lillkillen i en rosa mössa :-) är på jobbet nu, köra några timmar sen ikväll blir de familjemys på hög nivå <3

Löst de med mobilbloggandet :-) polisman v...

mms_img192401741 (MMS)

Löst de med mobilbloggandet :-) lilleman vägrade sova igårkväll, så jag tog med mig täcke och kudde och kröp ner i sackosäcken i hans rum. Efter en stund va lekande kom han och klättrade upp i mitt knä och la huvudet på min axel och somnade <3. Mys unge! Idag vart det en tidig morgon för oss allihopa, C jobbar fm och jag skulle vara barnvakt åt C's småsyskon. Kl 05:00 ringde klockan imorse och nu sitter vi här på golvet och leker:-) ungarna har precis vaknat så jag ska ta och göra iordning frukost nu :-) hörs hej!

Testing

Testing

Trallalaaaa

Idag vankas de jobb ! :)

Trött som ett ägg, men vad gör de ? =D



HÖÖÖÖÖÖRS HEEEEEEEEEEj

Goood moorgon !! :)

Vaknade när C åkte till jobbet i morse kl 6 och kunde INTE somna om, kvart i åtta kollade jag på klockan sista gången.. sen väckte Charlie mig kl 10!! :O Panik!

Börjar jobba halv tolv och M&K kommer och hämtar mig och Charlie kl 11 så de blev lite bråttom! =)

Nu är vi iallafall duschade och ska bara klä på oss och packa skötväskan så är vi good to go! :)



Hade en helmysig dag igår med brudarna, försty lunch på American takeaway, där vi satt i typ 2 timmar, sen en sväng på stan och sen vidare till daisys för en liten fika och mer skitsnack :D


Har verkligen inte tid att sitta här, för min älskade nyduschade son kom farandes med en lillaluktande blöja!

HÖRS hej

Ledig torsdag ! :)

Sitter här i natt-serken och förbereder mig på att lyfta på häcken :)
En dusch och ett anskite på så ska jag och min lilla kille knalla ner på stan, för att luncha med brudarna:)  ( med knalla menar jag att C får köra oss, för det är svin kallt ute! )

I helgen blir de en del jobb, dubbelpass i morgon :D skönt att få ihop lite timmar!

Dags att sätta fart :D

Charlie Eriksson !!!

Jäkla busunge !! <3

När man fått de ur luften...

Nu sitter jag i soffan och äcklar mig med godis till frukost...
Det var meningen att C skulle åka och köpa mackor och kaffe, men han somnade igen...
Då tänkte jag att då kan jag ju kasta ner Charlie i vagnen och ta en promenad till prix, bara de att han somnade han me.. så nu skiter jag i de :)


I eftermiddag blir de jobb för hela slanten :)
Är så sjukt sugen på en pressaddurumstripsburgare så de finns inte !

Jag har tänkt att jag ska lägga upp lite nya bilder på min kära unge... men de är ju de där med att orkar lägga in bilderna på datorn...
Å eftersom jag har en android och INTE en iphone så finns ju inte blogg.se appen heller... Mobil blogga fungerar tydligen inte de heller eftersom att jag har bytt telefon nummer så kommer inte inläggen fram och jag har inte hittat på vart man ändrar heller :P













Lyckligast i världen <3


Gaaaaaaah !

Känner att jag borde skriva något men jag vill inte, för de kommer jag ju få ångra iaf men tanke på alla skvaller kärringar som läser den här bloggen så kan man ju inte skriva någonting utan att nån vänder och vrider på de.
Men vet ni vad ? DE SKITER MAN VÄL I !
Har äckel kärringarna inget bättre för sig så go ahead, kul att förgylla er vardag litegrann :)





Show must go on !

Nu så mina vänner och ovänner ska ni få höra !


Min kära Therese har anmält oss till pole dance!

En provapå gång först, kan ju vara bra så man märker om man ens kommer upp på stången!! :)
Ska bli så grymt KUL!
Tänkte först att vi skulle börja dansa ragga eller show, men de kanske blir de också :) man vet aldrig!

Barnet sover =)

Har lite panik över de här med jobb.. Älskar verkligen Daisy's men jag får ju inte tillräckligt med timmar..... Måste få  in iaf en halv lön om de ska gå runt.

Sen så skulle jag väl kunna jobba lite extra inom kommun men jag är TRÖTT på att torka bajs!

PANIKEN kommer krypandes..

Blir väl komvux i januari om inget annat dyker upp......

FÖRBANNAD!!!

Hur i helvete kan ALLA nappar vara borta när man behöver dom ?!
Hade fyra stycken igår när vi storstädade här, nu finns de inte en enda jävla napp!!!!!!!!
Ganska omöjligt att få ungen att sova!!!!
Jämt annars är dom, överallt !

Lär väl dra på mej pann lampan och krypa runt på golvet och kolla under alla möbler.


Vill ju bara lägga mig och sova!!!!!!

Har inte haft någon lust att blogga....



Jag saknar min mamma nått så jävulusiskt!
På torsdag ska hon åka till GBG för att gjuta en "vagga" (nån bädd man ligger i under strålningen)
Sen börjar strålningen veckan där på... Hoppas nu att allt går som de ska och den där dumma, dumma, dumma cancern  håller sig borta!
Önskar jag kunde vara där med henne och hålla henne i handen varje dag!
Så fort allt är klart ska jag boka en biljett så att hon kan komma hit <3


Christoffer Eriksson <3

Mitt livs kärlek, inget kan någonsin komma emellan oss <3

Vi har haft våra twister, men dom har bara gjort oss starkare.

Kärleken övervinner det mesta, trotts allt vi gått igenom tillsammans så älskar jag dig mer än någonsin!

Tillsammans har vi lyckats skapa något så vackert, den bästa blandningen av dig och mig <3

Tre varma hjärtan bildar en familj<3



öööööööööööh

Så jäkla seg idag !! Igår när jag kom hem efter jobb och personalmöte så vart jag jätte illa mående? Tog en åksjuketablett men de hjälpte inte... spydde en gång och sen somnade jag om.. Fattar inte vad de kan ha varit! Åt ingenting konstigt...
Men men, känner mig frisk idag bara allmänt trött så de va ingen magsjuka iaf =)


Det är farligt att lämna grabbarna ensamma när jag jobbar, igår hade dom varit in till valbo IGEN och denna gången vart de blueray spelare och värsting hemma biosystemet..... och så hade dom hängt upp tvn på väggen ( vilket är ganska skönt slipper man banna Charlie varje gång han ska upp och banka på den )


Försöker städa här hemma nu medans lillplutten vilar men jag kommer ingen vart, så sjukt seeeeeeeeeg !!!!
De viktigaste är gjort iaf så som disk, tvätt, bädda sängen och lite små plock :) Damsuga och tvätta golven kvar, sen så har vi hemskt mycket frigolit här om de är någon som vill ha ?!

Nä ska väl försöka ta sats igen innan lilltrollet vaknar :)


Blir man inte tokig så säg !

3 Kan ju ta sig i röven, massa viktiga samtal som skulle ringas i dag på morgonen men de gick inte! FÖR TRE ÄR DUM I HUVUDET !! Nu har jag fått de mesta gjort iaf, ska ringa ett samtal till för de var inget svar nu... Måste få ihop alla papper!!! Jag ska sätta fart med körkortet nästa vecka, då blir de råplugg hela dagarna. Ska boka haökbanan igen också, lära ju avboka den sist gång men nu ska jag minnsan sätta fart! Innan vintern ska de rosa lilla kortet ligga fint i min plånbok ! Måste övningsköra som en toook !! Någon frivillig ? nu ska jag städa lite och laga någon mat :)

Nu så !

Tror att vi har hittat vårat hus nu, men ju fler gånger jag kollar på bilderna dessto mer saker ser jag som behöver göras...
Huset är nyrustat inne ( i dom flesta rum)... Utvändigt dock ser de ut som hej kom och hjälp mig.
Vi ska åka på visning på fredag iaf och titta lite närmar :)
En enorm trädgård var de vill ja lova :D

Vill ha ett hus !

Just nu vill jag bara ha ett hus !
Jag har inte en heltidsanställning, så jag får inte ta några lån och ska vi ha ett hus så vill jag att vi ska köpa de tillsammans...

Jag trivs på Sibylla men känns som att jag måste ha ett jobb som ger mig en riktig inkomst, nu har jag ju fortfarande 2 månader kvar med full betalning på föräldrapenningen, sen har jag 74 lång inkomst dagar men 180 kr om dagen .... inte mycket att hänga i julgranen dock..

Funderar på om jag ska börja plugga igen, men då kommer de bli massa onödiga LÅN.




RSS 2.0