Söndag <3

Min och Christoffers ett års dag :D
Vi har haft kanon mysigt idag. Mys hela morgonen sen vidare till svärmor för att grilla sen fika och sen tårta. Hann inte mer än att komma innanför dörren innan svärfar ringer och då ska vi ut till farmor och farfar för att fika igen :) Så nu har vi träffat hela tjocka släkten idag. :) Våran dag avslutas med bio i gävle och svärfar ska med han också. Tror fimen heter terror on elm street men är inte säker :P

Så nu sitter ja och väntar på att Christoffer och Anders ska komma och hämta mig. vi ska vara i gävle om en halv timme så om dom kunde trycka plattan i mattan hade ju de varit bra !

Ska väl kissa en skvätt innan dom kommer :)

Lördag

Inte nå vidare fint väder idag inte, utan sol blir de nog ingen crusing känner ja ju. Fast det skulle vara kul att komma ut och träffa lite folk. Sitter i stortsätt här varje dag och kollar på film ( vilket jag inte klagar på för det är de bästa jag vet, kolla på en film och kramas ) Men ibland är de kul att göra något annat också.

Gubben min är hos sin kusin och hjälper till och flyttar (Y) och själv ska jag äta väldigt mycket frukost och kolla på ett avsnitt av desperate. Sen blir de städning för hela slanten, orkade inte igår :P

Christoffer kände bebisen första gången igår, den rörde sig inte men han kände att den var där när han klämde lite på magen:) vet inte riktigt om  han blev äcklad eller glad :P men han reagerade iaf :D

Nu måste jag sätta den här idagen i rullning tusen saker att göra som vanligt men kommer antagligen inte få hälften gjort.

Fredag

Vaknade jätte tidigt idag, gick upp och gjorde frukost åt kricke som vägrade gå upp som vanligt, fick upp han tillslut :) åkte ner till stan en sväng, mötte nadja och natta utanför tandläkaren. Oj va stor hon har blivit :D längtar tills min mage kommer, just nu ser de ut som jag är stammkund på mc donalds.

Nu har jag tagit en paus från städandet, ska börja rensa ut alla skåp när kricke kommer hem. kan behövas! Jag ska väl börja med maten snart, blir kyckling och nått mer.... men vad ? får bli ris och currysås tror ja orkar inte något avanserat idag.

I morgon sägs de vara crusing ;);) de va ju skit kul förra året men då va ja ju inte nykter precis men ska nog dit en stund iaf och kolla lite. På söndag har jag och christoffer varit tillsammans ett år! fast vi började ju träffas i mitten av april förra året men vi bestämmde oss för att vi blev tillsammans på crusingen förra året och vi har ju haft våra små uppehåll så det blir ganska exakt ett år nu iaf :)

Sen är det ju morsdag så vi ska ner till svärmnor och grilla :) min mamma får ett kort på posten hon :P tråkigt att min familj bor så långt bort :( Jag trivs här så dom får minnsan flytta närmare mig. Pappa flyttar ju till stockholm i augusti så han kommer ju inte vara så långt bort iaf :)

Nu måste ja fortsätta med städningen  så ja hinner börja med maten innan christoffer kommer hem igen.
BTW så tror ja att jag kände bebisen röra sig igår :D

Onsdag

Hade en riktig mysdag igår :) Jag gjorde världens godaste tacopaj för nån månadsen, men nu hittar jag inte de reseptet :O så ja tog ett på nätet som hade fått så bra kretik, Den smakade skit! jag åt inte ens upp och kricke tog inte en gång till :( då är de illa vill ja lova för vi är ganska glada i mat båda två.

Idag har vi tusen saker att göra men lilla totte vill bara sova, men de kan jag ha överseende med några dagar för dom har haft en riktig skit semester och sängara skulle tydligen ha varit hemska och i en hemsk säng sover man inte så bra. Tänkte att jag skulle städa lite nu och sen börja med frukosten, ungs pankaka serverat på sängen ska nog få liv i honom ;)

Vi pratade lite igår om hur vi ska få plats med lill pricken. Vi kan omöjligt ha honom i vårat sovrum för där står fönstret öppet året runt, så vi kom fram till att vi skulle rensa ut den stora garderoben och måla om där inne och ta bort dörren. poff så blev klädkammaren en barn kammare. ska mäta lite och så men de går ju absolut en en säng och ett skötbord och en liten byrå. vill börja pilla med de nu men då får han väl nå fel på mig. kan ju börja gå igenom mina saker iaf :D eller gå ner och göra plats e källaren för allt som ska stå där:)

Nuu äntligen har jag slutat röka iaf, den sista tiden har jag haft skit dåligt samvete varje gång ja tände en cigg. dom tre sista dagarna har jag rökt rosa blend= 0,1 nikotin 0,1 tjära och 0,1 de sista som står :P så de har ju varit som att inte röka alls men det har ändå hjälpt mot vanan att sätta sig på balkongen och tända en cigg . Men igår kväll strax innan tolv så hällde ja vatten i paketet och mosade de lite. Kricke och Turken slutar idag dom me! :) skönt att man inte är ensam hade ju blivit idiot om dom två hade suttit här under fläckten och ja hade fått känna lukten. så håll tummarna för oss nu så vi klara de här.

Dags att ta tag i köket så man får plats att laga mat där.

Tisdag

I morse vaknade ja av att jag fick en leverans rapport :) då förstod ja att dom hade landat, typ 5 sek efter de så fick ja ett sms där det stod "Nu har vi landat<3" Då var de bara att stiga upp! städade lite, åt frukost och gjorde mig i ordning.
Christoffer och Anders kom strax innan nio, och dom var inte ens bruna:P anders var ju svart i ansiktet, men det är han ju jämt kricke va lite rosig om kinderna:) men det är bara bra för då behöver jag inte känna mig så blek. Dom har haft skit väder så dom har inte gjort så mycket mer än att springa i affärer, kricke hade köpt massa fina kläder :) jag fick en blå DC tjocktröja och ett silver halsband :)
Kim och Evelinas son fyller ett år idag så han hade köpt med en jätte cool Ed Harly tjocktröja till honom också. :)
Idag kom de en tidning på posten från libero och så stod de till familjen Christoffer Erikssoon Sophie Sander, de tyckte ja va gulligt.

Nu ska ja försöka få liv i min karl så vi kan gå och handla, vi ska äta tackopaj ikväll men äger bara köttfärs :P

lördag

Helt slut efter går dagen, de var inte så mycket att göra men bara de att inte sitta ner på 8 timmar sätter sina spår i kroppen dagen efter. ska snart rulla tillbaka och jobba från 10-20 :) MONEY! jobbar samma tider i morgon. fett nice!

Är idiot arg på min pappa! fyra nätter denna  har han ringt mig runt 2 tiden, förstår inte vad han tänker med eller om han tänker överhuvudtaget! han vet mycket väl att ja jobbar från morgon till kväll och behöver sova med de sket väl han i, fullblods idioten !!!!! Kan ju inte stänga av telefon heller för då har ja ingen väckar klocka. kanske dags att byta nr nu, är endå för många som har de nummret.

Kan ju förtsätta vara bitter en stund till för det är väl klart att det ska vara fint väder när jag jobbar, de har ju varit piss nästan hela veckan när jag varit ledig men inte idag inte!  tänkte att jag skulle ha idiot solat nu när priken har varit i turkiet så att inte bara han ser ut som en neger, med de kunde jag ju glömma de med (y) Men det är kul att jobba när det är fint väder för då är det mycket folk och vi är bara tre som jobbar så de kommer bli slagsmål :)

Helt otroligt va magen har växt på mig nu, kollade på bilder från i december, då var ja ju skit smal jämfört med nu alltså. mysigt :) jag kan inte hålla bänderna borta från magen:) men ja måste kontakta en experrt och fråga vad man ska göra för att undvika bristningar på bästa sätt, vill verkligen kunnna gå i bikini nästa sommar. tuttar kan man nu alltid hissa upp men en mage är väl inte lika lätt.

Nu ska jag äta frukost och plocka undan lite innan ja går till bussen.
Have a nice day

Fredag

Nyss kommit hem efter att ha spenderat natten med angelica och angelica :)

Fick några väldigt glada överaskningar igår. Min älskade Christoffer ringde mig från Turkiet. :D inte många dagar kvar tills han kommer hem nu:) dom hade iaf fint väder. saknar han verkligen nu! <3

Ska jobba hela helgen, skulle ha börjat kl 16 men tess stackarn var sjuk så ja lär va där till 12. undrar vem ja ska jobba med nu när varken hon eller frida ska jobba :( nu fick ja reda på att det antagligen blir till att jobba med sandra! kul :) har inte jobbat med henne på typ ett år.

Nu blire dusch och frukost sen bussen till the big bay, time to burn some burgers ;)

Ny blogg igen

Min förra blogg på bloggspot är det ju nästa ingen som kommer in på så fick göra en ny igen :)

Har varit i Valbo idag och köpt lite kläder som faktiskt passar! har blivit lite större den senaste tiden. va in på ikea också, köpte lite små saker och åt en pizza slice där gott gott! får ta en tripp dit nästa vecka igen, vi måste ha en byrå eller något får inte plats med allt.

ska lägga upp lite bilder på magen när jag hittar sladden.

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0